2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845317 بازدید | 4290 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه طرز تهیه رو بگین

عزیز کره محلی رو شعله غیر مستقیم  یا بن ماری آب میکنیم.  ظرفش بذارید رو  بخار کتری یا سماور آب بشه دوغ از روغن جدا میشه. بعد  دوغ ک رنگش سفیده. تو عکس مشخصه. با قاشق دوغ رو جدا کنید. بعد بذارید یخچال روغن سفت میشه بازم میشه بقیه دوغ رو جدا کنید. روغن که سفت شده رو جداکننده در ظرف دیگه بذارید واسه مصرف.

واسه افراد افسرده خواب خوب نیست. طبع خواب سرد است واین افراد هم خودشون سرد شدن. طبیعتا خواب واسشون خوب نیست بدتر میشن. روزها نخوابید فقط شب اونم با خستگی بدن به رختخواب برن تا خواب شون بره. و ریلکسشن قبل خواب داشته باشن

شما که اعصابت ناراحته عزیز باید هم خوب بخوری هم خوب  راه بری. هر دوش یه مدت باید باهم داشته باشی. تنها خوب راه رفتن و تحرک فایده نداره. اینکه فقط چیزای مقوی بخوری بخوابی اونم نتیجه نمیده. شادابی و درمان شما =خوب خو ردن+خوب راه رفتن

مامانایی که افسردگی بعد زایمان دارن هم از این راهکار ها باید استفاده کنن. البته یه مادری که مسئول دوتا بچه است و افسردگی داره روند درمانش به خاطر درگیری  واسه نگهداری  بچه ها از بقیه که آزادی بیشتری  دارن کندتره. اینجا نیاز هست یه نفر کمکش کنه

عزیزم اومدید توی تاپیک افسردگیم بهم پیشنهاد دادی تاپیکتون رو بخونم.خیلی خوب بود حالم عوض شد مرسی عزیزم عالی بود دعا کن واسم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

افراد افسرده با توجه به توانشون یه بار دیگه تاکید میکنم با توجه به توانایی شون باید زیاد راه برن. بهتره تو هوای ازاد ترجیحا پارک یا فضای سبز باشه. قبلش یه چیزی بخورید ضعف نکنید. خواب و دراز کشیدن کمتر باشه. البته اگه کم خونی و ضعف دار ی از کم شروع کن تا بدنت قوت بگیره بعد بیشترش کن

خدارا شکر. خواستی بیا خصوصی.

عزیزم دعوت دوستیم رو قبول کن تا بتونم پیام بزارم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
شما  تقریبا هر بیماری داری یا مثلا افسرده ای واسه درمانت نباید یبوست نداشته باشی. شکمت باید راحت و روان باشه. حکیم ها میگن یبوست مادر همه بیماری هاست. شما باید روزی دوبار یا حتی بیشتر شکمت کار کنه تا مواد زاید خارج بشن تا شما  سلامتی و شادی  تو به دست بیاری. واسه این کار آش و سوپ کمک کننده است در واقع سوپ و اش اینجا هم غذاست هم دارو

نکته خیلی خیلی مهم  اینکه از رشته ای آشی و فرنگی سوپری نباید تو اش باشه  یا حداقل خیلی کم چون به شدت بی قوت و وایجاد سردی میکنن. از بلغور گندم که یه نیم تا یه ساعت خیس کردین  بریزید توش. با حبوبات دلخواه  سبزی تازه. سوپ بود کمی گوشت با استخوان. جو  یا برنج هم میشه ریخت ولی خیلی کمتر. میتونید ترکیبی بریزید.

مشکل یبوست چندین ماه حل بشه شما تو خودت حس بهبودی خواهی داشت.  شما بدنت نیاز داره مواد زاید رو خارج کنه. یکی اینکه نباید زیاد بخوابی  چون بدنت مواد زاید رو نگه میداره. هرچی تخلیه بهتر سرعت رفع بیماری هم بیشتر. البته در کنار این کار تغذیه خوب باید باشه. 

البته واسه رفع یبوست  نیاز نیست خیلی زیاده روی کنی چون شما بدنت ضعیفه  روزی دوبار بیشتر لازم نیست. زیاده روی هم نکنید. غذای آبکی اکتفا میکنه. ولی همین غذای آبکی باید حتما مواد لازم بدنت درش باشه. بی قوت نباشه.

ممنون از تاپیک خوبت

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿