2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578629 بازدید | 5287 پست
من که این روزها بیشتر در کوچه و خیابان هستم تا در خانه
امروز که واقعا هوا خیلی گرم بود.
رسیدگی به کارهای بچه ها، کلاس، دکتر، خرید و ....
من که این چند روزه اخیر حسابی فعال بودم.
امروز ظهر اینقدر خسته بودم که سه ساعت خوابیدم.

شماها به کارهای هنری علاقمند هستید؟ من بدم نمی یادش. نزدیک خانه مان یک خانه هنر تاسیس شده که کلاسهای مختلفی داره بدم نمی یادش به این کلاسها بروم. از نظر قیمت هم مناسب هست کارهای هنریش جلسه ای حدودا پنج تومان هست.

این روزها اگرچه تعداد خانم های تنبل زیاد شده ولی خانم های فعال هم کم نیستند. میوه آرایی، آشپزی و شیرینی پزی، سفره عقد، خیاطی و هنرهای دستی و.....
خیلی خوبه که بتوانیم در یک شاخه هنری فعال باشیم. هم سرگرمی هست، هم درآمد زایی داره، هم باعث بالا بردن اعتماد به نفس میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستی جوون خسته نباشی از میهمان داری
به نظرم برای منظم شدن خوابت از داروهای گیاهی مثل گل گاو زبان با سنبلطیو استفاده کن . مصرف چای سبز هم فراموش نشه. ولی اگر باز هم موثر نبود با نظر پزشک اعصاب برای مدتی از داروهای آرامبخش استفاده کن حتما خوابت تنظیم میشه./
شادی جون من هم مثل شما بودم. ولی الان مدتی هست که مجبورم برای انجام بعضی از کارها خودم اقدام کنم. به هر ترتیب شده می رم بیرون. گرچه گرمای هوا هم خیلی اذیتم می کنه و ماشین هم ندارم.

وقتی آدم مجبور باشه هر کاری را می کنه
ســتى جان به نظر من بهترین ورزشى که آدم میتونه واسه آرامش و سلامتیش انجام بده یوگــاست!
.
به نظر من یوگا براى همه خانومها لازمه :
آرامش ذهن ، رهایى از تنش ها و اضطراب ها ، افزایش اعتماد به نفس ، درمان خیلى از بیماریها مثلِ طپش قلب، کاهش دیابت، درمان پوکى استخوان، آساناهایى براى درد زانوها کمر و گردن، درمان افتادگى رحم و کاهش دردهاى پریود، آرامش و آمادگى براى یک زایمانِ راحت برِ خانوماى باردار، و حتى کاهش وزن و لاغر شدن.....!!!!
.
اینا چیزهایى هستن که من خودم شخصاً از کسایى که یوگا کار میکنن دیدم!�
من روز یکشنبه هفته آینده یک میهمانی خیلی رسمی دعوت دارم .
دلم می خواد بعد از مدتها که اینجور میهمانی ها نرفته بودم برای خودم سنگ تمام بذارم.
دلم می خواد موهایم را رنگ جدید بکنم و از الانش روشنترش کنم
دلم می خواد لباس نیمه کاره ای که دارم را با کمک مادرم تمامش کنم و اون روز بپوشم
دلم می خواد یک صندل خوشگل که با لباسم هماهنگ باشه بخرم
دلم می خواد یک گردنبند هماهنگ با لباسم بخرم
دلم می خواد یک پیراهن جینگیلی برای دخترم بخرم.

فقط هم روز پنج شنبه باید همه این کارها را انجام بدهم. خدا کنه تنبلی بذاره و این دفعه بتونم تمام این کارها را بکنم

تازه باید یک کادوی مناسب هم برای میزبان تهیه کنم

فکر کنم همسر عزیز باید صد تومانی کنار بذاره.
نیکی جون خوشگل خانم چطوری عزیزم

بقیه دوستان همگی خوبید

من امروز تقریبا البته دیروز بهتر بودم
امروز یک اتفاقی افتاد که کلی عصبانی شدم و روی بی انگزیگی بیشترم موثر بود
این پسر نادون شیطون من وقتی ما داشتیم سریال میدیدم (ماریچی)مثلا تو اطاق کامپیوتر واسش سی دی گذاشته بودم
تمام سی دی های حیاتی باباش را انداخت از بالکن پایین به خدا نمیدونم چیکارش کنم رفتم دونه دونه شون را آوردم
از ستون طبقه دوم که کلی ارتفاع بود مثل این بند بازا رفتم و آوردمشون همسایه چشماش را بسته بود و میگفت آخه اگر بیفتی خونریزی مغزی بشی با این همه ارتفاع میخوای چیکار کی
گفت یعنی شوهرت اینقدر این سی دی ها واسش مهمه؟؟؟
خلاصه آکروبات بازی از خودم در وکردم یک سری ها هم از پنجره اومده بودن بیرون فکر کرده بودن من میخوام خودکشی کنم ههههه

فردا اول وقت دستش را میگیرم میبرم مهد کودک
آخه من به این بچه چی بگم؟؟؟؟
یک دقیقه در بالکن را باز کنیم میبینیم جوراب پرت کرده و ...
خوشبختانه لبه بالکنمون خیلی بلنده و گرنه ولش کنن خودشم پرت میکرد پایین
خدایا صبر ایوب بده از دست این بچه ها و شوهرها
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
وای مامان ماهان چه کشیده ای امروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته من هم با این مشکلات دست و پنجه نرم کرده ام و همچنان هم ادامه داره.
امان از دست این پسربچه ها که یک لحظه نمیشه ازشون غافل شد.

پس هر چی انرژی زده بودی با این کار امروز پرید و رفت.

باشه اشکالی نداره فردا هم روز خداست.

باور کن مهد گزینه خوبی هست. حتی اگر مقطعی یا برای ساعات کوتاهی در روز باشه.
پس این مامی سمیه چی شد اومد یک تاپیک درست کرد و خودش غیب وشد بیا من دارم کله پاچه بار میزارمها تازه تخمه هم وشکونم منتها با این تفاوت که خودم با خودم دارم حرف میزنم آخه الان هیچکی آن نبیده بید

بیاین ببینین افسردگی و بی انگیزگیم کم بود خل هم شدم

حواس نمیگذارن واسه آدم که
بیچاره مامانم خدا خیرش بده همه کارام را اون کرد
اگر اون نبود مگه من میتونستم بچه ها را تنها بگذارم برم دنبال سی دی؟
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
باشه عزیزم دعوتت میکنم کلوپ من با بقیه یکم متفاوته یعنی بیشتر مطلب میگذاریم و آقایون هم شرکت میکنند و مطلب میگذارند مثل سینا بابا حجت و ...
دعوتت کردم خانمی

آره حتما مهد میگذارمش

فردا صبح میام و بیشتر حرف میزنیم برم شیر دخملی را بدم
دوستان خوبم قرار بود در کنار رسیدگی به امورات خانه و بچه داری کمی هم به خودمان برسیم.

پس چی شد؟ چی کارها کرده اید؟

شما روزانه از لبنیات استفاده می کنید؟

من تصمیم گرفته ام هر روز یک لیوان شیر کم چرب و یک لیوان ماست کم چرب بخورم

شما اگر اضافه وزن دارید برای کم کردنش چه می کنید؟

تصمیم گرفته ام از هر وعده غذاییم یک لقمه کم بکنم. پیاده روی هم کم و بیش دارم فعلا هم به دلیل مشغله زیاد امکان رفتن به کلاسهای ورزشی برایم مقدور نیست.

اگر پوست خوبی ندارید برای ترمیم پوستتان چه می کنید؟

یک کتاب برای تهیه لوسیون ها، بخورها برای پوست دارم تصمیم گرفته ام کم کم و سر فرصت به حال و صفایی به پوستم هم بدهم.

برای ماه رمضان چه کرده اید؟

من به دلیل استفاده از دارو روزه نمی گیرم. ولی در ختم قرآن که پردیس اعلام کرده ثبت نام کرده ام. می خوام امسال ماه رمضان یک کم معنویت خونم را بالا ببرم بلکه خدا خودش نظری بهم بکنه.

شماها هم بیایید و بگید برای خودتان چه می کنید
سلام دوستان عزیزم ممنونم عروسک جون مدتیه می خوام ثبت نام کنم ولی تنبلی نمیزاره ولی حالا که انقدر مفیده حتما اقدام می کنم
مامان ماهان جون خدا قوت خسته نباشی چه روزی داشتی واقعا سی دی ها انقدر مهم بود؟؟؟؟؟؟؟؟
نیکی جونم مرسی عزیزم گل گاو زبان امتحان کردم ولی سنبل طیو استفاده نکردم اگه اینطوری پیش بره حتما باید برم پیش دکتر اعصاب راستش خیلی موافق داروهای ارامبخش نیستم ولی فکر کنم چاره ای نباشه
در مورد مهمانی هم ایده جالبی هستش حسابی شیک کن و تنبلی هم نکن مطمئن باش خیلی تاثیر مثبتی داره هم تو روحیت هم برای همسری فقط اشکالش جیب حضرت اقاست که یک کوچولو سبک میشه اونم فدای سرت ههههه
امروز من همه کارهامو به موقع انجام دادم فقط ارایشگاه نرفتم
2810