2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845309 بازدید | 4290 پست
[QUOTE=117176415]شما گفتیدافسردگی بدون دلیل داشتی. من که دلایل افسردگیم جلوی چشمم هست و رفع نمیشه هر ...

راست میگه. من یه آدمی بودم که بعد از زایمان افسردگی شدیدی داشت. این عزیز دل منو از افسردگی نجات دلد. با همین مطالبی که اینجاست. نمیگم کامل خوب شدم. ولی خیلی بهتر از قبل شدم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگه. من یه آدمی بودم که بعد از زایمان افسردگی شدیدی داشت. این عزیز دل منو از افسردگی نجات دلد. ...

😘😘😘😘😘 عزيزم ‌شما خودت واقعا خواستی و تلاش کردی  و لطف خدا خیلی هم پیشرفت داشتی. مطمئنم به زودی مشکلت حذف میشه.

شما که افسردگی داری  استرس داری غذا مونده زیاد میخوری. 

شما باهر چیزی شکمت و سیر میکنی. 

شما از کنسروها  سوسیس کالباس   فست‌فود  غذاهای بیرون  یخ زده های سوپری هفته ای چند بار مصرف داری. 

شما فصل سرد آب یخ بستنی نوشابه  دلستر  یخ میخوری. 

شما شیرینی کیک کلوچه تغذیه سوپری ها  جز خوراک روزانه هست. تو خونه هم همیشه داری. 

شما اصلا خرما دوست نداری. 

عاشق غذاهای سرخ شده ای. 

شما تخم مرغ هم زیاد مصرف داری. 

مصرف ماکارونی تون بالاست.  

دنبال رژیم های لاغری هم هستی. 

تا جایی که بشه تکون نمیخوری. خیلی حوصله ات بیا 5 دقیقه راه بری.

شما تنهایی و میخوای تنها بمونی. زیاد طرف جمع  نمیری.دیدت بهشون خوب نیست.  

اهل بگو بخند نیستی.

حس بدی بهشون داری. 

شما فقط عید به عید کمی آجیل میخری. اونارو فانتزی نگاه میکنی. 

شما پرده های خونت ضخیمه  . کامل کشیده شدس. رنگ آفتابم نمیبینی.

شما اصلا پرنده هارو نمیبینی. 

شما ریزش مو داری. 

شما معده ات ناراحته و مشکل داره. 

انواع و اقسام دارو میخوری. 

تصمیم گیری واست سخته. 

اصلا جون نداری. 

زیاد دعوا میکنی و بداخلاقی. 

لجبازی. 

. تنفس عمیق نداری. 

موهاتو شونه نمیکنی. 

بقیه شو شما بگین

واست خیلی خوبه بین الطلوعین  بیدار باشی.  این موقع خواب واسه بدنت خوب نیست حالا حوصله داشتی یه راز ونیازی هم داشته باش.  نیم ساعت قبل غروب آفتاب هم  خیلی خوبه آدم یه ذکری که بلده و دوست داره بگه. اگه امکان پیاده‌روی باشه عالیه.

وقتی واسه مشکلت میری روانپزشک  گاهی میگه چند سال باید دا رو بخوری. حالا شما یکسال زندگی و تغذیه تو عوض کن. 

. یکسال زوم کن.

هر چیزی نخور. 

هرجایی نرو

باهر کی نشین

.  به خودت احترام بذار .

دوست داشته باش. 

واسه خودت آهنگ بذار. 

برنامه بذار برو پیاده‌روی. 

برو مسجد 

نمازتو قشنگ  بخون و دل بده. 

و............ تا یک سال

خواستی فکرت رو عوض فصای ذهنت رو از منفی بودن خارج کنی  مستند طبیعت  ببین. 

قصه صوتی گوش کن.

. فیلم شاد. 

برو تو یه جمع.  

زنگ بزن به یه دوست یا آشنا حتی اگه خیلی وقته باهاش رابطه نداری نترس اون  خیلی خوشحال  میشه.

جوک بخون. 

برو بازار حتی اگه پول نداری. 

برو بازار میوه و سبزی. 

و........

.  

هر عطاری نرو  هر دار و گیاهی نخور  . اگه خواستی امتحان کنی از کم شروع کن. شما بدنت ضعیفه هر دارویی  گیاهی بهت نمیسازه و اذیتت میکنه. بعد میگی طب سنتی خوب نیست. دارو دادن کار هرکسی نیست. باید خیلی ماهر باشه.

سلام عزیزم ممنون از توجهت بابت نظری که تو تایپیکم گذاشتی ولی افسردگی من دلایل حقیقی دارن من دوتا پسر دارم13ساله و پنج ماهه بزرگه از 2ماهگی دچار الرژیه غذایی شد وریفلاکس بیشتر طول سال سرفه میکرد حتی به اب خوردن هم حساسیت داشت هزار بار مردم وزنده شدم تا الان که هنوزم خوب نشده والرژیه غذایی داره پسرکوچیکه هم همون مشکلات رو داره منتها شدیدتر شب تا صبح چندین بار بیدار میشه روزا همش در حال گریه خودم رژیم سختی دارم  از این طرفم حتی شیر خشک هایپو الرژن اسید امینه هم بهش نساخت و خون دفع کرد بیخوابی رژیم فلج کننده مشکلات اقتصادی و زندگی با خانواده همسر غربت و.... فلجم کرده دیگه بریدم بازم ممنون که توجه کردید وببخشید طولانی شد

سلام عزیزم ممنون از توجهت بابت نظری که تو تایپیکم گذاشتی ولی افسردگی من دلایل حقیقی دارن من دوتا پسر ...

عزیزم شما حق داری ولی مشکلات هستن باید یه جایی دستمونو بند کنیم که زانوهامون سست نشه. کم نیاریم . بریم در خونه خالقمون گدایی شکایت.  خودش داده خودشم درست کنه . عزیز صبح بیا خصوصی .