2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست
حس تنهایی شدید ناامیدی و حس پوچی و بی ارزشی مطلق هیچ دوست و رفیقی ندارم با آدما نمیتونم هیچ ارتباطی ...

من براساس تجربه گذشته خودم مینویسم.  دوستان هم راهنمایی کنن.  

من بارها همین حس رو تجربه داشتم.  شما به هر سختی و مکافاتی هست نباید خونه بمونید .  میدونم خیلی خیلی سخته  . ترجیحا برین پارک.  به آدم ها نزدیک بشین  باهاشون سر صحبت رو باز کنید.  حرف بزنید.  نترسی اونام تنهان  و بی هم صحبت. استقبال میکنن .   الان شکر خدا مسجدام باز شدن.  وضو بگیرین برین. افرادی که میان مسجد سطح انرژیشون بالاست.  اصلا  داخل مسجد موقع نماز حضور داشته باشید.  گرمی فضا معنوی خیلی  کمک  میکنه. منو نماز اول وقت مسجد بعدش تماس معنوی با چهارده معصوم  نجات داد. بعد نماز تو مسجد به ائمه سلام میدادم با دلشکسته.  اصلا  حس تنهاییم میرفت  هیچ قرصی اینقدر به من شادی و انرژی نمیداد. .

.  از ته دل دعا کنید. تو مسجد موقع نماز حتما سجده داشته باشید از ته دل با خدا حرف بزنید.   اونجا بشینید.   با افراد اونجا ارتباط در  حد سلام معمولی یا قبول باشه و اینا داشته باشید.  . 

پیاده‌روی  اصلا نباید ترک کنید. پیاده‌روی برای شما حکم داروست.  حتی شده بیشتر از یکسال  دوسال باید ادامه بدین. باید به خودتون زور بگین. باید از قدمهای لرزان و کوچک شروع کرد.  

.  شما تنهایید و راحتر میتونید به خودتون کمک کنید اینجا خانم هایی بودن بادو  بچه کوچک  دست پا گیر   دارن تلاش میکنن از افسردگی خارج بشن.. و قدمهایی برداشتن شما هم انشاءالله شروع کن منتظر خبر  حرکت شما هستیم

اگه بتونید  کنار خانواده  باشین بهتره. با تایپیک در تماس باشید  . و تلاش کنید  حتما نتیجه میگیرید من مطمئنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خدمت کاربر محترم... نا امیدی از درگاه خداوند گناه کبیره بر شمرده شده.... اول توکل به درگاه باریتعالی... بعد خواندن قرآن روزی حتی شده چند آیه... نماز اول وقت... توسل با نام بردن 14 معصوم و درخواست شفاعت آنها... توسل به حضرت محمد و خانم فاطمه زهرا س من رو متحول کرد..... خودتونو به جاهای محکم وصل کنید... همین که تو این تاپیک هستید یعنی بخشی از راهو رفتید. ... اینم بگم من قبلا آدم مذهبی نبودم اما اعتقاد قلبی داشتم. 

خواب مناسب سر وقت و کافی. حتما حتما پیاده روی یک تا سه کیلومتر، رعایت تغذیه گرم، دوری از اخبار بد... به فایل های حکیم خیراندیش درباره درمان افسردگی گوش کنید... البته فکر کنم فرمودید دارو مصرف میکنید.... اگر توانش رو دارید برید حضورا پیش حکیم ویزیت بشید خالی از لطف نیست. 

مو به موی نکات این تاپیکو به دقت مطالعه بفرمایید... رعایت جزئیات مهمه.

بوییدن عطر گرم محمدی، یاس، نرگس، مشک و..... حتما و تاکید در طول روز به تکرار و حتما قبل خواب ببویید و جلوی بینی مالیده شود.. صبح و عصردانه اسفند و کندر دود کرده و ببویید شجاعت آفرین و گرم ککنده مغز هست... تجربه من از دود کردن اسفند با کندر یا گلپر عالیه

من براساس تجربه گذشته خودم مینویسم.  دوستان هم راهنمایی کنن.   من بارها همین حس رو تجربه ...

ممنونم سعیمو میکنم بهش عمل کنم 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی

یک سری فایل به اسم سابلیمینال هست که سخنان تاکیدی مثبت همراه با آهنگ ملایم هست مثلا در زمینه سلامتی یا افسردگی و غیره... که باید در طول روز چند بار گوش داده بشن که روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزارن و روند بهبود رو سرعت میدن... امتحان شده مؤثره... سایت ها به شکل فایل فروشی قرار دادند... جستجو کنید مثلا سابلیمینال درمان افسردگی

کار فکری زیاد، خواندن مطالب ماورالطبیعه و مسائلی از این دست ذهن رو اذیت میکنه.. با روحتون به لطافت برخورد کنید.. 

درحال زندگی کنید... 

مطالعه کتاب راز شکرگزاری خانم راندا برن...

نیمه پر لیوان رو ببینید... 

دمنوش ها هم شبانگاه خیلییی موثرند.. مثلا به فرمایش ابن سینا  اسطوخودوس جاروی مغز است.... البته ترکیب دمنوش ها دارو محسوب می‌شود و با قرص های شیمیایی تداخل دارد و حتما طبیب طب سنتی باید تجویز کند

ممنونم سعیمو میکنم بهش عمل کنم 

دوستم  نسیم  جان واستون از تجربه هاشون گذاشتن بی زحمت مطالعه  بفرمایید. ایشون هم در حال درمان از  طریق تکنیک های غیر دارویی هستن.

یک سری فایل به اسم سابلیمینال هست که سخنان تاکیدی مثبت همراه با آهنگ ملایم هست مثلا در زمینه سلامتی ...

نتونستم توی اینترنت همچین فایلی رو پیدا کنم 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی

گناه  ( دکتر الهی قمشه ای)

گناه آن کاری نیست

که انجام می دهی

بلکه بیشتر آن کاری است که ناکرده می گذاری

و این است که در پایان روز، هنگام غروب،

قلب تو را به درد می آورد

آن کلمه لطیف و مهربانی که فراموش کردی بگویی

و نامه ای که ننگاشتی

و آن دسته گلی که می توانستی بفرستی

اینهاست که شب هنگام چون شبح درپیش روی تو ظاهر می شود.

آن سنگی که می توانستی از سر راه برادرت برداری و بر نداشتی

و نصیحت و راهنمایی که به علت شتاب

بدان نیازمند عرضه نکردی،

آن نوازش گرم و عشق آمیز

و آن صدای مهربان و دلاویز را

که در غوغای هواهای خویش از یاد بردی

و اعمال کوچکی از لطف و محبت

که به سادگی به فراموشی سپردی؛

و غنیمت نشمردی فرصتهای خدمت را

که بر همه کس در زندگی پیش می آید

نه! این کرده های تو نیست

بلکه ناکرده های توست

که درهنگام غروب

دلت را به درد می آورد

Margaret E. Sangester

ترجمه: دکتر حسین الهی قمشه ای

🔵درمان افسردگی از کانال استاد خیراندیش

🔴طول درمان ۴ الی ۶ ماه .

الف) ارده با شیره انگور ۴ وعده در هفته بادکش کتف وکمر یک شب در میان ۲۱ مرحله استشمام مداوم عطر گرم روغن مالی ملاج با روغن کنجدبادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود.انار و انگور زیاد بخورید مویز ۲۱ عدد روزانه اگر یبوست دارد درمانش کنید

ب) حجامت عام دو مرحله ماهی یکبار در ربع سوم ماه قمری

ج)پیاده روی روزانه ۲۰ دقیقه

د)هدیه دادن به اطرافیان به هر شکل ممکن

ه)تلاوت قرآن شبی ده دقیقه

💠 @hakimkhirandish

📚