2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام؛من شک کردم؛مامان آسمان کوچک گفت هفته سیزدهمشه وآخرین تاریخش یازده خرداد بوده ؛آخرین تاریخ من اول خرداد بوده ؛پس من هفته چندمم ؟کمکم کنید ؛چون باید هفته یازده تا سیزده برای سونو گرافی غربالگری از شهرستان بیام تهران؛نکنه تاریخ اشتباه بیام
لطفا به من جواب بدین ؛البته دراولین سونو دکتر گفت یک هفته نسبت به تاریخت عقبتری ؛اون موقع گفت هفته پنجی ؛الان به حساب خودم هفته دوازدهم هستم؛لطفا کمک کنید؛تاریخ آخرین پری یک خرداد بود
لطفا به من جواب بدین ؛البته دراولین سونو دکتر گفت یک هفته نسبت به تاریخت عقبتری ؛اون موقع گفت هفته پنجی ؛الان به حساب خودم هفته دوازدهم هستم؛لطفا کمک کنید؛تاریخ آخرین پری یک خرداد بود
سپید جان من 21 خزدادم و شنبه میرم تو دوازده هفته احتمالا تو 14 هفته ای.. تقویم رو بردار اول خزداد رو ببین چندشنبه اس بعد هی یه هفته یه هفته بشمر تا برسی به امروز
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
ببخشید یک سوال:

من 12 هفته برای ازمایش وسونو ان تی امدم ازمایشگاه نیلو ,خداروشکر همه چیز روبراه بود ولی دکتر گفت برای اطمینان بیشتر تست کواد مارکر رو هم انجام بده.......میخواستم ببینم ضروری هست اینکار؟
سپید عزیز،
طبق تاریخ آخرین پریود شما که اول خرداد باشد و اگر 6 دوره پریودی شما منظم بوده سن بارداری شما امروز 2+14 می باشد. ولی سونوی شما اگر دقیق انجام شده باشد ملاک محاسبه سن می باشد.
زیلی عزیز،
1- غربالگری سه ماهه اول قدرت تشخیص 85% دارد. انجام مرحله دوم قدرت تشخیص سندرم داون را به 95% می رساند . علاوه بر آن اختلالات طناب عصبی و ریسک مسمومیت حاملگی هم چک می شود.
عسل عزیز،

1- سری دوم فقط سونوی احتیاج داریم که سن جنین را نشان دهد.
2- برای سونوی NT احتاجی به پر بودن مثانه نیست ولی توصیه می شود که روز انجام سونو ، صبحانه کامل بخورید و با خودتان یک مایع شیرین مثل ساندیس ، سن ایچ و ... داشته باشید و قبل از سونو بنوشید تا حرکت جنین بیشتر شود.
گیلدا عزیز،
اختلاف تا حدود 2 هفته در پارامترهای بیوپمتریک جنین جای نگرانی ندارد. اگر بیشتر از دو هفته BPD بزرگتر باشد باید از نظر ماکروسفالی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد. لطفأ تاریخ اولین روز از آخرین قاعدگی خود را بنویسید تا مشخص شود که سن سونوگرافیک جنین با سن پریودیک شما هم خوانی دارد یا خیر.�
2810