دخترم چهار روزه ک تب داره اصلااا اشتها نداره بیحال افتاده تو رختخواب سه بار بردمش دکتر انتی بیوتیک و تب بر دادن ولی هییچ فرقی نکرده خییلی بده بچت جلو چشمت عذاب بکشه دعا کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دخترمنم تب کرده ولی خانوادم خیلی بهم دلداری میدن راستم میگن اگر بخایم ب خاطر ی تب انقد ب خودمون استرس بدیم از پا در میایم همه بچه ها مریض میشن تا مریض نشن سیستم ایمنیشون قوی نمیشه شما تبش وکنترل کن نگران نباش
پسره منم شده بود یک ۴ روز هیجی نخورد به زور گفتیم دکتر سرم زد خیلی سخته ولی باید دورش بگذره دکتر گفت ...
دقيقا دختر منم.اما دختر من١٢روز نخورد!فقط شير ميخورد.عزيزم علائمش چي بود؟و چند سالشه گل پسرت؟
كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.