2777
2789
عنوان

تغییرات جمعه ای در صفحه نی نی سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 10360 بازدید | 220 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابااااااااااااااااا جااااااااااااااااان ما میخوایم مهمونا یا همون ف ض و ل هااااااااا نیان تو کلوپ بشینین و حرفای ما رو بخونن این نیمه خصوصی شدن که فایده ای نداره ! ..........
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
2805
آقای زاهد
ممنون که باکس تایپ به طور خودکار پس از حذف پست خالی میشه
ولی ظاهرا گاهی مشکل دیگری بوجود میاد و اونم اینه که پست عملا ارسال نمیشه و باکس هم خالی!
اونوقت قیافه کاربر را که مثلا یه طومار تایپ کرده تصور کنید!!!!!!
الان من هر بار باید به خاطر جلوگیری از این اتفاق احتمالی پستهامو سیو کنم بعد ارسال کنم
و این با دیلیت کردن باکس قبل تغییرات سایت هیچ فرقی نداره هیچ کار را سختتر هم میکنه
لطفا رسیدگی فرمایید
اقای زاهد سلام
توی بخش انتقاد و پیشنهاد یه پیشنهاد دادم که گفتم اینجا هم مطرح شه بد نیست.
میگم اگه بتونید به مدیر کلوپ دسترسی بدید که بشه کلا یه روز رو پاک کرد خیلی خوب میشه. اونوقت توی کلوپهایی که حرف خاصی جز روزمرگی و حال و احوال نیست میتونه مثلا کل 6 ماه پیشش رو حذف کرد.
ممنون
سلام عمو پرویز
من یک عدد سوالات دارم! از جمعه به این سمت موقع عوض کردن عکس برای من این پیغام رو میده
Persits.Upload.1 error 800a0005

The system cannot find the file specified.

/users/add_photo.asp, line 13
نوع فایل، سایز و حجمش همه رو چک کردم و درسته! میشه تو همین تاپیک بهم توضیح بدین این ارور یعنی چی؟
سلام .ممنون از تغیرات مفید.اقای زاهد چرا تو پست ١ گفتین تا حالا احد الناسی برای خالی نشدن باکس ارسال اعتراضی نداشته.والله الان چند ساله بچه ها بخاطرش تاپیک هم دیدم که زدند البته در زمان حکومت اقای فرشید علاء الدینی.وقتی دیدن گوش شنوایی نیست خوب بیخیالش شدن یعنی خسته شدن از پیشنهاد و انتقاد
اقای زاهد از شما و دوستان پشتیبانی و فنی متشکریم که با حساسیت به نظرات و خواسته هامون رسیدگی میکنین من یه پیشنهادی دارم نمیدونن بقیه هم موافقن یا نه اونم اینکه اسمه اعضای کلوپ تو صفحه اول کلوپ نشون داده نشه و فقط بعد از ورود به پستهای روزهای مختلف قابل نمایش باشه راستش من بدونه کاربری هم وارد میشم اسمه همه رو میبینم نام و نام مستعار اعضارو به نظرتون این امکان برای مهمانان زیاد نیست؟؟
در مورد مهمان من خودم یه دو سالی بدونه عضویت از امکانات سایت استفاده میکردم بعد مادرشدنم عضو شدم اینه که خیلی به مهمانان گیر نمیدم ادم اگه حرف خصوصی داره نباید تو محیط مجازی با این سطح دسترسی بزنه
یه مورد دیگه اینکه اقای زاهد در مورد مکان اپلود عکس نی نی سایت فکری نکردین ؟خیلی لازمه ها
ممنون از وقتی که میزارین
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887

در مورد زدن لیست تاپیکهای افراد تو اطلاعاتشون یکم باعث شده بود تعدادی از کاربرها به خودشون بیان برن به دردنخورها رو حذف کنن
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
با سلام
به نظرمن خیلی بده که اینجا شده بازارچه دست دوم ..اکثر تاپیکها شدن محلی برا فروش اجناس دست دوم و به قول خودشون درد حد نو.؟!!!!!!!هر روز خیلی از تاپیکها مربوط به همین چیزاس
هر کی هر چی آت و آشغال و چیزای بدرد نخور داره میذاره برا فروش..آخه کدوم آدم عاقلی میاد لباس زیر هم دست دوم بگیره؟!..یا برا بچه اش لباس دست دوم بخره ....شورشو درآوردن دیگه
اگه ممکنه یه فکری براش بکنین...
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
همیشه برام سوال بود مگه میشه آدم برای بچه ش لباس دست دوم بخره اما با خودم میگفتم خب شاید کسی که بخواد هزینه کمتر بکنه اینجوری به نفعش باشه ...اما یکی دو بار تو تاپیک هاشون رفتم دیدم نه همچین ارزون هم نمیدن!!!!
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
2810