2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 4899 بازدید | 158 پست
بخدا چیزایی از من میخواست که هقت جدمم دویست سال پیش از مادرشوهراشون نشنیده بودنمیگفت ماشین شوهرتو بش ...

مادر شوهر منم همینه اما من بهش رو‌نمیدم

یکبار شمال رفته بودیم جنگل، بارون میومد

شوهرم لباسش کم بود و خیس شده بود 

مادرشوهرم صدبار تو‌جمع از من پرسید برای امیر لباس اضافه نیوردی؟؟؟ من جواب نمیدادم، اخر عصبانی شدم و گفتم مگه بچه ست که براش ساک لباس همراه بیارم واسه گردش؟؟؟

واقعا رو مخه زنیکه 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این اصلا روانی عقده ای بودسه تا پسر داشت به امید دختربعد چون خودش دختر نداشت میگفت عروسا هم حق ندارن ...

این چه آدم ترسناکی بوده

خداروشکر رفتیو پیشرفت کردی برای خودت

جاریت هستس هنوز؟

فقط دارم فکر میکنم چطوری با خودت کنار اومدی همچین کارایی کنی یعنی کسی منو کتک هم بزنه همچین جنایتی ن ...

یروز پریود بودم مجبورم کرد کل خونشو تمیز کنم حالا من اونموقع دانشجوی سال اخر دکتری بودم

بعد اومدم خونه یه هفته از تب لرز افتادم

حالا من تدختر تهران، تو خونه بابام ماشین زیرپام با دوستام میرفتن بیرون 

مامانم نمیذاشت دست به سیاه و سفید بزنم

نه اتفاقا جاریم میگفت تا رابطه های ما با شوهرامون گرم میشه یه اشی چیزی میپزه توش آت و اشغال میریزه ک ...

بعضی یزدی ها رسم های عجیبی دارن 

یه جا دختر دایی ام مستاجر بود تعداد مهمونها رو هم میشمرد و ماه بعد میکشید رو کرایه خونه و یا زن دایی ام میرفت خونه دخترش می اومد میگفت مثلا سه روز موندی اینقدر اب مصرف کردی 

ادم بد همه جا هست 

❤❤❤
این چه آدم ترسناکی بودهخداروشکر رفتیو پیشرفت کردی برای خودتجاریت هستس هنوز؟

من خبر ندارم ازش

اون دختر عموشون بود

بچه مریضم داشت بخاطر بچه احتمالا مونده

اما اونم خیلی اذیت کرد

من خبر ندارم ازشاون دختر عموشون بودبچه مریضم داشت بخاطر بچه احتمالا موندهاما اونم خیلی اذیت کرد

چه مادرشوهر عجیبی بوده واقعا

خداروشکر از دست این آدم سمی نجات. پیدا کردی

رسمایی که گفته مال جاهای خیلیییی عقب افتادس 

یروز پریود بودم مجبورم کرد کل خونشو تمیز کنم حالا من اونموقع دانشجوی سال اخر دکتری بودمبعد اومدم خون ...

وااااا 

والا باورت میشه حالا برنخوره به کسی ولی فکر کردم از این دهاتای داغون بودی که تو خونه گلی زندگی میکنن که همچین کارایی کردی🤦

چطوری با خودت کنار اومدی همچین کاری کنی اخه؟؟؟؟

سنت هم کم نبوده که 

والا من ۲۱ سالم بود و شاید مثلا تیکه مینداختن ولی دیگه عمرا همچین جنایاتی میکردم

چه مادرشوهر عجیبی بوده واقعاخداروشکر از دست این آدم سمی نجات. پیدا کردیرسمایی که گفته مال جاهای خیلی ...

اصلا من درآوردی بود

یزدیا دیگه انقدم عجق وجق نیستن

این عقده ای بازی میخواست بکنه

مثلا خواستم زندگی کنم

منم مثل شما بودم

مادرشوهرم باهام فامیلم بود مجبورم کرد تو بارداری ۸ماهه خونشو تمیز کنم منم بخاطر آبرو و حفظ زندگی بارها کوتاه اومدم 

خداروشکر جدا شدم