2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853219 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان خواستم یه تجربه برای دور کردن ترس و وسواس علاوه بر ذکر گفتن بگم... فکرای ترس و وسواس خودتونو مثل شخصیت‌ها و موقعیت‌های کارتونی با آهنگ با نمک تصور کنید... در اینصورت کنار گذاشتنشون راحت تر میشه و دیگه نمی‌ترسوننتون... البته این نظر خنده داره اما من از یه سایت روانشناسی پیدا کردم این روشو امتحان شده است و کمک کرده... ضرر نداره 😅😂

علاوه بر انجام این تمرین میتونید اندازه تصاویر و اتفاقات ترسناک و وسواسی رو در ذهنتون کوچک و کوچکتر کنید و مثلا تصویر یه اتفاق خوب رو بزرگتر کنید با یه آهنگ زیبا تو فکرتون که کمک میکنه فکر بد کم رنگ و قابل کنترل بشه.... به این میگن تکنیک ان ال پی

ممنونم

من همه اینایی که شما میگینو انجام دادم ولی بازم افسردگی شدید دارم نمیدونم دیگه چیکار کنم

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
من همه اینایی که شما میگینو انجام دادم ولی بازم افسردگی شدید دارم نمیدونم دیگه چیکار کنم

همینطور که نوشتم رفع این مشکل زمانبره. منتهی پیگیر درمان باشید  به صورت صعودی  هر  ماه بهتر  خواهید شد.  چه مدته درگیر هستین؟

همینطور که نوشتم رفع این مشکل زمانبره. منتهی پیگیر درمان باشید  به صورت صعودی  هر  ما ...

من 8 ساله افسردگی دارم هر درمانی هم کردم مشاوره دارو خودمو بردم تو اجتماع اما بازم همینم 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی

تغذیه رو خیلی دقت کنید  همه مورد هایی که نوشتم .   بادم رو حذف نکنید  .  روغن های سالم خیلی در درمان موثرن.   تنها نمونید.  طبیعت سبز رو هر روز داشته باشید.   خواب منظم شبانه.   اگه استرس دارین یه دوره نیاز به راحتی فکر و ذهن دارید    .  دقیقتر بنویسید دوستان هم مشورت بدن.

تغذیه رو خیلی دقت کنید  همه مورد هایی که نوشتم .   بادم رو حذف نکنید  .  روغن ها ...

متشکرم 

ازعلایم تون  دقیق تر بگین. موردی بنویسین.   از حساتون  ؟

حس تنهایی شدید ناامیدی و حس پوچی و بی ارزشی مطلق هیچ دوست و رفیقی ندارم با آدما نمیتونم هیچ ارتباطی برقرار کنم حالم از نور بهم میخوره از طبیعت بدم میاد دست و دلم به هیچ کاری نمیره تمرکز و حافظم به صفر رسیده اندک چیزی منو تا مرض جنون و عصبانیت میبره