2777
2789
سلام میشه لطفا جواب من رو هم بدید
من تو هفته 18 رفتم برای اولین بار آز غربالگری دادم ..این نتیجه اشه .. چون نمیدونم کجاش رو باید بنویسم همه رو مینویسم .
sample date 2011/08/03
Gestational age at sample date 17+3

Age risk 1:903
Tr.21 risk 1:347
Trisomy 18 risk <1:10000
Neural tube defects risk <1:10000

AFP value = 42.5 ng/ml Corr.MoM 0.91
HCG Value = 55265 mlU/ml Corr.MoM=2.50
uE3 Value = 1.7 ng/ml Corr.Mom = 0.77
زندگی زیباست
سلام منم جواب رو گرفتم. راستی ازشون پرسیدم گفتن که آلمان نمیفرستیم خودمون دستگاه آوردیم.
ASSASY....................RESAULT.................MoM
PAPP-A.....................195700......................0.59
free B-hCG....................21.5.......................0.70
NT.........................1.0.........................0.90

Risk assessment
Down Syndrome = 1:13300
Age alone = 1:853
Equivalent Age Risk = <15.0
Trisom 18 = 1:99000

down syndrome= the risk of down syndrome is less than the screening cut-off . detection rate is about 84%

trisomy 18= the risk of trisomy 18 is less than the screening cut-off

لطفا ازمایشمو تفسیر کنید.ممنون
دوتا سوالم واسه دانستن خودم دارم
اول تیریزومی 18 چه بیماری هست
دوم کلمه ی age alone یعنی چی؟
و به نظر شما لزومی برای انجام سه ماهه دوم هست یا نه؟
یه دنیا ازتون ممنونم
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عرض سلام و تشکر جواب آزم رو گذاشتم میشه برام توضییح بدید 1-چرا ریسک بقیه بچه ها عددش با من انقدر فرق داره؟ 2-در ضمن قندم بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اصلا شیرینی نمیخورم که3- مرحله 2 برای من الزامیه؟ 4- تفسیر آزمایشم

خیلی ممنون

BS 1hr.after 50 gr glu =155 H

FASTINNG BLOOD SUGER =84

دو تا قند هام ستاره داره زیرش نوشته زیاده باید چک بشه
pappa-a =14.2
free bhcg =21.8

pervious NTD=NONE

PERVIOUS DOWNS=NONE

PREV. PRE-ECLAMPSIA=NOT REPORTED

INSULIN DEPENDENT DIABETES= NONE

gestation used = scan estimate

weight = 57 kg

nuchal measurement =2.4mm , 1.77 mom
papp- a level =14.2mg/l , 0.75 mom
free ?-hcg level = 21.8ng/ml , 0.46 mom

screening result = screen negative

risk of downs = 1 in 4300 (at term)

comment= downs risk due to maternal age alone is 1 in 1000

comment = not in the high risk category for trisomy 18(risk <1 in 100

comment= this test does not screen for neural tube defects
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
باعرض سلام و خسته نباشید.من در هفته 13 تست غربالگری و سونو ntرا در شیراز پیش خانم دکتر وفایی انجام دادم.جوابش رو می زارم . ممنون میشم از راهنمایی شما.

perpervious NTD=NONE

PERVIOUS DOWNS=NONE

PREV. PRE-ECLAMPSIA=NOT REPORTED

INSULIN DEPENDENT DIABETES= NONE
)gestation used = scan estimate

weight = 77kg

nuchal measurement =1.6mm , 0.84 mom
papp- a level =2.11 iu/ll , 0.88 mom
free b-hcg level = 11.34 iu/l , 0.38 mom
fetal nasal bone=present
screening result = screen negative

risk of downs = less than 1 in 20000)

comment= downs risk due to maternal age alone is 1 in 680

comment = this test does not screen for neural tube defects

آزمایشگاه نیلو جا داره از طرف همه بچه هایی که تا حالا اینجا اومدن ازت تشکر کنم و خدا قوت بگم و دعای خیر برای همتون داشته باشم نوری تو تاریکی بودی برای من .

قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
با سلام خدمت کارشناس محترم

میشه جواب عکس رنگی منو تفسیر و بررسی کنید ممنونم

پس از ترزیق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو لوله از ماده حاجت پر شده است

کاویته رحم نسبتا بزرگ و جادا و بدنه طویل و کشیده و جسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن و در پوریسون آنامیک قرار دارد.

در کاویته اندومتریال تصویری دال بر توده فضاگیر و یا دیکفت مشخص دیده نمیشود.

کانال سرویکال گلابی شکل و نسبتا کوتاه و ناحیه ایسم باریک و نسبت به سگمال انفریور رحم اکسانتریک قراردارد!!

در سگمال انفریور رحم رژیدیته و دفورمیتی ناشی از زخم سزارین شهود است!!!!!

هر دو لوله فالوپ از ماده حاجب پر شده طول و دیامتر و پریستالتیسم لوله ها عادی و قسمت دیستال پیچیده است.

در کلیشه کنترل هر دو لوله باز و ماده حاجب توسط لوله ها وارد حفره لگن گردیده است.

در postdrainage film ب=ماده حاجب لوکالیزه و در طرفین حفره لگن و پیچیدگی لوله ها و کانال سرویکال باقیمانده و تخلیه و پخش دارو بکندی انجام می گیرد

تجمع دارو به این شکل پیچیده با سابقه جراحی و ناباروری نشانه چسبندگی در صفاق لگنی و در صورت لزوم توجه به آن توصیه می گردد...!!!

================================

برای محبت هایی که عمیقند، دور بودن و نبودن هرگز بهانه از یاد بردن نیست

ممنون از راهنماییتون.یه سوال یه سونو تو خیابون جمهوری هست که اسم خانم دکتر فاطمه مهتاب قربانی رو داره ؟ایشون اونجا هم فعالیت دارن؟ یا تشابه اسمیه؟بعد اینکه سونو نیلو خیلی شلوغه؟
پشمالو عزیز،

طبق جواب شما ، نتایج نرمال است. و برای تریزومی 18 فقط نوشته است که قدرت تشخیص این تست ها برای تریزومی 18 حدود 60 % می باشد. که با توجه به عدد ریسک بدست آمده برای شما که خیلی خوب است جای نگرانی وجود ندارد.
ازمایشگاه نیلو لطف میکنید بگید ازمایش غربالگری 3ماهه اول من نرمال است یا نه
weight 70kg
h/o smoking no
h/o insulin dependant diabetes(type i) no
h/o ivf no
ethnic origin asian
maternal age at delivery 28.5
gastetional age 11+5
method for ga estimation scan
foetus(no,s) single
crl value 53.0
nuchal translucency 1.7
nt mom 1.20

free beta human chorionic gonadotropin 45.70
pregnancy associated plasma protein a 3.93

free bhcg mom 1.00
papp-a mom 1.81

trisomy 21 risk with nt <1:10000
trisomy 18 with nt <1:10000
age risk 1:1115
نازیلا عزیز،

1- برای تریزومی 18 و اختلال NTDs ریسک طبیعی دارید.
2- برای ریسک تریزومی 21 هم طبیعی است. ولی حدود یک سال است که توصیه می شود که اگر ریسک بین 1:250 الی 1:400 باشد توصیه می شود که مارکرهای سونوگرافی سه ماهه دوم سندرم داون �چک شود. مثل:

1- مشاهدة یک‌کانون منفرد اکوژنیک در ناحیة قلب ، ریسک سندرم داون را 4 برابر می‌کند (یعنی اگر ریسک سندرم داون بین 1:1000-1:250 باشد زن باردار باید برای آمنیوسنتز ارجاع داده شود).
2- مشاهدة یک کانون اکوژنیک در روده ، ریسک سندرم داون را سه برابر افزایش می‌دهد (یعنی ریسک 1:630 در تست‌های غربالگری تبدیل به 1:210 تبدیل شده و بیمار باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود).
نازیلا عزیز،

1- برای تریزومی 18 و اختلال NTDs ریسک طبیعی دارید.
2- برای ریسک تریزومی 21 هم طبیعی است. ولی حدود یک سال است که توصیه می شود که اگر ریسک بین 1:250 الی 1:400 باشد توصیه می شود که مارکرهای سونوگرافی سه ماهه دوم سندرم داون �چک شود. مثل:

1- مشاهدة یک‌کانون منفرد اکوژنیک در ناحیة قلب ، ریسک سندرم داون را 4 برابر می‌کند (یعنی اگر ریسک سندرم داون بین 1:1000-1:250 باشد زن باردار باید برای آمنیوسنتز ارجاع داده شود).
2- مشاهدة یک کانون اکوژنیک در روده ، ریسک سندرم داون را سه برابر افزایش می‌دهد (یعنی ریسک 1:630 در تست‌های غربالگری تبدیل به 1:210 تبدیل شده و بیمار باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود).
عسل عزیز،

1- age alone در اینجا به معنی ریسک سن به تنهایی می باشد بدون در نظر گرفتن مارکرهای بیوشیمیایی و سونوگرافیک
2- جواب تان طبیعی است.
3- تریزومی 18 یک اختلال شدید کروموزومی با شیوع 1 مورد در هر 8000 بارداری بوده و شایع‌ترین اختلال کروموزومی بعد از سندرم داون در بین تولدهای زنده محسوب می‌شود. علائم آن عبارتند از: اختلال در سیستم عصبی مرکزی، ناهنجاری‌های چشمی مثل فاصلة بیش از حد معمول بین دو چشم یا هایپرتلوریسم ، هایپوتلوریسم ، فقدان یک و یا هر دو چشم ، شکاف لب یا کام ، گوش‌های غیر طبیعی، پٌلی‌داکتیلی، نقص ساختاری در قلب و سیستم تناسلی. بر اثر این آنوپلوئیدی، کیست‌های وسیعی در شبکة کوروئید شکل می‌گیرد. جنس مؤنث بیشتر از مذکر در خطر ابتلاء به این اختلال است
2810