2777
2789
مامان منصوره عزیز،

1- اولأ خواهش می کنم بر استرس ات غلبه کنی، چون با این سئوالهای متنوعی که می پرسی ، نشانه آن است که استرس ات زیاد است.
2- جواب ریسک هر فردی با مشخصات کلینیکی همان فرد مقایسه می شود و مختص همان فرد است.
3- قند خون ناشتا شما خوب است ولی بعد از خوردن قند کمی از حد نرمال بالاتر است که باید توسط پزشکتان پی گیری شود. ولی این هم جای نگرانی ندارد.
4- جواب تست غربالگری شما طبیعی است ولی با توجه به عدد NT فقط توصیه می شود که سه ماهه دوم هم انجام بدهید که فقط یک توصیه بوده و الزامی به انجام آن نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایشگاه نیلو جون ممنون ازت خیلی ممنون استرس من به خاطر نداشتن اطلاعاته . من وقت دکترم 13 مهره نیازه برای قندم زودتر مراجعه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
ملینا عزیز،

1- لوله های رحمی ، کانال سرویکس و حفره داخل رحمی طبیعی است.
2- در صورت سابقه سزارین نمای خلفی (اینفریور) هم طبیعی است.
3- عدم تخلیه دارو در کلیشه پس از تخلیه احتیاج به مشاور زنان دارد.
خدارو شکر آزمایشگاه نیلو دستتون درد نکنه. پس احتیاجی به آمنیوسنتز نیست نه؟
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
رزا عزیز،

جواب ریسک تریزومی 21، 18 و NTDs را برایم بنویس. این اعداد به تنهایی تفسیر نمی شوند بلکه با یک سری اطلاعات کلینیکی ادغام شده و در ریسک جواب نهایی بدست می آید.

در ضمن نگران نباشید. اگر برای چند ساعت هم جواب ندادم وقتی که برگشتم جوابتان را می دهم.
2810