2777
2789
ناتاشا عزیز،

از نظر پروتکل های بین المللی شما نیاز به آمنیوسنتز ندارید چرا که ملاک تصمیم گیری تست ترکیبی است. ولی با توجه به استرس زیادی که دارید بهتر است یک مشاوره ژنتیک انجام دهید تا شما را از نگرانی در بیارند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می بخشید پس تست ترکیبی ملاک در قسمت اول توصیه به آمینو شده اما در قسمت ترکیبی خیر من و شوهرم هیچ سابقه فامیلی یا بیماری خاصی نداریم من استرسم برای ترس از آمینو سنتز بود می خواستم بدونم می شه حضوری در آزمایشگاه نیلو جواب را برای اطمینان به پزشک مسئول نشان داد؟
سلام. ممنون از اینکه جوابمو دادین......راستش یه موضوع دیگه ای هست اینکه در این مورد به دکترم که زنگ زدم گفت کورتاژ بشی بهتره. اخه بعد از 10روز که از پریودم گذشته الان 3تا4روزه لک میبینم. برای همین دکترم گفت کورتاژ بشی بهتره.
میدونین یه علامتی بهش گفتم برای همین دکتر تشخیص عفونت داد. علامتی که دارم اینه که بین مثانه و نافم یعنی زیر دلم احساس سنگینی میکنم و کمی احساس درد و سوزش دارم. و اینکه تکرر ادرار هم دارم.ولی دکترم بجای پیشنهاد انتی بیتیک و آزمایش گفت کورتاژکن. میخواستم از شما بپرسم و بدونم واقعا چیکار کنم؟؟
ممنون از راهنماییتون
والا تا قبل از این که جواب تست بگیرم استرس نداشتم تو ی این چند ساعت که به دکتر دسترسی نداشتم نگران بودم از راهنماییتون ممنونم فقط یک بار دیگه می پرسم اگر دکتر به جواب قسمت اول تست کوادمارکر تکیه کرد و اصرار به آمینو داشت من با توجه به نرمال بودن قسمت sequential و نذمال بودن آن می توانم مخالفت کنم
2810