2777
2789
shnia

1392/4/5 1:58 ب.ظ
مدرسه پسر من کلاسهای آموزش بنیه علمی. سازههای ماکارونی. زبان . روباتیک . خلاقیت. نقاشی . خوشنویسی و .... چندتا دیگه یادم نیست گذاشته....
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سولماز جان شما که تجربه دارید یه سوالی دارم
از اول با دخترت در مورد نوشتن تکالیف مدرسه چطور برخورد کردی؟؟؟؟ دختر من دوست داره که مامان از کارش دست بکشه و بشینه پا به پای اون نظارت کنه الان در مورد کلاس چرتکه که تکلیف میدن که اینطوریه احتمالا هم بیشتر بچه ها اینطوری باشند
نظر شما که تجربه داری برام مهمه و بقیه دوستان اگه تجربه دارند لطفا بگن که با تکلیف بچه ها چکار کنیم
البته شنیدم که نوع مدرسه یعنی دولتی یا خصوصی بودنش در تکلیف خیلی موثر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم دخترم میره کلاس اول .. متولد فروردین 86

خوشحال شدم با تاپیکتون آشنا شدم .

من یه ماهی میشه دخترمو تو مدرسه غیرانتفای ثبت نام کردم .

دو هفته پیش هم دفترچه سلامتشو گرفتم ولی هنوز ندادم به مدرسه ..

خلاصه منتظرم از مدرسه تماس بگیرن تا دخترمو ببرم برای مشاوره مدرسه ..

برا تابستونش هم هنوز برنامه ای ندارم چون باید بریم مسافرت
سلام ساحل91 جان خوش اومدی شما نفر 14 تولیست دوستان شدی اگه دوست داری بهش اطلاعات اضافه کنی حتما خوشحال میشیم

شنیا جان اصلاح شد
سلام منم به تاپیکتون از این به بعد سر میزنم

مهشید متولد بهمن 85

ترم 10 ام ارف هست و ترم 12 زبان

امسال هم میره کلاس اول که مدرسه اش غیر انتفاعی هست پارسال هم همین جا بود
البته یه غیر انتفاعی معمولیه که با پرس و جو از مادرها مطمئن شدم نمره الکی نمی دن

شهریور هم کنسرت فارغ التحصیلی داره و کارش زیاده منم کلاس دیگه ننوشتمش

هفته دیگه باید بریم سنجش کسی تجربه یی داره ؟ سوال خاصی می پرسند؟ اصلا هدفشون چیه؟

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
سلام به همه دوستان.

مامان مهشید : اصلا هدفشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه بامزه پرسیدی سوالت رو.

من هم چهارشنبه واکسن حورا رو زدم. پریشب و دیروز تا عصر دستش کاملا درد میکرد اما الان دیگه چیزی نمیگه. یعنی اگه دست بهش بزنی دردش میاد فقط.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام منم هستم مامان دوتا پسر گل پیام و پویا متولد خرداد 1386 هستن خوندن بلدن کلاسهایی که میبرم ژیمناستیک و فلوت و یک روز در هفته هم اسکیت میرن یک روز در هفته هم کلاس بازی درمانی دارن چون تمرکزشون پایینه البته الان عالی شدن
سلام دوستای جدید ممنون به ما سر زدید
هدف از سنجش اینه که بچه ها نرمال باشند از لحاظ هوش و سلامتی مثل چشم و دندان و... زمان منم بودش
سلام

دختر من مژگان متولد مرداد 86

دبستان دولتی ثبت نام کردیم

فردا هشت صبح نوبت سنجش داریم

شعله جان
خیلی خوشحالم که شما هم اینجا هستید. آفرین به دوقلوها که خیلی عالی پیشرفت کردند

فائزه جان (مامان حورا و علی )
حورا همون مدرسه پارسالی میره ؟

سولماز عزیز

عرض تسلیت ، بقای عمر شما و مادر عزیزتان.

در برگه سنجش ما ذکر شده لباس و کفش مناسب بپوشه جهت تست تربیت بدنی !!!!

نمی دونم منظورشون چی بوده

مگه قراره مسابقات قهرمانی برن؟؟؟

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام نازی جان خوش اومدی بچه ها نظرتون چیه که پست هامون را بدون فاصله بذاریم که جای بیشتری تو صفحه باز شه و تعداد پست بیشتری ببینیم

15* مامان ساغر....... دختر. ..15 اسفند 85..... خوندن رو کامل بلده. .. کلاس زبان.. نقاشی. .شطرنج. .کاراته میره که فعلا بخاطر نزدیکی مسابقات شطرنجش کاراته و نقاشی رو کنار گذاشته
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام مامان ساغر اطلاعاتت را اگه دوست داری به لیست اضافه کن خوشحال میشیم
راستی شعله جان تهران هستید؟ کلاس بازی درمانی را کجا برگزار میکنن دختر منم خیلی تمرکزش پایینه
بچه ها کم کم تعدادمون داره رو به بالا میره خیلی خوشحالم لطفا به تاپیک سر بزنید تا فعال باشیم