2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
سلام سلام

من یه مامان خوشحالم. خدارو شکر آرمین کمال همکاری رو کرد و عالییییییییییییییی بود.

خیلی رو صفحه نشونش دادن یه مبل اختصاصی کوچولو داشت و میکروفون جلوش گرفتن مصاحبه هم کردن اسمشو پرسیدن اونم خجالت کشید و یه اداهایی در آورد غش کردم. خدایی من اشکم دراومد از خوشحالی کیف کردم.
بچه های بزرگ 5 ساله بودن گریه کنون نمیرفتن تو!!
خانومه هم گفت ما اون پشت اینقدر اینو چلوندیم که نگو ....
دیگه خیل تماسها و اس ها بود بهم میشد آرمین رو دیده بودند از جمله نارینه جون که کلی خوشحالم کرد.

سی دی و عکس یادگاریشو برامون امروز میفرستن با هزینه.

در مورد چجوری رفتن هم کار آقای هومن (همون پنگول) به خاله ام میوفته اونم ازش میخواد آرمین بره تو برنامه . خلاصه پارتی مون کلفت بود. دو هفته بعد یکی زنگ زد دوشنبه برای سه شنبه گفت بیاین.
اما ماجرای اونجا زیاده اول که همون اطلاعات گفت دو ساله اصلاااااا منو میگی عصبانی شدم و گفتم دیروز به اون آقاهه که زنگ زد گفتم دو ساله شه دیگه بماند که شلوغ بازی کردم و گفتم این چه وضعیه و بزرگترش اومد و هی گفت خانوم این نمیشینه گفتم آقا چرا قضاوت میکنی نشست میاد بیرون گفت برنامه زنده است و ال و بل خلاصه هی جوابشو دادم آخر تسلیم شد و ما اومدیم آرمین رو به یه پسر بزرگتر سپردم و همراه با آقا هومن و آقا نیما رفت تو . مامان یا باباها هم بیرون تو یه اتاق از تی وی میدیدیم.
ولی خدایی هر آن که کارتون میداد وسطش میگفتم الان آرمین رو میارن تحویل میدن که اینطور نشد و خدای هم خوب دووم آورد برای اولین بار تنها جایی بود بدون هیچ آشنایی.
سمانه جون خیلی از عکسهای آروین جون خوشم اومد آفرین به تو مامان با حوصله من اصلا با آرمین این کارها رو نمیکنم خیلی خوبه منم باید رویه ام رو عوض کنم بیشتر باهاش بازی کنم تو کارهای خونه شریکش کنم.

نارینه جون مرسی عزیزم خیلی گلی به خدا.
از بازی های شما با آمور هم خیلی خوشم اومد کاش نزدیک هم بودیم .
توصیف هاتم برای پسردارها محشر و عالی بود خدایی من از اول دوست داشتم پسر داشته باشم ولی از اینکه دختر تا آخر عمر مال خودته همه جوره و یار و همراهته دوست دارم یکی خوبشو داشته باشم.
از خبرهای خوب سلامتیت هم بسی خوشحال شدم.

مرسی سحر جونم لطف داری عزیزم. هزینه نداشت.

مرسی شمیم جونم ههههه دیدی از مبل میرفت بالا ولی بازم خوب بود که موند اونجا و گریه اینا نکرد. خلاصه سرافرازم کرد.
تولد ریحانه جونم مبارک باشه تولدهای بعدی و موفقیت های بالا بالا و بعد عروسی اش

زهره جونم اشکال نداره ندیدی بابا تحفه هم نیست دوستان لطف دارند.

نینا جون تولد کیانمهر جونم مبارک باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامم
عارف من هم دوساله شد
90/6/6
تاریخ تولدش
وزن تولد2400

بقیش الان یادم نیست.
فردا میام قد و وزن دو سالگیشو می نویسم
تولد 6 شهریوری ها مبارکککک.
جشن تولد نمیگیرم.حالشو ندارم.
پدر و مادرم در وضع مناسبی نیستن,خواهش میکنم برای سلامتیشون دعا کنید.
تصمیم دارم عارف رو ببرم اتلیه.
ماشاالله چقد نی نی ها نازن.
بوس بوس
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

www.panitem.ir

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=17309&ChatDate=6-6-1392

طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
صبح بخیر
من از ٦ صبح بیدارم، شب هم که یک میخوابیم
نمیدونم چرا عادت کرده ٦:١٥ بیدار میشه آب میخوره میخوابه، منم همینجوریش بد خواب هستم، وقتی هم بیدار شم دیگه هر کار کنم نمیخوابم

زهره جون برای ما ازدواج فامیلی درست نیست
یعنی تو دینمون نداریم تا چند پشت نباید با هم ازدواج کنن و زیر ١٦ سال هم هم دختر هم پسر کلیسا اجازه ازدواج نمیده
برای همین تو خارج مد شده تولد 16 سالگی رو خیلی بزرگ میگیرن sweet sixteen میگیرن یعنی که بزرگ شدن دیگه

ما چون مدرسه های خودمون رو میریم زیاد در جریان ازدواج فامیلی شماها نبودم بعد یادمه کلاس زبان میرفتم راهنمایی بودم، با دختری که همکلاسیم بود دوست شده بودم گفت پسرخالش اومده خواستگاری خواهرش من شوکه شده بودم
چون برای ما مخصوصا پسرخاله دختر عمو عمه پسر دایی اینا خواهر برادری هستیم، خلاصه یک هفته حالم اصلا بد بود انگار یکی بگه با برادرم میخوام ازدواج کنم
نه که سنم هم کم بود مسائل خیلی برام سنگین تر بود
خلاصه اینم از جریان ازدواج های ما
اینا هم البته بچه های دوستام یکیشون هم همسایه بودن
ولی واقعا همه دختر دارن دوستام برای امور خوبه

تو پست تولد اون مرد که امور رو بغل کرده هم امور هم خودش پیراهن سفید پوشیدن شوهرم هست
نمیدونم اون عکس رو میگی؟ که امور هم رو کراواتش توپ چسبونده؟
و مرسی از نظر لطفت
من تم رو از روی علاقه شدید آمور به توپ انتخاب کردم که تزیینات رو ببینه خوشحال بشه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
تولد عارف کیانمهر ریحانه آراد محمد نی نی های گلمون مباااااارک
از صمیم قلب براشون آرزوی سلامتی و شادی در کنار مامان باباهاشون دارم
بوس به همشون
Janty خیلی ناراحت شدم برای والدینت
هر دو با هم حالشون مساعد نیست ؟؟؟
ایشالا هر چه زودتر خوب خوب بشن

آرزو جونم مرسی. آره واقعا خیلی بانمک بود آرمین . من زدم از ماهو اره ببینم که بتونم ضبط کنم به شوهرم نشون بدم پارازیت داشت اعصابم خورد شده بود
منم وسطا که کارتون میداد میگفتم خدایا راه نیافته بره نگاه میکردم وقتی برنامه شروع میشد سر جاش هست
تپلد نازنینلی گلمون مبارک
ای بابا من فکر کردم امروز ارمینو نشون میدن چه بد نتونستم ببینم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سما من رمز رو با یک نظر جداگانه گذاشتم تو وبلاگ شاینا گلی
اونجارو چک کردی؟ یعنی نظرم هم نیومده؟
دوباره میزارم خصوصی برات
شمیم منم وقتی آروینو از شیر گرفتم خیلی درد داشتم س ی ن ه هام مثل سنگ سفت بود و دردناک یه هفته طول کشید تا خوب شد دکترم گفت توی حمام زیر اب گرم به سمت بالا ماساژ بده تا از ترشح شیر جلوگیری بشه یکی بهم گفته بود خودت باید بدوشی تا تموم بشه اما دکتر گفت تا وقتی بدوشی میاد فقط ماساژ به بالا بده
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤