2777
2789
عنوان

تغییرات جمعه ای در صفحه نی نی سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 10360 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان تغییر نام کاربری هم که امکانش برداشته شد یه قدم پسرفت بود برای نی نی سایت.لطفا امکانش رو برگردونید منتها فقط اخرین اسم مستعار قبلی بصورت خاکستری کنار اسم جدید نمایش بدین نه مثل قبل یه طومار از اسامی قبلی
ممنون
2805

آوا
+2

1392/5/12 9:35 ق.ظ

آقای زاهد لطفا بزارین لیست تمام تایپیکهای ایجادی فرد زیر اسم کاربریش نمایش داده بشه.شاید این باعث بشه دوستان برن و تایپیکهایی که دیگه کاربرد نداره را پاک کنن.
2 کاربر این مطلب را پسندیده اند
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
آقای زاهد به دنبال تغییرات روز جمعه ک خیلی خوب بودن بهتره یه فکریم ب حال بازارچه بکنید که هروقت میخوام چیزی رو تو بازارچه بزارم موفق نمیشم مینویسه ارسال شد اما ازش خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اللهم صل علی محمد وآل محمد
سلام.اقای زاهد یه فکری هم به حال برطرف شدن مشکل حذف نشدن پیامهای خصوصی بکنین اخه.من 1هفته هست که دائم دارم پیام میدم ولی ترتیب اثرداده نمیشه.اگه مشکل ازمنه بگین که تکلیفم مشخص بشه.ممنون
الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام توروخداصفحه عمومی روبه حالت اول برگردونید.بعدشم من یه ایمیل برای شمااقای زاهدزدم خواستم عنوان یه تاپیکمویه کوچولوتغییربدم خانم تهرانی زودجواب میدادن اماشمانه.
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
2810