2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من یجا میخوندم که ما و تمام جهان از عناصر یکسانی تشکیل شدیم و به نوعی با همه جهان پیرامون خویشاوندیم ما دی ان ای تمام نسل های گذشته رو با خودمون داریم به نوعی نیمی از ما متعلق به دیگران پیش از ما هستن و نیمی از آیندگان هم از ماست پس اینجوری ما دوباره و دوباره به تعدا آیندگان زندگی خواهیم کرد 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
من یجا میخوندم که ما و تمام جهان از عناصر یکسانی تشکیل شدیم و به نوعی با همه جهان پیرامون خویشاوندیم ...

خیلی جالب و ب نظرم باورپذیر بود❤️

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
چون کلی مراکز تو دنیا هست تمام افرادی که تجربه مرگ موقت داشتن حتی اونایی که با جون و دل تناسخ رو باو ...

راستشو بخوای من هرازگاهی فکر می کنم شاید تا جایی تناسخ اتفاق بیفته که روح به تکامل برسه...

و بعد از اون برای همیشه جزوی از کاینات بشی...

من نه و بنظرم خیلی رویایی 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

2810