2777
2789
با سلام خدمت کارشناس محترم ازمایشگاه نیلو
طبق اولین سونویی که دادم الان 10 هفته و 5 روز از بارداری ام سپری شده. و برای سونو nt از دکتر فرزانه وقت گرفتم برای 5 مهر که از نظر بارداری 12 هفته و 6 روز می شود. می خواستم بپرسم برای آزمایش خون هم همان روز اقدام کنم یا 2 3 روز اختلاف زمانی مشکلی ایجاد نمی کندو اگر هم مشکلی نیست چون من تعریف آزمایشگاه نیلو را خیلی شنیدم می تونم بپرسم ازمایش غربالگری چقدر هزینه اش می شود؟ آزمایشگاه بیمه قبول می کند یا خیر؟

با تشکر فراوان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارشناس محترم من این آزمایش رو همسرم مهرماه سال گذشته انجام دادن من این ماه قراره لاپاراسکوپی کنم ( به علت ناباروری ثانویه بدون علت ) به نظر شما لزومی داره همسر من آزمایش اسپرم رو مجددا تکرار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خسته نباشید خدمت شما....
نمی دونم این سوال در حیطه کاری شما هست یا نه ...اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.
من هفته 12 که برای سونو ان تی رفته بودم طول سرویکسم 35 میلی متر بود البته با سونو شکمی. و جفت هم کمی پایین بود.
اینبار که هفته 20 برای بررسی سلامت جنین رفتم طول سرویکسم 30 شده بود.باز هم با سونو شکمی. اما جفت سر جای خودش قرار گرفته بود و نرمال بود . جفت هم قدامی ذکر شد..
آیا من باید سر کلاژ کنم ؟
سلام آزمایشگاه نیلوی عزیز
من آزمایش دابل رو دادم. احتتمال 1:6643 ب.د. منتها آزمایشگاه پیشنهاد آزمایش کواد رو هم داده؟
می شه بگسد این برای چیه؟ آیا ضروریه؟
آزمایش دابل چه نقص‌هایی رو مشخص می کنه؟
مرسی
CafeMom Tickers
با سلام،من ازمایش nt دادم که جواب سونو ان خوب بوده وجواب ازمایش خون ان به این صورت بوده،
free b _hcg(doe) -1.314
papp-9(doe) -1.183
adjusted risk of trisomy 21 1:1238
adjusted risk of tris. 13+18 1:838
ودر ادامه توضیحات ان نوشته شده که معمولا در زنان حامله بالای 50 سال دیده می شود. من 35 ساله هستم ودر سونو دکتر تشخیص فیبرون داده که گفته شاید بعد ها اذیتت کند.4 روز قبل ازمایش امینو دادم ولی گفتند جواب تا20 روز طول می کشد، خیلی نگرانم.ممکنه به خاطر فیبرون باشد؟
petalo عزیز،

چون وقت سونوگرافی دارید دیگر نیازی به گرفتن وقت از آزمایشگاه ندارید ولی سعی کنید یک ساعت قبل از سونوگرافی به آزمایشگاه برای گرفتن نمونه خون بیاید تا بعد از اتمام سونوگرافی جواب خونتان هم آماده شده باشد.
رژین 60 عزیز،

1- طول سرویکس به روش واژینال دقت بیشتری از روی شکم دارد.
2- برای سرکلاژ معمولأ از 25 میلی متر به پایین استفاده می شود.
3- به هیچ وجه سکس نداشته باش و استراحتت را بیشتر کن
مامان آینده عزیز،

1- عدد NT در سونوگرافی چند بوده و تیغه بینی (NB) دیده شده است؟
2- عدد MoM برای تست های Free BhCG و PAPP-A چند بوده است؟
3- برای بررسی اختلالات کروموزومی منجر به عقب ماندگی ذهنی ناشی از کروموزوم های 21،18 و 13.
فرحنوش عزیز،

1- اینقدر نگران نباش، جواب شما در محدوده طبیعی است.
2- با انجام آمنیو ، 100% خیالت برای بررسی اختلالات کروموزومی منجر به عقب ماندگی ذهنی ناشی از کروموزوم های 21،18 و 13 راحت می شود.
3- نه نیازی به سونوگرافی سه بعدی فعلآ ندارید.