2777
2789
سلام.میخواستم از شما با تجریه ها بپرسم ثبت نام کگلاس اولیها از کی شروع میشه؟در ضمن کسی دخترشو دبستان دولتی حصارکی شهران گذاشته؟اگه اره ایا راضی هستید؟در ضمن مجتمع اموزشی مریم شهر زیبا رو چی میشناسید؟ممنون میشم کمکم کنید.راستی دخترم امسال میره اول انشالا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینا جان ثبت نام مدارس از اول خرداد شروع میشه ولی اگر میخوایی غیرانتفاعی ببری یه هفته قبل برو برای ثبت نام میشه شنبه هفته آینده
**فروشگاه جینگیل پینگیل** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1264440&postID=49671905
سلام دوستان واقعا با تعطیلی مدارس به درد سر می افتیم مهد که برای بچه ها خوب نیست اصلا مناسب سنشون هم نیست عاطل و باطل میگردن پس چیکار کنیم باباش پارسال پیشنهاد داد که با داداشش بره مهد که هم توی خونه تنها نباشه هم اونجا کمک مربی ها باشه و حس همکاریش تو خونه بیشتر باشه اما از اون ماه تصمیم گرفتیم بذاریمش پیش مادر بزرگش شهرستان بازم شرایط رو بررسی کردیم دیدیم مناسب نبود و الان توی خونه تنهاست و الان گزینه دیگه ای روی میز هست و شاید من برم توی خونه بشینم در کنار دختـــرم
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
عاشق اون گزینه دیگه ات هستم برم توی خونه بشینم کنار دخمل ها . با کلی پول حسابی جهت کلاس های زبان، شنا، موسیقی شاید هم ژیمناستیک یا یه ورزش رزمی. خودم بذارمشون کلاس خودم هم برم دنبالشون. اما ........
در مورد معضل تعطیلی دست روی دلم نذارید که خونه حرفی ندارم کلاسای مختلف بنویسم اما بدیش اینه که همه کلاسا دو ساعتی هستن در واقع خودم میشم راننده شخصیش یا مراقبش بازم ازکارم میافتم مگه اینکه بخام با اژانس بفرستم که کلی هزینشه که بازم قضیه کنسله و درثانی خودشم بعید میدونم قبول کنه که بزرگ شده و میتونه بدون من یعنی با اژانس به کلاس بره نمیخام انرژی منفی داده باشم اما خب تا جایی که مسلمه تابستانی گرم همراه با اعصابی خط خطی برای حوصله سر رفتن دختری و کار بسیار در پیش دارم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
آموزش و پرورش بی کفایت و ناکارآمد خو 4 ماه تعطیلی واسه بچه ها زیاده چرا هیچ برنامه ای ندارن فضای مدرسه که هست معلمه هم که داره حقوق می گیره پس چرا تا آخر خرداد نمیرن مدرسه دو کلوم حرف حساب یاد بگیرن یه کلاس فوق برنامه ای ، تفریحی ..........
مدرسه پسری ما که هنوز اعلام نکرده تا کی باید برن ولی طبق گفته های معلمشون 13 خرداده ولی من بعید میدونم به نظرم تا آخر همین هفته فقط کلاس دایر باشه من شنیدم یه عده از بچه ها که نمراتشون خوب نبوده ومعلم طی سال فهمیده که اینا ضعیفترن باید تابستون برن مدرسه مدارس بچه های شما پایگاه تابستونی نداره کلاسهای فوق برنامه واینچیزها ؟ من پسرهام و میزارم تو خونه دو تایی با هم بازی میکنن وتی وی نگاه میکنن وسرگرم میشن تا من از اداره برگردم پوریا اونقدر بزرگ وعاقل هست که مواظب داداشی باشه امتحانش وپس داده وسه ماه تمانم پارسا مهد نرفت وپوریا مواظبش بود درسته خونه مثل بازار شام میشه و دقیق یک ساعت باید اسباب بازی خورد وریز جمع کنم ولی در عوض راحتم واونها هم راحتن صبح تا 10-11 میخوابن الهی بمیرم چند سال کله سحر بیدارشون کردم بردم مهد کودک کلاسی هم بخوام بزارم همون تایم عصر میزارمشون که خودم ببرم وبیارم به آژانس وراننده سرویس تو این دوره زمونه اعتمادی ندارم این بود انشای من
سلام دوستان در نشست دیشب گزینه آخر به تصویب رسید من از شنبه میشینم توی خونه نمیدونم شاد باشم یا غمگین خودتون هر شکلکی دوست دارین تصور کنید واقعا نمیدونم چی بذارم اینجا
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست