2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دختر منم گردن گرفته ....
نی نی اهای شما هم خیلی بهتون وابسته ان صایما تو خونه تا بیداره همش بغلمه خیلی وابسته شده موندم چه ککنم میترسم عادت شه براش..تا بیداره هیچ کاری نمیشه کرد فرش بازیش هم تا یه ربع نهایتش براش جذابه ذ
اللهم صل علی محمد وال محمد
با سلام خدمت شما پدر و مادر گرامی

آیا میدانید میتوانید فرزند تازه متولد شده خود را با پرداخت روزانه 1000 تومان حق بیمه بیمه عمر کنید.

ایا میدانید با پس انداز روزانه 1000 تومان حق بیمه میتوانید هزینه های تحصیل . اشتغال . ازدواج و جهیزیه و ... را از امروز تامین کنید؟

آیا میدانید فرزند تازه متولد شده شما میتواند از سن 20 سالگی حقوق مستمری بازنشستگی مادام العمر دریافت کند؟

آیا میدانید بیمه عمر را میتوانید درب منزل و یا محل کار خود خریداری کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

http://www.8pic.ir/images/26131810364027899697.jpg

آپلود عکس
www.bimepasargad.mihanblog.com

بهترین سرمایه گذاری با کمترین پس انداز برای آینده فرزندان
سلام گلا.لعاب برنج دیگه چیه؟وای ایلین هنوز اسهال داره خیلی هم دستشو میخوره سرفه میکنه گرفتگی بی نی داره خوب نمیشه
میگن شاید میخواد دندون در بیاره
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
بچه ها دخترم شبا ساعت 11 و 12 میخوابه تا خود صبخ اصلا بیدار نمیشه.بیشتر از 7 ساعت میخوابه منم که بیدار نمیشم شیرش بدم دلم میسوزه براش
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
2810