2777
2789
عنوان

تغییرات جمعه ای در صفحه نی نی سایت من

10360 بازدید | 220 پست
روز جمعه تان به خیر و نیکی

تیم فنی و پشتیبانی نی نی سایت تغییراتی را در پروفایل کاربری اعضا اعمال نموده اند.
به این شرح:

* لیست دوستان من، صفحه بندی شد تا صفحه اش سبکتر شود و دسترسی به دوستان ساده تر باشد

* حذف دسته جمعی تاپیک های مورد علاقه امکان پدیر شد

* در بخش پیغام ها، قابلیت انتخاب همه و حذف همه ایجاد شد

***** مهم***** آخرین تاپیکهای ایجاد شده در بخش تبادل نظر هر کاربر در صفحه پروفایلش قابل ملاحظه است

یکی دو مشکل ریز و درشت هم ادیت شد مثلا بعد از ارسال پست، متن پست در باکس پاسخ باقی می ماند و احدی شکایت نداشت. تا دیروز یکی از کاربران یادآوری نمودند که بعد از ارسال پست، باکس پاسخ باید خالی بماند و انجام شد. پس هر جا مشکلی می بینید بفرمائید.
دیر و زود داره ولی انجام میدهیم

قصورات ما را همچنان به ما بگوئید و لی از روی بزرگواری عفو نمائید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ممنون عمو پرویز خسته نباشید

با تشکررررررررر از زحمات شما
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
2810