من سه سال پیش چار استرس و افسردگی شدم. بی دلیل چون مشکلی تو اطرافم نبود. بعد حدود 2 سال خیلی کارها انجام دادم تا نتیجه گرفتم. ولی واقعا بدون دارو از اون حالت دراومدم. حالا علاقه داشتین تجربه هامو می نویسم.
بیت حبوبات عدس نخود لوبیا بهترین واسه تقویت نخود هست. لپه هم خانواده نخود هست. خصوصا فصل سرد. حکیم خیر اندیش خیلی توصیه به مصرف نخود آب نخود و نخودچی داره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام منم ازاین قبیل ناراحتیهای روحی زیاد دارم چندماه سرترالین مصرف کردم تازگیها رفتم دکترکه دپاکین و سیتالوپرام نوشت اصلا رغبتم نمیشه بخورم چون مثل آدم راخیلی خیلی بیخیال میکنه مثلا دیگه توجههی به دختر2سالم نداشتم الانی که اینجا نشسته بودم خبرنداشتم چقدر لباس کثیف توحموم جمع شده وسط خونه پراز شلوغ کاریای بچم بود برلم مهم نبود همین جور نگاهشون میکردم هردم به هودم میگفتم بی خیال
دیگه تصمیم دارم برنج که قوت قالب ماایرانی هاست رابدون یه چیزی که سردیش رانگیره مصرف نکنم چیزای مثل کشمش یاکنجد وخشخاش و روغن مصرفیم هم روغن زیتون وکنجدباشه انواع آش که خیلی دوس دارم راخیلی کمتر مصرف کنم موز راروزانه مصرف میکنم که پتاسیم و منیزیم داره خوردن روزی یه قرص ویتامین ب 6وکلسیم ومکمل منیزیم هم میتونه تاثیر داشته باشه
چهارماه سرترالین خوردم بدنبود نمیدونم چراقطعش کردم حالم خوب شده بود باهاش ولی اینبارکه قرصای جدی تری مثل دپاکین وسیتالوپرام واسم نوشت فقط دوروز مصرفشون کردم همون دورروز کلی حالاتم عدض شده بود بی خیال بی خیال شده بودم باخودم گفتم شایدبتونم باتغذیه وذکرودعاواین چیزا حالمو خوب کنم دیگه آب سرد نمیخورم گلاب میریزم توی آب ولرم که ازکتری میگیرم ومیخورم
چهارماه سرترالین خوردم بدنبود نمیدونم چراقطعش کردم حالم خوب شده بود باهاش ولی اینبارکه قرصای جدی تری ...
عالیه. آفرین. انشا دارو نیاز نشه. من حدود دوسال آب ولرم یا جوش مثل چای میخوردم. ولی بدنم از داخل شسته شد. پوست صورتم تیره بود روشن شد .کلا هر چی با یخچال سرد شده نخور. داروهاتون هم معمولی هستن. لازم شد بخور.