یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نظر منم در مورد بچه های شما همینه چقدر بدبخت و بیچاره ان که مادر بیسواد و خرافاتی مثل تو دارن 🤢
تو مگه منو میشناسی چقدر درس خوندم ؟! اتفاقا خیلی دوستم دارن شما جوش نزن سنگدل نبودن خرافاتی بودن نیست خرافاتی هههه بازی با کلمات نکنید لطفاً برای این که عیب کارتونو بششونید راه حل خب جز انگ زدن ندارید ریپ نزنید ک جواب نمیدم سر حرف شما من سر درد گرفتم ک چطور راحت بدون وجدان میگید سقط کردم من ن خواستم عقلتونو ب کار بگیرید ن دلتونو فقط برید فیلم لحظه سقط جنین تو اینترنت ببینید ک وجدانو انسانیتو ب خرافاتی بودن سوق ندید
من،ناخواسته باردار شدم،وقتی فهمیدم باورم نشد ،بعد گریه کردم بعد هنوز که هنوزه تا الان که یکی دو روز ...
حالا وقتی بیاد ان شاالله قدمش پرخیروبرکته براتون.بچه اوله یانه
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.