2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845317 بازدید | 4290 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت اینکه مشکل  به ما فشارم میاره  خودمون هستیم. 

خودمونو  قوی نکردیم. 

یه آدم ضعیف از پس  کوچکترین مشکل هم بر نمیاد. ناله ش هوا میره . زندگی بهش تنگ میشه  . به زمین و زمان فحش میده.

برو جسمی  و روحی خودتو قوی کن  در برابر مشکلات بزرگتری  دووم هم  میاری. 

برو راهشو پیدا کن. 

به چند نفر سر بزن 

چند نفر که با مشکلات دست و  پنجه نرم کردن پیدا کن بگو ‌شما  چطور با این‌  مشکل به این بزرگی هنوز خودتو نباختی 

. برید بپرسید

. برو بین مردم

. برو یاد بگیر تنبلی رو بذار کنار

. مشورت کنید 

. خیلی مشکلات ما راه کار داره ولی ما اصلا دنبالش نیستیم حلشون کنیم. 

اول  مشکلات جسمی خودتونو واسش راه حل پیدا کنید.

خب شما که حوصله نداری به تغذیه ات برسی هرچی بیاد دم دستت میخوری چرا  کار  کنی که بد نخوری؟ 

عزیز یه سری خوراکیها میگم بگیر به مرور بذار تو خونه در موارد گرسنگی زیاد و نبود غذا ی مناسب بخور. 

یه ظرف کشمش بذار رو میز یا   رو اپن اشپزخونه.  

یه مقدار خرما زاهدی از این زردها  هم دم دستت باشه. 

قندت افتاد پایین سالمترین غذاست ‌. شما  3 یا 4 یابیشتر  از این خرماها بخوری   اینقدر مقویه که  کامل حس گرسنه گی تو رفع میکنه. 

تو یخچال کره محلی نه کره سوپری خصوصا فصل سرد داشته باش. همینطور شیره انگور و عسل. موقع گرسنگی شدید چند لقمه  از اینا همه نیازهای بدنتو رفع میکنه هم بعدش بدنت گرم میشه  و استرس سراغت نمیاد. 

. مربا اصلا نخرید.  خدا ‌شاهده من حساب کردم قیمت کره سوپری با مرباها کارخونه ای هم به اندازه خوراکیهای سالم  بالاست مثل عسل و کره محلی. فکر نکنید ارزونترن. 

نخودچی دم دستت باشه  . خودش یه فست فود کامله. میدونم عادت نداری  ولی بذار دم دستت عادت میکنی و اشغال خوری از سرت در  میره این بدن سرد و بی روحت گرم میشه. 

حالا توان داشتی مغزیجات هم باشه خیلی عالیه  به درمانت سرعت میده خصوصا بادوم. 

من خودم همیشه تو یخچال سرشیر  یه پیاله از لبنیات محل میخرم میشه 4 یا 5 تومن. یا کره محلی. 

حالا شما خودت بسته به میلت تنقلات سالم دیگه بذار دم دستت که به سوسیس کالباس کنسرو ها و..... حمله نکنی نتیجه ش بشه سردی تنت و بد هم غمگینی و دل  دلشوره. 

همیشه هم این تنقلات سالم  تو  کیفت  یا جیبت هم همراهت باشه خصوصا فصل سرد. این غذای حاصری و کامل شماست. 

خرما خوردی خیلی گرمت شد با آب بخور. کمتر کن حذفش نکن.

حکیم خیراندیش میگه قدر یه دونه کشمش رو بدونید. 

من همیشه حواسم به حرف ایشون هست  یه موقع یه دونه کشمش ی جا  افتاده برمیدارم.

خودم امسال پاییز بند بستم انگور خریدم  کشمش درستیدم. 😂😁

من متوجه شدم در طب سنتی به فرد افسرده میگن سودایی. این شخص در دراز مدت کارایی رو انجام داده که سودا ...

عزیز جان ممنون از تجربیاتت..تا اینجا من هم فرد اجتماعی ام و ظاهرا تاثیر گذار و مورد قبول اما باطنا داغون و کلافه..

آزمایشامم غلبه سودای مزاجمو تصدیق میکنن چندین بسته سودابر خوردم و کلی رعایت کردم اما باز موقتی بود.........

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  
عزیز شما بعد مصرف سودابر چه مدت بهتری؟

یک ماه اینا

اما تاثیرش به قدرت و سرعت سرترالین نبود

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  

خیلی از تجربه هاتون تجربه کردم ولی...

فک کنم وضعیت من حاد تر از این حرفاست..

۴ سال رژیم سخت گرفتم فقط گرمیجات خوردم لب به چایی و قند و برنج و ماکارونی و ....نزدم اما...همه رو خسته و کلافه کردم...

یک ماه اینا اما تاثیرش به قدرت و سرعت سرترالین نبود

اولا شما شاید نیاز باشه دار و مصرف کنید من نمیتونم تشخیص بدم. منتها شما دقت کنید عامل ایجاد سودا تو بدنتو شناسایی کن. تغذیه های  بد  الان عامل ایجاد سودا هستن. شما باید ریشه ای کار کنی. شما خودت فکر میکنی چرا سودا دوباره درست میشه ؟

اولا شما شاید نیاز باشه دار و مصرف کنید من نمیتونم تشخیص بدم. منتها شما دقت کنید عامل ایجاد سودا تو ...

واقعا نمیدونم

درسته نسبت به قبل خیلی بهترم و خیلی علایم رو دیگه ندارم

اما گریه های بی دلیل و دلتنگی مدام دست از سرم بر نمیداره..

احساس میکنم برا درمان خیلی به محبت و توجه همسرم نیاز دارم که اون واقعا از این شرایط دیگه خسته س و براش مقدور نیس..هر چند که همو دوست داریم ولی این مقدار تامین کننده نیس

واقعا نمیدونم درسته نسبت به قبل خیلی بهترم و خیلی علایم رو دیگه ندارم اما گریه های بی دلیل و دلتنگ ...

من دقیقا این شرایط ‌ شمارو داشتم.  کلا افراد بی اعصاب خیلی خیلی حساسن.من مطمئنم بدنتون به شدت ضعیف ‌شده.  خواستید  تغذیه تو واسم بنویس.