2777
2789

یکی از اقوام شوهرم ۱ سال طلاق گرفت گزاشت رفت خالا من نشستم پیش دهن آق تزین آدم فامیل ازاین صحبت کردم گفتم کاش باهاش بیرون نمی‌رفتیم و منو برا چی بی دلیل انقالو کرده مکه رفیق نبودیم و .. تقریبا ۱ سال پیش همین حرفارو زدم حالا اون خانوم اومده آشتی کردن میونه خوبی بهم با اینی ک پیشش ازش صحبت کردم نداره امشب می‌گفت با اون صحبت نکن خیلی دو روعه پشت سر همه حرف میزنهههه من چیکار کنم خیلی استرس دارم از طرفی هم ناراحتم بنظرتون اون خانوم میزغ بگه اگع بگغ از این نمیترسه ک منم حرفای اون بگم ؟؟ اگغ ب گوش این خانوم حرفای من برسه کل فامیل میفهمن بنظرتون ۱ ماههههه خواب و غذا ندارم بخدا میخام توبه کنم حتی تو اوج عصبانیت بد کسی رو نگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی خیال بابا تو دیگ چقد بیکاری و استرسی ؛ معلومه ک حرفای تورو نمیگه چون برا خودشم بد میشه تو هم انگا ...

وای خدا کنه چقدر حالم بده سر این موضوع همش استرس اینو دارم الان ب گوشش میرسه اگغ زنگ بزنه من چی بگم ؛؛ حاااالا با این خانوم ک برگشته دیشب رفتیم بیرون اون یکی استوری گزاشهخ تنها بودن حسن خویش اینه آدمای بی لیاقت دورت نیستن. و... مثلاً با خودش میگه این تا دو روز پیش غیبت این میکرد حالا باهاش رفته بیرون حتی بهم برگشته بود می‌گفت جاریم پشت سر فلانی چرت و پرت میگه حالا باهاش صمیمی شده

بنظرم چی بهش نگو..

ی بار اون موقعه ای ک‌نوجوان بودم ی همکلاسی داشتیم ..الکی کلاس می‌گذاشت من هم از این رفتارش ک تبل تو خالی بود بدم می اومد..

اون یکی دوستم اومده بود پیشم راجب دختر کلاس گذار صحبت کرد من گفتم کلاس میذاره از این کارهاش خوش نمیاد..خلاصه این دوست اون دختره رو ی جایی دید رفت بهش گفت که من پشت سرش چه حرف ها که نزدم.. خلاصه یه اوضاعی شد که نگو

اگر فکر میکنی بهش بگی و حلالیت بخوای میبخشه،بهش بگو

در غیر اینصورت 

به نیت اون شخصی که غیبتشو کردی ذکر استغفار بخون،هر تعدادی که دوست داری

و یک مرتبه سوره حجرات بخون

ان شاءالله خدا هم ببخشه و این قضیه هم آشکار نشه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083