2777
2789
سلام دوستان مرسی لاله جان

بچه ها بیاین امار بچه هامونو بذاریم تو صفحه اول
من همش یادم میره کدومتون پسر داشتید یا دختر یا از فعالیتشون هم مختصری بنویسیم که بدونیم اگه سوال خاصی داریم از کدوم مامان بپرسیم
من چند تا پست قبل این امار را شروع کردم شما تکمیل کنید من میذارم صفحه اول
نظرتون چیه؟
تا حالا 11 نفر شدیم بیاید جمعممون را وسعت بدیم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان حورا وعلی جون خوب فکری کردی موفق باشی
راستی مدرسه ای که ایلیا رو ثبت نام کردم براشون یک ماه تو تابستون کلاس اجباری گذاشته
مدارس بچه های شما هم گذاشته
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
سلام به همه دوستان

مرسی کرانه جون...بعد از یه دوره سه ماهه فعالیت سفر خیلی چسبید مخصوصا که برای اولین بار از جاده اسالم خلخال رفتیم سرعین و از حیران برگشتیم..........هوا عالی بود.

یه کار جالب که بعد اومدن انجام دادم............مهرکتابخونه برای علی درست کردم و روی تمام کتابهاش زدم....نمی دونم شماها تا الان اینکارو کرده باشید اما به من خیلی مزه داد.تا الان هر کتابی میخریدم لیبل میزدم و شماره کتاب میدادم...و یه لیست تک برگی از کتابهای موجود در کتابخونش داشتم.....اما این مهر چیز دیگه ای بود.

روی مهرش نوشتم:"""""""""کتابخانه علی سا""""""""""""""
LilySlim Weight loss tickers
سلام سولماز جان شکسته نفسی نفرمایید شما از پارسال وارد بازی شدی :دی خیلی عشقی ممنون
ژولیت جان من تا میدیدم داره تب میکنه قرص استامینوفن 325 دادم دکترش گفت اشکالی نداره بازم به وزن بچه بستگی داره
مامان بهاری جان خیلی کار جالبی بود مهر را بچه ها خیلی دوست دارنددد هرچند اولش کلی فکر کردم که mehr یعنی چی؟!!!!
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
مدرسه دخی من کلاسی نذاشته. اینجا دولتی و غیر انتفاعی نداره. همه تابستونا فرار میکنن میرن شهر خودشون از گرما خخخخخخخ

ولی خودم برا باران نسبت به امکانات موجود یه برنامه ریختم فعلا که از پای تی وی پاشه

این برنامه بارانه فعلاً. خوشحال میشم نظراتونو بنویسین.

شنبه : کتاب داستان. فلوت. زبان. لگو.
یکشنبه : گاج فارسی. فلوت. جاگورتا. قرآن.
دوشنبه : کتاب داستان. فلوت. زبان. لگو
سه شنبه : دیکته. اسکیت. فلوت
چهارشنبه : گاج علوم و ریاضی. خمیربازی. فلوت. زبان
پنجشنبه : قرآن. نقاشی. فلوت. لگو
جمعه : دیکته. پلاژ. فلوت

البته منظورم از لگو ، لگو بازیه ؛) گفتم خودم یکم هدف دارش کنم ؛) فقط اگه از کلاسای بچه هاتون خبر دارین به من هم بگین هر جلسه تو کلاس لگو چیکار میکنن که منم تا حدودی انجام بدم.
شنبه و دوشنبه هم که کلاس فلوت داره ( یه هفته درمیون )
یکشنبه و پنجشنبه هم سفال داره.
روزهای زوج صبح هم زبان داره.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
دوستان سلام
من خیلی وقته تقاضا داده بودم اسم مستعارم عوض کنن بالاخره امروز عوض کردن پس من همون ایلیا هستم که ساحل شدم
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی