2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852904 بازدید | 4297 پست

صبح قشنگتون بخیر.عالی بود عالی و هزاراااان لایک به تک تک حرفاتون.ازین به بعد انشالله مرتب سرمیزنم .تاپیکتونو جزو علاقمندیهام قراردادم

منم جزو کسانی بودم که افسردگی شدیدداشتم و باهمین تدابیر خیلی بهترم خداروشکر.هر از گاهی دوباره بیماریم میخاد اوج بگیره متوجه میشم از تغذیمه و دوباره زوم میکنم .خیلی قشنگ همه چیو توضیح دادین و باز کردین بیشتر متوجه شدم ممنون از لطفت مهربون.

از خواب رفتن دست وپاگفتین تادلتون بخااااد.....

خصوصا اینکه مدتیه موقع بلند شدن حس میکنم کمرم خشک خشک شده و نمتونم اولش درست راه برم و کم کم که بدنم گرم بشه کمرم صاف میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح قشنگتون بخیر.عالی بود عالی و هزاراااان لایک به تک تک حرفاتون.ازین به بعد انشالله مرتب سرمیزنم .ت ...

عزیز روز شما هم به ‌شادی. 

. ممنون که اومدی سر زدی و بازخورد دادی. 

. خیلی دوست دارم بدونم مطالبم آیا برای دیگران کاربردی هست یا نه. البته یه عده پیام میذارن.

اینجا پر بازدید هست ولی  کم  کسی پیام میذاره. خدارا شکر که شما استفاده کردی. 

عزیز شما هم تجربه واسه بهتر شدن خودت داشتی حتما اینجا بذار انشاءالله به درد کسایی بخوره که بهر امیدی به اینجا سر میزنن.

باز هم ممنون. خیلی محبت کردین. 

😍💜💜😍

سلام تاپیکتون خیلی خوبه لطفا منو لایک کنید

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
عزیزم  بزن رو عکس من.  برو نی نی سایت من  بزن رو درخواست دوستی.  بعد من تایید ...

سلام دوست من من دیگه مطمئنم کسی نمیتونه کمکم کنه پسر کوچیکه من الرژی غذایی داره ومن جز چند غذا چیز دیگه ای نمیتونم بخورم از اونطرفم به شیرخشک هایپو البرژن حساسیت نشون داد الان وزنش ثابت مونده و وزن نمیگیره این اضطراب داره منو از پا درمیاره مشکلاتم با همسرم هم تمومی نداره و بیکاری و بی پولی اذیتم میکنه تا میام باهاش صحبت کنم میگه برو هر کاری دلت میخواد بکن میدونه که تو این شرایط کاری از دستم بر نمیاد بخدا بریدم دیگه نا ندارم دیگه نه امیدی ونه اعتقادی برام مونده تنها راه خودکشیه تصمیممو گرفتم فقط امروز فردا میکنم ممنونم که برام وقت گذاشتی 

سلام دوست من من دیگه مطمئنم کسی نمیتونه کمکم کنه پسر کوچیکه من الرژی غذایی داره ومن جز چند غذا چیز د ...

عزیزم کدوم شهری؟ واست درخواست دوستی زدم باهم  خصوصی صحبت کنیم نیومدی؟ کاش بیای خصوصی . عزیز برو خارج از خونه نمیدونم خواهری مادری  همسایه ای کسی بگو کمکت کنن. هیچ کی نیست برو موقع نماز مسجدی.

دارو هم میخوری؟

سلام دوست من من دیگه مطمئنم کسی نمیتونه کمکم کنه پسر کوچیکه من الرژی غذایی داره ومن جز چند غذا چیز د ...

من امشب واست 5000تومن صدقه میدم.

از  الان چند تا آیه الکرسی هم میخونم. 

. عزیزم خواهشا  یه خرده آبجوش بخور  و  یه ربع راه برو. نباتم داری بنداز نداری  که با قند بخور.

عزیز روز شما هم به ‌شادی.  . ممنون که اومدی سر زدی و بازخورد دادی.  . خیلی دوست دارم بدو ...

وقتی حالم بد میشد چرب کردن ملاجم با روغن سیاهدانه خیلی اثرداشت خداروشکر

خوردن گلابم همین طور

دوست گلم مواد غذایی وقتی وارد فریزر میشن دیگه ارزش غذاییشون خیلی پایین میاد و میشن پوره  و مواد به درد نخور . میدونم خیلی سخته  ما که عادت داریم همه چیز رو یخ زده کنیم تازه بخوریم  ولی  چیزی که یخ زد قوت به تن نمیده  وتو شکمت پر میشه از موادی که نیاز سلول گرسنه رو رفع نمیکنه

و این گرسنگی  کاذب  ماهها ادامه پیدا میکنه  و تبدیل میشه به ضعف و بعد به غول افسردگی. 

حالا یه وعده مجبور شدی یه وعده  فریزری بخوری  وعده بعد رو یه چیز تازه بخور.  و بعدا کلا حذف بشه.

الان مواد غذایی به این گرونی حیف هست تبدیلش کنیم به مواد بی ارزش. 

گوشت رو کمتر بخر نخوایین یخ زده کنی. 

من تا جایی که بتونم چیزی فریزر نمیذارم. اگه گذاشتم دیگه به چشم مواد غذایی مقوی نگاه نمیکنم. 

شما که بدنت ضعیفه  و الان بیقوتی   نمیتونی یخ زده بخوری. 

گوشت رو کمتر بخرید در سردترین جای یخچال نگه دارید بجز فریزر. لابلای ی گوشت نمک بزنید. و حلقه های پیاز بذار. اگه دیدیدین بازم داره بد بو میشه بذارش فریزر. 

سبزیجات رو که میشه تازه مصرف کرد اصلا اصلا فریزری نکنید وگرنه پولتون رو ریختین دور.

تو خونه ما اول بچه‌ها میگفتن تورو خدا از این روغن زیتونه نریز. عادت نداشتن. از بس روغن اشغال خوردیم ...

عزیزم از روغن زیتون فقط واسه پخت و پز استفاده میکنی یا واسه سرخ کردنم استفاده میکنی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم از روغن زیتون فقط واسه پخت و پز استفاده میکنی یا واسه سرخ کردنم استفاده میکنی؟

عزیز زیتون رو حرارت زیاد دووم نمیاره . مگه مثلا سیب زمینی  رو خلال میکنم نیم پزش میکنم داخل روغن زیتون کمی تفت میدم با شعله کم و شعله پخش کن.   عزیز واسه سرخ کردن روغن ارده کنجد عالیه  ومناسب ولی خب  اونم گرونه. دیروز یه بطری گرفتم.70.

روغن زیتون  رو پلو داخل خورش البته اول بی بو بزنید. آخر غذا بزنید خواصش نره.  

اگه خواستید گوشت سرخ کنید یا چیز دیگه میشه ولی با شعله پخش کن و شعله خیلی کم.با حرارت بسیار ملایم. 

مثل روغن معمولی نمیشه باهاش کارکرد چون خیلی لطیفه. 

گوشت تفت داده شده داخل روغن زیتون خیلی خیلی خوشمزه است

زیتون واسه نیمرو مناسب نیست. مزه خوبی نداره

واسه نیمرو کره محلی عالیه. واسه پلو هرسه روغن خوبه. . واسه بادمجان وسیب زمینی  کدو سرخ شده روغن کنجد. 

طرز تهیه روغن شحم هم میذارم. روغن مفیدیه. واسه پخت و پز عالیه.

.

واسه زمستون  روغن کنجد چون طبعش گرمتر مناسب ه. 

مادران خونه کنجد بخرید مثلا نیم کیلو  آسیاب کنید داخل بعضی غذاها بریزید خیلی خیلی خواص داره. کتلت یا شامی فلافل کوکو. داخل پلو کمی. خصوصا شبها.  دو سه قاشق