2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
آرزو جون خیلی حیف که برنامه ی آرمینو ندیدم تجربه ی خیلی قشنگیه

جنتی جون برای مامان و بابات خیلی ناراحت شدم امیدوارم که همیشه سالم و سرحال باشند
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
آرزو خونه ی ما آزادیه و آروین خیلی شیطونه به همه جا سرک میکشه منم کاریش ندارم فقط یه دوربین دستمه تا این لحظه ها را براش یاداوری کنم تا بدونه با خونه زندگیم چه کارا که نکرده داستان کاراش توی وبلاگش هست البته چند وقته که به نگذاشتم یکمی از زمانه حال عقبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
ممنونم از همتون

جنتی جان شرمنده عارف عزیزمو فراموش کردم،پیری و هزار عیب!انشاله که حال پدر و مادرتم هرچه سریعتر خوب میشه و شما هم رو به راه میشی.ما همچنان منتظر عکس عارف و دیانای گل هستیم.

سمانه امروز رفتم بهداشت برای قد و وزن،به ماما گفتم اونم گفت تا چند روز درد داری ولی کلا راهنمایی نکرد،به توصیه شما دوش گرفتم خیلی دردم کمتر شده،مرسی دوست خوبم.حالا اون ماساژ رو به بالا هم انجام میدم،چون دیشب هم دوباره موقع خواب لباسم خیس شده.

مامنای خوب و مهربون انسیه مادر جوون مامانی الهام سمانه زهره جون ممنون از لطفتون .بوسسسسسسسس
جنتی جون قدم نو رسیده مبارک امیدوارم خدا به همه پدر مادرا مخصوصا برای شما سلامتی بده و هر چه زودتر خبر بهبودیشونو بشنویم.
تولد عارف و کیانمهر عزیز و ریحانه خانم و آراد و محمد گل مبارک (ریحانه تنها دختر 6 شهریوره نازییییییی)
نارینه من هم خیلی غافلگیر شدم از دیدنت و خیلی هم خوشحال و از اینکه سلامت هستی هم خدارو شکر می کنم من که می دونم اینها بهانه ایه برای اینکه نی نی دوم بیاری(خوب دکتر نگفت نی نی بیاری خوب خوب میشی:!) من هم خیلی دوست دارم بچه دوم ولی واقعا خسته شدم و از زندگی خودم و همسری داریم میگذریم دست تنها هم سخته از طرفی دلم باز دختر میخواد و همسرم پسر تفاهم نداریم فعلا منتفیه.ولی نارینهجون لذت بردم از توصیف حس قشنگت نسبت به آمور امیدوارم همیشه به داشتنش افتخار کنی که قطعا خواهی کرد.
نیروانا به من میگه مامان سلطان یا مامان پاشا که از دیدن سریال محروم شد من شخصا توهین رو دوست ندارم ولی کوچیک که بود عکس داییشو می دید می گفت گوسفند خیلی هم دوسش داره ولی خوب از سرش افتاد .عمه هاشم اینجا نیستند ولی خوب خیلی دوستشون داره کلا خیلی با محبته.

سما جون ممنون از دعات من هم تابحال نشنیده بودم.تولد دسته جمعی کجا هست و شرایطش چیه؟

شمیم جون شما خیلی لطف دارید همشون به نوعی نازن و شیطنت خاص خودشونو دارن کاش اینجا بودی از نزدیک همزاد دخترمو می دیدم.نیروانا هم پاش بیوفته شرارت از سر و روش میباره تمیز و مرتب می ریم بیرون ظرف چند ساعت قیافه جفتمون دیدنیه از جنگ برگشته!شما ها هم تو خرید باهاشون مشکل دارید یا راحت با هم بیرون می رید؟
جدیدا تو رستوران اگر صندلی غذا داشته باشه شیک می شینه و غذا میخوره (من یکی از آرزوهام این بود که با هم برویم رستوران و براش سیب زمینی بخرم و بعد بشینم نگاش کنم و لذت ببرم از بودنش و از خوردنش)

نارینه مممممممممممننننننننن رمز میخواهم میدی یاااااااااااااااااااا

کودک ........... تاریخ تولد............ وزن تولد...........قد تولد ...........شهر...........وزن دو سالگی ................قد دو سالگی

آمور ..............1 شهریور ............3300............. 51 س.......... تهران...............12800........................93 سانت

شاینا............ 1 شهریور............. .............. ........... ............... .........................

آوان...............2 شهریور............3350.............. 53س........... کرمانشاه...........14.600....................... 94سانت

فاطیما...........6شهریور..............2450.............. 41س............ اصفهان............ .......................

کیانمهر ....... 6 شهریور............3600................51س..............تهران ............. ........................

ریحانه ..........6 شهریور............3510................48س.............بوشهر............. 11.......................85سانت

آراد ............ 6 شهریور............ ................. ............ .............. .......................

محمد..........6 شهریور.............3100................49س............مشهد........... . .......................

سارا...........21شهریور............3150................49س.............تهران.............. ..........................

نازنین زهرا...23 شهریور ........ 3600............... 50 س.............تهران.............. ........................

امیرعلی......31شهریور..........3700.................52س..............کاشمر.......... .......................

آروین..........4مهر..................3550.............. 50س............. اصفهان ......... .......................
سمانه جون ماشاله به این پسر جیگری که داری عزیزم ولی سعی کن کاراتو خودت انجام بدی میای پای نینی سایت ظرفاتو باید بشوره غذاتو بپزه زیرتو جارو کنه انوقت برای باباش ناز می کنی که بچه دوم هم نمی خوای همین یکی برای هفت پشتت بسه .[
آوا من وقتی تنها بخوام برم خرید ریحانه رو سعی میکنم نبرم،اگه با همسری باشم میسپرمش به اون و الفرار!
ریحانه هم دقیقا همینه،اگه صندلی غذا باشه خوبه اگه نه دور از جون شما کوفتمون میکنه،چند وقتیه که ما بخوایم بریم رستوران فقط یه روستوران سنتیه از اینا که کرسی دارن و فرش پهن کردن و پشتی و....اونجا میریم،کلا شدیم مشتریشون!میشناسنمون،البته دوست بابکه،وقتی میریم ریحانه کلا آزاده
آوا خونه تکونی پارسال هم من به سیاه و سفید دست نزدم همه کارارو آروین کرد
عکساش توی وبلاگش هست"خونه تکونی"

خستگیه من فقط ماله لاغری و کم وزنیه آروینه وگرنه همین امروز دست به کار دومی میشدم
سلومم

من هم امروز تولد کیانمهرخان رو تو خانه اسباب بازی گرفتم جالب بود .بزودی عکس میزارم براتون فقط اگه میتونید یه سایت آپلود بزارین تنکس.
سحر چه خوب که نازنین جون تو پارک هم یادی از عمش کرد دل عمش هم بخواد :))

تولد ریحانه خانوم و عارف خان و آراد خان و محمد خان مبارککککککک

نارجونم خدا رو شکر خوبی در مورد پسرها هم من باهات موافقم .و خدا رو شکر که خوبی و دیسک کمر نداری .پس دیگه کم کم باید بری تو کار بعدیااااا

آرزو جون من نتونستم ببینم برنامه پنگول رو ولی خوش به حال آرمین خان که بردیش منم مجری برنامه پنگول رو زیاد میبینم خونشون فکر کنم سمت ما باشه چون برای اولین واکسن کیانمهر که رفته بودم اونم بچش رو آورده بود فکر کنم بچش همسنای بچه های ماست تو پارک قیطریه هم زیاد دیدمش.

واییی جیگر آروین خان کمک کن رووو کیانمهرخان هم خیلی به من کمک میکنه.

شمیم جون تو هم تونستی عکس از ریحانه و کیک تولدش بزار..

سما جون خوشم اومد از شاینا خانوم ههههه طفلی عمه مرجان چقدر ضایع شد خببب.
در مورد تولد دسته جمعی ببینم کجا هست و اگه خودم مسافرت نبودم حتما میام.

الهام جون خوشحالم موفق شدی تو از شیر گرفتن محمدخان و اینکه خوشحال باش که محمد با پدرش جوره چند وقت دیگه که بچت بدنیا بیاد خیلی برات خوب میشه.

جنتی جون ایشالا حال پدر و مادرت خوب بشه .یه عکس هم تونستی از عارف خان و دیانا خانوم بزار.

آوا جون من با کیانمهر میرم بیرون پاساژگردی کافی شاپ کلا دوست من کیانمهر شده رستوران هم میریم ولی جدیدا بیشتر میریم فشم که تخت داره و هواشم خوبه اونجا رو خیلی دوست داره شب که باباش میاد میگه بریم فشم. البته همه این اخلاق خوبیاش وقتیه که خواب عصرش کامل شده باشه. ولی کلا ددریه خیلی
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همگی

اول از همه تولد عارف کیانمهر ریحانه آراد محمد مبارک.

واما بعد...

نارینه چه جالب پس شما ازدواج فامیلی ندارید خوش به حالتون ای کاش ما هم نداشتیم من از الان همش می ترسم سارا رو بدم به فامیل چون خودمم از اول با ازدواج فامیلی کاملا مخالف بودم .

سمانه جون چه جالب اینو دیگه نشنیده بودم که بچه ها باید لب تاب داشته باشن البته خوبه اما اجباری نیست فعلا.اون دیگه چه مدرسه ای بوده نمی دونم شاید مدرسه نمونه یا تیزهوشان بوده.

جنتی جون منم برای سلامتی پدر و مادرت دعا می کنم.ان شالله بیای همین جا و خبرسلامتیشونو بدی.

ما بیشتر یه رستوران می ریم که اونم صندلی کودک داره سارا هم یه موقع هایی می شینه و قشنگ غذاشو می خوره یه موقع هایی هم نمی شینه و همش می خواد بیاد بیرون ازش بس که کنجکاو و شیطونه.

راستی دارم کم کم تو از پوشک گرفتنش موفق می شم امروز حتی تو دستشویی پی پی کرد ولی کمتر میگه بیشتر خودم دو ساعت یه بار که می برمش جیش می کنه و خیلی کم پیش اومده خودش بگه.ولی واقعا امیدوار شدم خدا کنه این روندو ادامه بده.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
دوستان مرسی از اظهار لطفتتون به آرمین و دوستانی که اظهار تاسف کردن از ندیدنش میبوسمتون.

امروز سی دیش رو با یه عکس دسته جمعی فرستادن دو سه بار دیدیم هی صحنه های آرمین رو .هههه

جنتی جان امیدوارم حال مامان بابا خوب بشه زود.

نارینه جون مرسی گلم.

نینا جون بیصبرانه منتظر عکسهای تولد هستم گل پسر رو. چه جالب که خونه آقا هومن نزدیک ماست. خیلی پسر مودب و آقاییه اینو فهمیدم .