2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
نارینه پس برو تو کار 7 تای بعدی ....خخخخخخ

سما قبول باشه برامون دعا کن

شمیم س ی ن ه ات را توی حمام زیر اب گرم ماساژبده تا دردش کم بشه به سمت بالا
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
سلام
ظهری کلی خندیدیم با آرمین،اولش آروم بود بعد ماشاله،دوربینم که ولش نمیکرد!آرزو اسفند یادت نره ها!جونم اون موهای فرفریش

نارینه از پستی که در مورد پسرا گذاشتی خیلی خوشم اومد،منم خیلی خوشم میاد وقتی پسرا مثه باباشون تیپ میزنن و رفتار مردونه دارن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سما قبول باشه،جالبه من اولین باره شنیدم.چه سفره ساده و قشنگی

نارینه میگم دکتر دیگه اوکی بهت داده پس دیگه منتظر باشیم؟؟؟

سمانه جدی میگی؟آخه خواهرم میگفت کمپرس یخ!حالا اینم امتحان میکنم
سلام به همگی.

هزارماشالله انقدر پستا زیاد بودن همشون یادم نموند.اول بگم دلم سوخت چون هم کلاس داشتم هم نمی دونستم ولی واقعا ناراحت شدم که نتونستم آرمین جونو تو تی وی ببینم.

سحر و سما این عمه رو خوب اومدید.البته منم اگه خدا بخواد یه روز عمه میشم یعنی زن داداش های منم این کارها رو می کنن.

نارجون خواهش می کنم عزیزم.برات خیلی خوشحالم.همچین از پسرداری گفتی خداییش هوس پسر کردم.راست می گی واقعا این حس ها هم حسای قشنگیه.هرکدومشون یه جور احساسات خوب به آدم می دن .واقعا اونایی که بچه ندارن انشالله خدا بهشون بده.من جمله به خواهر من .

شمیم نگو که از تابستون چیز زیادی متوجه نشدم انقدر برام زود گذشت بخصوص که امسال کارشوشو خیلی زیاد بود و تو خونه کم می دیدمش و هنوز مسافرت نرفتیم حالا داریم برنامه ریزی می کنیم تا ببینیم قسمت می شه یانه.از طرفی هم به خاطر اول متوسطه(پایه جدید به جای دوم راهنمایی سابق) و اومدن کتابهای جدید برامون کلاس گذاشتن و داریم می ریم تابستونم ولمون نمی کنن سارا رو هم میذارم پیش مامان شوشو کلاس ها بعد از ظهره .
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
الهام خدارو شکر که اذیتت نکرده،خودت چطوری؟راستی اون بک گراندها رو من کپی کردم کدشو ولی اجرا نشد.مرسی دوستم

نارینه منم تردیدم سر دومی بخاطر همین مساله سنمه،هم از نظر خطر سن بالا و بارداری،هم دیگه حوصله بچه داری نداریم سنمون بالا بره
ای وای زهره بازم یه نظام جدید!این بچه های بیچاره رو کردن موش آزمایشگاهی،شما معلما هم که دیگه اصن تعطیلی ندارین!ای بابا
فکر کنم ریحانه بره مدرسه من براش حکم یه بیسوادو داشته باشم!
اینم بگم بچه ها تو پایه جدید کلا کن فیکون رخ داده به نظر من بهترشده حالا باز تا تدریس نکنیم و بازخورد بچه ها رو نبینیم نمی دونم دقیق.دیگه امسال باید حتما با لب تاب برم کلاس. عصر کتاب و تخته سیاه به تنهایی به پایا ن رسیده .الان تو عقب مونده ترین روستاها هم بحث کامپیوتر و ویدئو پروژکتور (برای نشون دادن صفحه ی کامپیوتر روی پرده یا تخته)و... و این چیزاست مثل اینکه ایران و آموزش و پرورشش داره یه تکونی می خوره داره از حالت عهد دقیانوسی تا حدودی درمیاد.اینهارو گفتم در جریان باشیدو اگه از بچه های دور و وریهاتون شنیدید تعجب نکنید مدرسه ها به سمت هوشمند سازی دارن میرن.
شمیم جون کلا کتابها با زمان دانش آموزی ما فرق داره روش تدریس ها هم دیگه الان باید بیشتر بچه ها کلاس رو بگردونن تا معلم.معلم باید بیشتر نقش ناظرو داشته باشه.البته بگما معلوم نیست همه ی معلم ها این مسائلو رعایت کنن.

به هرحال ازهمگی معذرت می خوام اگه یکم راجع به مسائلی صحبت کردم که ربطی به تایپیک نداشت خواستم درجریان آینده بچه ها باشید.
راستی دوست دارم اولین کسی باشم که تولد 6 شهریوریا رو تبریک میگم،محمد گل،آراد خان،کیانمهر عزیزم،و دختر ندا جون که اسم قشنگش یادم رفته و در آخر ریحانه من.ما امشب یه تولد سه نفره کوچولو گرفتیم،خوب بود،عکساشو میزارم
نارجون ممنون .عکسها رو دیدم .همه چی عالی بود واقعا تمی که انتخاب کردی جالب بود و کاملا پسرونه.یه سوال اون آقای جوون که آمورو بغل کرده بود باباش بود؟بعد اینکه تو فامیل کم دختر نداریدا فکر کنم سر آمور دعوا بشه؟سارا هم برعکسه دور و وریهاش چه تو فامیل من چه تو فامیل علیرضا بیشتر پسر دارن فکر کنم سر سارا هم دعوابشه.