2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 5227 بازدید | 73 پست

نوش جنا سوپ درست کزدی؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها نمیدونم این چه شانس بدیه من دارم. مامانم زنگ زد گفت حالم خیلی بده از صبح سرم گیج میره و بالا ...

زنگ بزن داداشت بگو خارج شهری ببرش دکتر

بعدم زنگ بزن ببین حالش خوب شده

فک کنم ویروس جدیدا گرفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نمیدونم این چه شانس بدیه من دارم. مامانم زنگ زد گفت حالم خیلی بده از صبح سرم گیج میره و بالا ...

چرا به روی خودت نیاری عزیزم ؟ 

درسته باید هوای همسرت رو داشتی باشی ولی قرار نیست کلا خودت رو وقفش کنی 

اینکه به داداشتت گفتی خوبه اما زنگ بزن حالش رو بپرس 

قطعا همسرت هم انتظار نداره خانواده ات رو کلا فراموش کنی

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
2805

نگران نباش چیزی نیست

کار خوبی کردی امروز برای خودت تلخ نکن برنامه هات انجام بده تا فردا که برگشتید حال خودت و همسرت خوب شده باشه 

عزیزم امیدوارم رفته باشی پیش مادرت 

هیچی از مادرت مهم تر نیست  

اون بهت نیاز داره 

اونه که بزرگت کرده برات زحمت کشیده ، حتی به خاطر شما زندگی با پدرتون رو تحمل کرده 

مادر منم مثل مادر شماست درک میکنم ولی هیچ وقت ولش نکن

دوتا بچه ۱۰ ماه جدایی  میخوام رجوع کنم درست و غلطشم نمیدونم فقط میدونم بهترین تصمیم فعلا اینه واسم  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

عزیزم امیدوارم رفته باشی پیش مادرت هیچی از مادرت مهم تر نیست اون بهت نیاز داره اونه که بزرگت کرده ب ...

حرفای سمی ناشی از زندگی با مادر وپدر سمی  این حرفت توکتاب والدین سمی اومده  و دلایلشم نوشته حتما مطالعه کن  یه مثال داره ک یکی میگه تا میرم سفر عروسی مهمونی مامانم زنگ میزنه و میگه مریضه و اونجاروبهم زهرمار میکنه و این رقتار و شگرد مادروپدرسمیه  خیلی مبحث طولانی ایه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

نگران نباش

خوبه که داداشت هست و میتونه مادرت رو ببره دکتر و بهش رسیدگی کنه تا شما چندروزی با همسرت وقت بگذرونی و حالتون روبراه بشه و...

فعلا فقط و فقط به خوب شدن رابطه خودت و همسرت فکرکن و تلاش کن چون همسرت غیر از شما کسی رو نداره هرچند اگر با همه هم دردودل کنه ولی اخرش شما براش چیزه دیگری

انشالا حال روحی خودت و همسرت که بهتر شد زمانی که از سفر برگشتین برو و به مادرت سربزن ولی الان توی این تایم خلوت دونفرتون رو بهم نزن و نزار همسرت متوجه بشه که فکرت جای دیگه ای 

سلام استارتر جان .اولین کار اینه که یکم پول به کارت مامان واریز کنی و بعد بهش پیام بدی دلگرمی بهش بدی که چیزی نیست.یه قرص ضد تهوع بخوره .اگر حالش بهتر نشد با. داداشت  یا هر کسی که راحته باهاش به پزشک مراجعه کنه.به مادرت بگو به محض اینکه از سفر برگشتی به دیدنش میری.نیاز نیست به مادرتون توضیح بدید سفرتون تفریحی بوده و از جزییات سفر براش توضیح بدی.به خودت هم استرس نده کم کم یاد میگیری چطور باید تعادل برقرار کنی بین زندگی مشترکت و خانواده ت.

اره خودمم حس میکنم خیلی فشار روشه ولی بلد نیستم کمش کنم.

کلا بیخیالش باش( بی‌محلی نه هااا ، اصلا زیاد سوال نپرس،حرف نزن، گیر نده و سرت به کار خودت باشه ولییی مثلا وقتی باهاش چشم تو چش میشی لبخند بزن 

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍