2777
2789

نامزدم یه رفیق داشت که همش فیلمای بد می فرستاد بهش منم تذکر دادم که ارسال نکنه نامزدم بهش گفت که نفرست ولی چون وضع مالی همسرم خیلی بد شده داره خونه میکشه دیگه گوشیشو فروخت بدهی داشت ضروری بود 😭بعد یه مدت نوکیا برداشت دید فایدع نمیده بامن چت کنه گوشی داداشش که قدیمیه تعمیرکرده بود اونو برداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب دیدم رفیقش باز فیلمای لخت و بد از زنان فرستادع منم اومدم خونمون گفتم بیا خونمون گوشیمو قایم کردم تا رسید گفتم گوشیتو میشکونم چون فیلمای بد میفرسته رفیقت چند بارم گفتم دوس ندارم اینارو نگاه کنی گفت خوب کاری میکنم گفتم این یه نوع خیانته گفت خیانت ندیدی گفت بیاببر گوشیمو بشکون ببینم میتونی 

منم رفتم از بالکن انداختم شکست اومدم گف گوشیمو بیار رفتم بیارم تو راه بازم انداختم شکست بعد آوردم بهم گفت ازت متنفرم شنبه بیا دادگاه میبینمت بعد قاطی کرد گفت بیا بریم پیش بابات نشون بدم گوشیمو، پرتم میکرد تو اتاق اینور اونور منم گریه که نریم پیش بابام در آخر مامانم اومد نفهموندیم بهش مامانم میوه آوردع بود بعد رفتش بعدشم گفت نامزدم بیا منو بدرقه کن کسی نفهمه دعوامون شده