2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506661 بازدید | 3009 پست
بعضی وقتا هم قبله بیرون رفتن به حالته بی خیال انگارکه صداش زدم یه کاری کنه ویا .... شورت وسوتینه ست میپوشم ولخت میشم انگار که لباسامو در آوردم تا حاظربشم ولباسایه زیرمم عوض کردم یهو که میاد داخل چشش 4تا میشه ومیگه عزیزم میخوایم بریم تا اینجا وبر گردیما خخخ در واقع چیزی که توقعشونداشته یهومیبینه بچه ها تا میتونید اتاق خوابتونو رویایی وشیک کنید هیچ چیز بیشتر از این مردا رو تحریک نمیکنه
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
بعضی وقتا هم که میدونید وقته اومدنش به خونه هست یه سته تحریک کننده بپوشید ویکم طولش بدید تا درو باز کنید وقبلش بگید کیه (تا دلخور نشه)بعدش برو پشته درتا بیاد تووووو،بگو عشقم ببخشید طول کشید داشتم لباسامو عوض میکرم در زدی خخخخ ولی بقیه جاهاتون مثله موووو و....مرتب خخخخ
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو براش بفرستین عاشقانه هایی برای همسرم♥ *۱۴۴*I LOVE U # شگفت انگیز دوست دارم ❤️
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام .صبح زیباتون به خیر وشادی .زنبوری جون دوست وهمشهری عزیزم تاپیکت روز به روز پربارتر وعالی تر می شه .حلما جون ایده های شما هم خیلی قشنگن ان شاالله زندگی تون روز به روز عاشقونه تر بشه .
اللهم عجل لولیک الفرج
یه کیلو الو ترش هم خریدم وکادو کردم که همسری خیلی دوست داره .جوراب هارو هم به صورت گل پیچیدم ولای گل های مصنوعی گلدون گذاشتم با ساقه .هدیه ی اصلی کفش ورزشی بود که داخل جعبه ی کادو همراه پوشال های رنگی وچند تا برگه استیکر گذاشتم.
اللهم عجل لولیک الفرج
2810