2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852736 بازدید | 4297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ازاین قبیل ناراحتیهای روحی زیاد دارم چندماه سرترالین مصرف کردم تازگیها رفتم دکترکه دپاکین و سیتالوپرام نوشت اصلا رغبتم نمیشه بخورم چون مثل آدم راخیلی خیلی بیخیال میکنه مثلا دیگه توجههی به دختر2سالم نداشتم الانی که اینجا نشسته بودم خبرنداشتم چقدر لباس کثیف توحموم جمع شده وسط خونه پراز شلوغ کاریای بچم بود برلم مهم نبود همین جور نگاهشون میکردم هردم به هودم میگفتم بی خیال

دیگه تصمیم دارم برنج که قوت قالب ماایرانی هاست رابدون یه چیزی که سردیش رانگیره مصرف نکنم چیزای مثل کشمش یاکنجد وخشخاش و روغن مصرفیم هم روغن زیتون وکنجدباشه انواع آش که خیلی دوس دارم راخیلی کمتر مصرف کنم موز راروزانه مصرف میکنم که پتاسیم و منیزیم داره خوردن روزی یه قرص ویتامین ب 6وکلسیم ومکمل منیزیم هم میتونه تاثیر داشته باشه 

عزیز شما حتما رو معنویات کار کن وبیشتر وقت بذار.  ذکری که دوست داری زیاد بگو. ببخشید باز پیام ...

چشم بازم ممنون

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  
دیگه تصمیم دارم برنج که قوت قالب ماایرانی هاست رابدون یه چیزی که سردیش رانگیره مصرف نکنم چیزای مثل ک ...

ممنون عزیز از تجربه هاتون واسه بقیه گذاشتید.منم یه مدت  طولانی مکمل ویتامین ب و آهن   خوردم. 

نا امید نشو و ادامه بده مطمئنم به امید خدا مشکلت رفع میشه.

چه مدته قرص رو  ترک  کردین؟ مشکلی پیش نیومد؟

چهارماه سرترالین خوردم بدنبود نمیدونم چراقطعش کردم حالم خوب شده بود باهاش ولی اینبارکه قرصای جدی تری مثل دپاکین وسیتالوپرام واسم نوشت فقط دوروز مصرفشون کردم همون دورروز کلی حالاتم عدض شده بود بی خیال بی خیال شده بودم باخودم گفتم شایدبتونم باتغذیه وذکرودعاواین چیزا حالمو خوب کنم دیگه آب سرد نمیخورم گلاب میریزم توی آب ولرم که ازکتری میگیرم ومیخورم

شبهای تنهایی که فکر و خیال داری خیلی سخته. 

سلام عزیزم.😘😘 مامان فسقلی ها خوبی؟ . وقتی تو رختخواب وفکر و خیال داری دراز و.  بتونی راه بری تو خونه و ذکر بگی آرومتر میشی و آمادگی ت واسه خواب بهتر میشع

چهارماه سرترالین خوردم بدنبود نمیدونم چراقطعش کردم حالم خوب شده بود باهاش ولی اینبارکه قرصای جدی تری ...

عالیه. آفرین. انشا دارو نیاز نشه. من حدود دوسال آب ولرم یا جوش  مثل چای میخوردم. ولی بدنم ‌ از داخل  ‌شسته شد. پوست صورتم تیره بود روشن شد .کلا هر چی با یخچال سرد شده نخور. داروهاتون هم معمولی هستن. لازم شد بخور.

عالیه. آفرین. انشا دارو نیاز نشه. من حدود دوسال آب ولرم یا جوش  مثل چای میخوردم. ولی بدنم ‌ از ...

باشه عزیزم ممنونم البته این یخچالی وفریزری نخوردن که یه خورده سخته ولی من سعی خودم را میکنم کم کم این عادتوبزارم کنار