2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853219 بازدید | 4299 پست
سلام منم مشکل وسواسو و ترس بیجا دارم. زود بهم میریزم. اگر در این مورد به نتیجه خاصی رسیدن به منم بگ ...

البته حتما نکات تغذیه گرم و رفتاری مثل عبادت و... و پیاده روی و همه نکات این تاپیک حتما باید انجام بشن تا بدن گرم باشه و درمان ذهنی به موازات این موارد انجام میشه تا ذهن قدرت مقابله داشته باشه.... 

سلام منم مشکل وسواسو و ترس بیجا دارم. زود بهم میریزم. اگر در این مورد به نتیجه خاصی رسیدن به منم بگ ...

درباره ترس های مختلف حضرت علی ع می‌فرمایند هنگامی که از چیزی ترسیدی خود را در آن ترس بیفکن.... یعنی باید با ترسمون مواجه بشیم که بریزه... من این موضوع رو خیلی امتحان کردم و همیشه نتیجه مثبت بوده😱😅😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره ترس های مختلف حضرت علی ع می‌فرمایند هنگامی که از چیزی ترسیدی خود را در آن ترس بیفکن.... یعنی ...

سلام دست درد نکنه. هر روز پیاده روی میرم. این تاپیک خیلی بدردم خورد. دارم تلاش میکنم . ممنون از لطفتون

خواهش میکنم عزیز... اگر 4 تا 6 ماه بدنتو گرم کنی و این تدابیر رو انجام بدی از لحاظ روحی قوی و شجاع میشی... از همون هفته های اول نتیجه رو میبینی.... فقط باید درمان و مستمر ادامه بدی.... من الان دو ماهه خیلییی بهترم اما هنوز ایده آل نشدم... 

من از قرصهای خواب آور و ضد افسردگی و وسواس هم استفاده کرده بودم اما راضی نبودم درمان قطعی نداشته برام... اما طب سنتی کمکم کرد واقعا...اول توکل بر خدا و اینکه هیچ چیز یا هیچ کس تو این دنیا نمیتونه به اندازه خوده آدم به خودش کمک کنه🤗

درباره ترس های مختلف حضرت علی ع می‌فرمایند هنگامی که از چیزی ترسیدی خود را در آن ترس بیفکن.... یعنی ...

آفرین نباید از ترسها فرار کرد باید باهاشون مقابله کرد. وقتی  یکبار مقابل میکنی  دفعه دوم  و سوم  چهارم و بعدی   که دوباره میاد  دیگه از ش نمیترسی .  شما دیگه قوی شدی   راحت میزنیش کنار.    لذت میبری  از   اینکه بهش تسلط داری   و حس قد رت میکنی

البته قرص و روان‌درمانی و مشاوره مقطعی خوبه تا آدم از اون حالت پریشانی و استیصال در بیاد.... به نظرم ...

در پرانتز بگم دوستانی که به هر دلیل مجبور میشن دارو بخورن اصلا  از اینکه به دارو واسه بشن ترس نداشته باشن.  در طی مدتی که دارو میخورید  حتما حتما  آنچه  در تایپیک نوشتم  رو شروع کنید.  مثل تحرک مرتب  تغییر و اصلاح  تغذیه و کلا درست زندگی کردن   رو بیارن تو زندگیتون .  از قرص توقع معجزه نداشته باشید

سودا از جنس خاک هست... مقدار زیادی از اون با رعایت تدابیر جسمانی درمان میشه..... اماااااا......... بخشی از اون هست که فقط و فقط باید به صورت روحانی و اتصال به درگاه حق برطرف و زدوده بشه (سخن حکیم) 

سودا از جنس خاک هست... مقدار زیادی از اون با رعایت تدابیر جسمانی درمان میشه..... اماااااا......... ب ...

ممنون عزیز  نکته سنج.  واقعا درسته. 

یه سجده    با تمام وجود  شمارو  غرق  در  آرامش میکنه و همه ترسها  رو  میبره.

عزیزی که استرس از خواب و خوراک انداختت و تسلطی به خودت نداری  و  همش  داری وسواسی میکنی  .  برو  یه مدت  دارو بگیر.  تا به آرامش برسی و بتونی به خودت مسلط بشی.  من در مواقع استرس شاید در طی روز یکبار یا دوبار آرامبخش ملایم ميخوردم.  مرتب نبود.  ولی مثل مسکن  واسه کم شدن استرسم ميخوردم.