خب شما که حوصله نداری به تغذیه ات برسی هرچی بیاد دم دستت میخوری چرا کار کنی که بد نخوری؟
عزیز یه سری خوراکیها میگم بگیر به مرور بذار تو خونه در موارد گرسنگی زیاد و نبود غذا ی مناسب بخور.
یه ظرف کشمش بذار رو میز یا رو اپن اشپزخونه.
یه مقدار خرما زاهدی از این زردها هم دم دستت باشه.
قندت افتاد پایین سالمترین غذاست . شما 3 یا 4 یابیشتر از این خرماها بخوری اینقدر مقویه که کامل حس گرسنه گی تو رفع میکنه.
تو یخچال کره محلی نه کره سوپری خصوصا فصل سرد داشته باش. همینطور شیره انگور و عسل. موقع گرسنگی شدید چند لقمه از اینا همه نیازهای بدنتو رفع میکنه هم بعدش بدنت گرم میشه و استرس سراغت نمیاد.
. مربا اصلا نخرید. خدا شاهده من حساب کردم قیمت کره سوپری با مرباها کارخونه ای هم به اندازه خوراکیهای سالم بالاست مثل عسل و کره محلی. فکر نکنید ارزونترن.
نخودچی دم دستت باشه . خودش یه فست فود کامله. میدونم عادت نداری ولی بذار دم دستت عادت میکنی و اشغال خوری از سرت در میره این بدن سرد و بی روحت گرم میشه.
حالا توان داشتی مغزیجات هم باشه خیلی عالیه به درمانت سرعت میده خصوصا بادوم.
من خودم همیشه تو یخچال سرشیر یه پیاله از لبنیات محل میخرم میشه 4 یا 5 تومن. یا کره محلی.
حالا شما خودت بسته به میلت تنقلات سالم دیگه بذار دم دستت که به سوسیس کالباس کنسرو ها و..... حمله نکنی نتیجه ش بشه سردی تنت و بد هم غمگینی و دل دلشوره.
همیشه هم این تنقلات سالم تو کیفت یا جیبت هم همراهت باشه خصوصا فصل سرد. این غذای حاصری و کامل شماست.
خرما خوردی خیلی گرمت شد با آب بخور. کمتر کن حذفش نکن.