2777
2789

دخترم چهار روزه ک تب داره اصلااا اشتها نداره بی‌حال افتاده تو رختخواب سه بار بردمش دکتر انتی بیوتیک و تب بر دادن ولی هییچ فرقی نکرده خییلی بده بچت جلو چشمت عذاب بکشه دعا کنید 

دخترم دنیامه

دعای تب تو مفاتیح داره بخون

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب نشونه خوبیه بدن داره با عفونت مبارزه میکنه

فقط کنترلش کن بالا نره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

راستی من بچه خواهرم یکسره تب میکرد خوب نمیشدتابردن پیش تل گیرخوب شد.حتمایچی تو گلوش گیرکرده .مطمعن باش

خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤

چند وقتشه عزيزم؟؟؟دختر من١٠روز اينجوري بود.تازه خوب شده.البته هنوز ابريزش بيني داره.دكتر دختر منو ٥روز بستري كرد بخش كودكان.دخترم يك سال تمام داره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏