2777
2789

؟خیلی ازرحمت خدا ناامیدم خیلی ادم بدیه دیگ دلم نیس هیچکس کنار خودم باشه حتی دوستام که همشون رو ولشون کردم چون ادم سمی هستم چکارکنم که رفتارهامو تغییر بدم نمیدونم چه غلطی کنم💔😭😅

چیکار میکنی مثلا که سمیی

دوست دارم به هرکسی که پیام میدم جوابمو بده زود یا ادم بدیم مثلن درمورد یکی بد توی ذهنم میاد نمیدونم چرا اینجوریم دوست دارم یه زندگی قبلیم برگردم دعاکن😭😅💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣ببین همه بیکار نیستن که همون لحظه جوابتو بدن پس این انتظار نداشته باش

اره😂😂

بنظرت چکارکنم که دوستم باهام اشتی کنم و مشاروم دوباره مشاروه شو بده؟ این دوتا ازندگیم میخوام

عجب چقدر سردرگمی توضیحاتت مشکله اصلیتو نمیتونه نشون بده شاید میتونستم کمکت کنم

مشکل اصلیم اینکه دوست دارم کسی که بهش پیام میدم دوست دارم زودتر جواب بده یا بی توجهی نکنم😅💔

مشکل اصلیم اینکه دوست دارم کسی که بهش پیام میدم دوست دارم زودتر جواب بده یا بی توجهی نکنم😅💔

آهان منظورت بی توجهی نکنه چقدر عجولی توقعت زیاد نباشه از ديگران به نظره خودت از لحاظ منطقی اینقدر مهمه  حالا یکی جوابتو نده، دنبال این نباش که با توجه دیگران نسبت به خودت اعتماد به نفس پيدا کنی خودت به خودت توجه کن شاید یکم صحبتام سنگین باشه برات ولی درکش کن چون واقعیتو میگم 

اره😂😂بنظرت چکارکنم که دوستم باهام اشتی کنم و مشاروم دوباره مشاروه شو بده؟ این دوتا ازندگیم میخوام

خب ببین تو بگرد دنبال همین دلیلی که دوستات باهات کات کردن 

اونو تو خودت اصلاح کن 

و واسه مشاور اگر دوس داری مشاورت زود جواب بده باید بگم اون بجز تو چندتایی دانش اموز دیگه داره علاوه بر اون خودش زندگی داره و طبیعییه که همیشه انلاین نباشه شما گزارش تو بفرست سوالتو بپرس اونم جواب میده نظم و استمرار داشته باش 

تا اونم امید داشته باشه که جواب بده نه ی رپز بخونی ی روز نخونی