2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 851839 بازدید | 4296 پست
سلام مامانل عزیز بسیار سپاسگزارم بابت تاپیک عالی و کاربردیتون من تا صفحه ۵۰ مطالعه کردم بسیار عالی ب ...

سلام خواهر گلم. جواب سوال اولتون

چون افرادی که این مشکل رو دارن از بدن‌های به شدت صعیفی برخوردارن و توان جسمی پایینی. در سالن‌های ورزش که ورزش هوازی کار میشه روال کارشون سنگینه. فرد مورد نظرم با این سالنها شروع کنه همون هفته اول کم میاره و چه بسا واسه همیشه از ورزش خداحافظی کنه. موردی که واسه خودم چند بار پیش اومد و دلیلش نمیدونستم چیه. بعدا فهمیدم. پیشنهاد میدم یا تو خونه و بهترین حالت بیرون خونه یکی دوماه سه ماه پیاده روی و نرمش داسته باشید و  یا سالنی که ورزش سنگین نداره چند ماه عضلات رو قوی کنید بعدا به ورزش هوازی سنگین نیاز دارید به سالن‌ها مراجعه کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهر گلم. جواب سوال اولتون چون افرادی که این مشکل رو دارن از بدن‌های به شدت صعیفی برخوردارن و ...

سلام وقتتون بخیر باشه بانو 

منم با افسردگی درگیرم 

میشه درخواستمو قبول کنید بیام خصوصی توضیح بدم واستون؟

کاربری دست دونفره😊
در افسردگی واسترس هر روز در ساعت های مختلف روز حالات متفاوت رو آدم تجربه میکنه. این درمانهارو باید چ ...

سلام عزیزم من تازه مطالبتون رو مطالعه میکنم فوق العاده اس خداقوت.متاسفانه منم بشدت افسرده تم ک بعد از هر بارداری بیشتر شده.دقیقا منم بو و استشمام دود خیلی حالم رو بهتر میکنه و طبعم بشدت سرده.منم تازگیا تصمیم به اصلاح مزاج گرفتم البته سالهاس تو خط طب سنتی ام.دچار بیماریهای گوارشی شدم

عزیز ممنون از شما. تشویق شما بیشتر انگیزه میده ادامه بدم. من مینویسم  واسه حتی اگه یه نفر اینج ...

خیلی عالی میگی انگار خودم خیلی ازینارو میگم چون تجربه کددم واقعا دارم لذت میبرم.بینهایت سپاسگزارم..ان شاءالله خدا سلامتی و شادی همراه با طول عمر بشما و خانوادتون بده عزیزم

هر صبح خودتو بغل خدا بنداز بگو اینجا که منو فرستادی از همه چیز میترسم..

از خیلی چیزا  نگرانم.

گفتی هر روز باید در تلاش برای زندگی  باشی.

نایستی.

میرم.

محکم هوامو داشته باش.

نکنه برم وسعت معرکه زندگی یهو ولم کنی.

همش حواسم هست تو کنارمی.

مواظبم از یادت، از کنارت دور نشم.

میدونم تو این هیاهوها ازت دور شم

غول ترس نا امیدی تاریکی سیاهی  میاد سراغم.

سلام عزیزم من تازه مطالبتون رو مطالعه میکنم فوق العاده اس خداقوت.متاسفانه منم بشدت افسرده تم ک بعد ا ...

خودتون رها نکنید  خدا نکرده بدتر بشین. ورزش مداوم و اصلاح تغذیه 

کم خوری سالم خوری

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگی چطور درست میکنی؟

کره محلی رو حرارت خیلی خیلی کم بذارید تا آب بشه. بهتره شعله پخش کن هم زیر قابلمه باشه. بعد دوغن از روغن جدا میشه. کمی که ریز جوش بزنه دوغ کامل ته نشین میشه.  کف روش هم بگیرید نگه‌ دارید برای آش و غذاهای دیگه که درشون لبنیات استفاده میشه.

داخلش از اول یه پیاز پوست کنده بندازید

سلام و وقت بخیر کسی هست اینجا افسردگی دوقطبی داشته باشه و شوک زده باشن بهش و خوب شده باشه؟؟؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
سلام و وقت بخیر کسی هست اینجا افسردگی دوقطبی داشته باشه و شوک زده باشن بهش و خوب شده باشه؟؟؟

دوستان زیادی که با من مشاوره داشتن گفتن شوک هم استفاده کردن موقت خوب بوده باز  علایم شون برگشته بوده.  درمان فقط   ریشه ای باید باشه

دوستان زیادی که با من مشاوره داشتن گفتن شوک هم استفاده کردن موقت خوب بوده باز  علایم شون ...

عزیزم یعنی امید ب بهبودی هست؟؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤