2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اولین روز هفته خوبی داشته باشید چهارشنبه رفتم مدرسه پسرم و اونجا گفتن امتحانات توصیفی هست وتاریخ نمیگن و باید بچه ها آماده باشن به میمنت وخوشی در مورد تعطیلی مدارس هم گفتن که نامه اومده که تا 13 خرداد باید برن مدرسههههههههههه
ســـــــــــــــلام من که اصلا وقت مدرسه رفتن ندارم و همینطور که شما گفتین امتحانات توصیفیه. خانم معلم مهربون مدرسه ما هم تخت گاز رو گرفته و کتابها رو داره تموم میکنه فقط حرف غ مونده و چن صفحه آخر ریاضی . کتاب بنویسیم هم که اغلب تو کلاس کار میشد فقط تا حرف ض نوشته شده بقیش سفید و تمیز . که البته حتما تو خونه میدم انجام بده چند روز بود خیلی درگیری متفرقه داشتم اصلا به درس و کتاباش نرسیدم
یعنی نمره نمیدن خوب عالی خیلی خوب میزارن تو کارنامه برنامه امتحان هم نمیدن میگن باید آماده باشن مثلا دیروز معلم پسرم زنگ دوم برگه امتحان گذاشته رو میز گفته سوالهای ریاضی وحل کنید اسم امتحان اصلا نمیاره که بچه استرس داشته باشه
دوستان عزیزم
پسر من تقریبا از اوایل اردیبهشت کتاباشونو تموم کردن الان فقط دوره میکنن
ولی از بعد از عید پسرم نسبت به درس ومدرسه کم حوصله شده نمیدونم علتش چیه
ولی معلمش ازش راضیه
هر روز میاد گریه میکنه میگه دیگه نمیخوام مشق بنویسم........نمیخوام برم مدرسه....تمرکزش هم خیلی کم شده
به نظرتون علتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
**فروشگاه جینگیل پینگیل** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1264440&postID=49671905
سلام یاس عزیزم به دوستاش مشکلی نداره.از معلمش پرسیدم میگه نه سر کلاس خوبن و فقط شیطنت و دعواهای کوچیک بچه گانه دارن که اونا طبیعیه. نظر معلمش اینه که به خاطر هوای بهاره و تمام بچه ها اینجوری شدن و کسل و خسته هستن. پارسال هم که پیش دبستانی بود بعد از عید همین مشکل رو داشتم.
**فروشگاه جینگیل پینگیل** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1264440&postID=49671905
سلام دوستان درس دختر من هم دیروز تموم شد.معلمشون خیلی کند بود .هنوز دوره هم نکرده دخترم هم همه چیز یادش رفته! خودم از دییروز شروع کردم برای دوره کردن هر وقت هم با معلمش صحبت میکنم میگه پانیذ عالیه ولی تو آزمونهایی که خودم تو خونه بهش میدم حل کنه خیلی جاها گیر میکنه. از معلم ومدرسه اش اصلا راضی نبودم تصمیم دارم برای سال بعد مدرسه اش را عوض کنم. من با مامان مهشید موافقم برای کار کردن فارسی وریاضی دوم با بچه ها دختر ما که با یک هفته فاصله همه چیز یادش میره احتیاج به کار کردن داره.