2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578629 بازدید | 5287 پست
ممنون نیکی جون. اسمشو میخوایم بهزاد بزاریم.
نیکی جون من شاخه حقوق تجارت بین الملل خوندم یه گرایش سخت و جدیده. مرسی از دلگرمیت.
اره این روزا خیلی بهش فکر میکنم. تصمیمم داره به مرز 100 درصد میرسه. امیدوارم همگی بتونیم تصمیمات خوب و به موقع و درستی واسه زندگیمون بگیریم
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکی جان و شادی جان و بقیه دوستان خیلی دوست دارم من هم مثل شماها بشم خونه م بیشتر وقتا شلوغه پسری همش به هم میریزه
به نظرتون مهد بره خوب میشه
من دوست دارم کتاب بخونه ولی همش سی دی میگذاره
گوسفند زبل را به خصوص همش اونو میگذاره یا تام و جری
خدایا واقعا میترسم پسرم از اون تنبل های مدرسه در رو بشه
تو را خدا بگید چیکار کنم؟؟؟
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
دوستا من افسرده شدم ولی اصلا تنبل نیستم
چیکار کنم این حس افسردگی ولم کنه
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
مامان ماهان عزیز به نظر من مهد کودک از این جهت خوبه که شما ساعاتی را به دور از شلوغ کاری های پسرتان به استراحت می پردازید و کارهای عقب افتاده را با خیال راحت انجام می دهید. و گرنه بیشتر اوقات مهد کودک ها کمک چندانی برای آموزش نمی کنند مگر یاد گیری شعر یا رنگ آمیزی.

از الان نگران مدرسه رفتنش نباشید. به امید خدا اگر از سن پیش دبستانی بتوانید نسبت به درس ریاضی علاقمندش کنید مطمئن باشید مشکلی در مدرسه نخواهید داشت.
باز هم جای شکرش باقی است که سی دی می بیند، اگر مثل پسر من بود چه می کردید؟ نه سی دی، نه کارتون، نه کتاب، نه اسباب بازی فقط و فقط پرش از ارتفاع، جیغ زدن، کارهای خطرناک کردن و....

این روزها هم می گذرد و فقط خاطراتش به جا می ماند.
مامان مریم عزیز افسرده شدی یعنی چی؟؟؟؟؟؟
افسردگی باعث میشه که ما از زندگی روزمره عقب بیافتیم و بسیاری از کارهایی که قبلا به راحتی انجام می دادیم حالا انجام دادنش برایمان سخت می شود.
شما هم از این دسته هستید؟
آره نیکی جان کارام رو انجام می دم ولی نه با لذت
بلکه با خستگی و کوفتگی
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
سلام به دوستای گلم. خوبین؟

این چند روزه عادت کرده بودم سر میزدم به تاپیکتون انرژی می گرفتم. هرچند من مشکل افسردگی ندارم، اما سرم درد می کنه واسه بهونه و انگیزه . اینه که جو این تاپیک رو دوست دارم...

چی شده که نیستین؟؟ بیاین دیگه.
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
مثل اینکه همه فعال شدنو رفتن دنبال کارو زندگیشون
فقط منو توی تنبل موندیم داریم از این وسطا یه چیزی در میاریم که برامون معجزه کنه!!!!!!!!!!!!!
به قول قدیمیا این چیزا واسه فاطی طمبون نمیشه!!!!!!11
باید هرجوری شده با اکسی- آهنگی ....خودمونو و خونمونو بسازیم که شوشو تو راهه داداش هههههههههههههههه
من که رفتم زت زیاااااااد
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
سلام دوستان من دیروز مهمون داشتم دخترمم کلاس داشت خلاصه کلی درگیر بودم الانم انگار یک بمب تو خونم ترکیده بس که به هم ریخته هستش مهمونها دیشب 12 شب رفتند
دیشب با وجود خستگی بازم نتونستم خوب بخوابم الانم بی حالم ولی می خوام خونرو حسابی تمیز کنم دوش بگیرم نماز بخونم دخترمو ببرم کلاس شاید هم تایم کلاس دختری رفتم ارایشگاه ابروهامو مرتب کنم از کلاس هم که برگشتیم شام درست کنم امیدوارم همه کارهامو امروز بتونم انجام بدم
بچه ها برای این بی خوابی چه کنم خیلی اذیتم میکنه گریههههههههههههههههههههههههههههههههههه
عروسک جون مدتیه می خوام برم کلاس یوگا به نظرت تاثیری داره یعنی خوبه؟؟؟؟؟
برم به کارهام برسم فعلا بای
2810