2777
2789
با سلام
من یه سوال در مورد جواب آزمایش غربالگریم دارم که امروز جوابش رو گرفتم. این رو توی هفته 16 انجام دادم
میخواستم ببینم راستش جوابم مشکلی نداره؟ خیلی نگرانم. چون توی آزمایشگاه پیشگام که جواب رو به همسرم میدادند یه جوری برخورد کردند که خیلی نگرانش کرده بودند!
AFP ng/ml 25.0 0.613 MOM
Hcg IU/ml 35.0 1.391 MOM
UE3 ng/ml 2.1 1.257 MOM

minor risk of Trisomy 18
Minor Risk of NTD

tri.18 1/21213

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون به خیر من با دکترم تماس گرفتم که زودتر برم پیشش برای سونو دوم تا 12 مهر نیستند من اون موقع هفته 17 هستم دیر نیست برای غربالگری دوم؟

و لطفا اون دو تا دکتری که برای سونو معرفی کردید آدرس یا تلفنش رو برام بزارید ممنون
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
من 2 قلو باردار بودم هفته 6 یکیش از بین رفت و با 2 تا کیست قبلیم شد 3 تا کیست و فقط میگن آمینو بدم
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
ممنونم از پاسختون
بله 6 دوره قایدگی پیشین من دوره 28 روزه منظمی داشته و همین موضوع منو خیلی خیلی نگران میکنه امیدوارم که سونوگرافی اشتباه کرده باشه من در صفحات پیشین جوابدهی شما خوندم که نوشته بودید تا دو هفته مشکلی نداره اما اون برای کسی بود که سونو دو هفته از تاریخ پریودی بزرگتر بود اما در مورد من سونو دو هفته و سه روز از تاریخ پریود عقبتر است آیا این هم اشکال ندارد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
عسل عزیز،

غربالگری سه ماهه دوم 3-2 روز طول می کشد. فقط چون خیلی نگران هستید به پذیرش بگوئید که با دکتر یونسی هماهنگ کرده اید و اورژانسی یک روزه جواب را آماده کنند.
در ضمن احتیاج به ناشتایی ندارید و فقط سونوی NT همراهتان باشد.
گلابتون تو شماره 11 همین سایت مشکل من رو داشت و شما گفتید کیست ها هم گاهی باعث افزایش الفا میشوند
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
آلیسا عزیز،

طبق پروتکل جدید محدوده 3.5-2.5 برای AFP MoM نیاز به تکرار دارد البته به شرط آنکه زیر هفته 19 باشید و تست های غربالگری دیگر نرمال شده باشد. ولی نگران نباش هر جا که برای آمنیوسنتز بروید قبل از آن مشاوره ژنتیک می شوید و آنها هم بررسی کامل قبل از انجام آمنیوسنتز را برایتان می کنند و جای نگرانی نیست