2777
2789
میدونین که من با خودم عهد کردم در جهت شفا و پیشگیری بیماری سرطان کمک هرچند کوچکی به عزیزانی که گرفتاری اینجوری دارن یا میخوان بشتر بدونن باشم . خودم در تموم دوره طولانی درمانیم احتیاج به شارژ روحی داشتم . تمام اطلاعات اطرافم منفی بود . از اینترنت تا اطلاعاتی که از بیماران میگرفتم و اینها خیلی روی روند درمانم تاثیر میگذاشت و هی منتظر بودم که فلان عارضه که برای فلانی پیش اومده برای منم پیش بیاد . فراموش کرده بودم ما هر کدام یک دنیای عظیم توانایی هستیم ( یعنی به لطف الهی اینطوری آفریده شدیم ) و فقط باید یاد آوری بشه تا بتونیم به قدرت عظیم تغییر پذیری و کمال طلبی برسیم . نمیدونم . سعی میکنم این خلا رو برای اونهایی که نیاز دارن پر کنم . من سعی میکنم از بار روانی و فاجعه آمیز آن بکاهم به همون روشی که به من کمک شد . نمیدونم این راهی که پیش گرفتم چقدر میتونه مفید باشه اما آرزو ی میکنم کسی تسلیم این بیماری نشه .
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان پر وا جون �یشگیری این بیماری با توجه به تغیرات سینه هرچند جزئی میسر است . لازمه که اگر در خانواده مورد سرطانی دیده شد فرد مرتب ربای چکاپ های دوره ای و همچنین معاینات ماهانه که توسط خود فرد انجام میشود اقدام کند
متاسفانه من خودم کسی هستم که بعد از دو زایمان طبیعی و شیر دادن هردو کودکم به طور کامل و همچنین حین شیردهی در ماه نهم شیردادن دچار شدم . نه هیچ تضمینی نیست . البته ریسک رو کم میکنه ولی نه صد در صد .
عزیزم چکاپ به چه صورته ... باید پیش متخصص زنان و زایمان رفت ؟ من شنیدم سونوی سینه که این روزها زیاد انجام میدن ارزش علمی نداره توی این بیماری ... درسته ؟
فروشگاه سیب زرد ، فروش دی وی دی های تناسب اندام برترین مربیان دنیا : sibezard.ir
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=551948
ایمیل : Daryaei@gmail.com وایبر : 09371697588 **** اگه می خوای لاغر بشی این برنامه رو تو گوشی ات نصب کن : http://cafebazaar.ir/app/ir.farsika.diet/?l=fa
اولیم مرحله معاینه با دست خودتونه . و دمین مرحله مامو گرافی است . ولی چون در مامو از اشعه استفاده میشه ترجیح اینه که چنانچه ریسک ابتلا بالا نیست از 40 سال به بعد از مامو گرافی استفاده شود . سونو زیر 7دهم سانتیمتر را نشان نمیدهد ولی مامو میتواند این عارضه را نشان دهد
2810