2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853102 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس تنهایی شدید ناامیدی و حس پوچی و بی ارزشی مطلق هیچ دوست و رفیقی ندارم با آدما نمیتونم هیچ ارتباطی ...

شما زیاد ریلکسشن  کنید.   یه مدت باید در آرامش باشید.  هر کاری  یا چیزی استرس درست میکنه دوری کنید. در کنارش به آرامی در محیط آرام  وطبیعت پیاده‌روی کنید.  اینکه از نور بدتون میاد  نشونه استرس بالاست. تغذیه هم مقوی باشه. الان نیاز به آرامش دارید کار سنگین پیش نگیرید

دوستان  وقتی استرس داریم  باید این توانایی رو داشته باشیم خودمونو آروم کنیم  حالا فردی که نتونه خودشو آروم کنه باید از قرص های آرامبخش   کمک بگیره.   قرص های آرامبخش هم  آرامش کاذب به ما میدن در واقع به ما فرصت میدن دوباره به زندگی برگردیم.  در طی مدتی که قرص میخورین درست زندگی کردن رو  تمرین کنید  .  تمرین کنید خودتون خودتونو آروم کنید.  این توان  یه توان خیلی بزرگیه که آدم بتونه خودشو   آروم کنه  و نخواد  دست به دامن دارو بشه  و حالت  منگی بهش دست بده. .  منتها  هممون گاهی  مجبور میشیم  آرامبخش بخوریم .  اگه درست زندگی کردن رو تمرین کنیم   و فشارهایی بیخود به خودمون وارد نکنیم استرس ها کم میشن. یادبگیریم در طی روز چند بار ریلکسشن  یا همون  تن آرامی داشته باشیم  یعنی خودمون خودمون رو آرامش برسونیم.   بدون دخالت دارو.

وقتی سردردهای عصبی دارین یا سر درد میگرنی   یا به هر لیلا روز پر تنشی داشتین   تن آرامی  داشته باشید.  واسه ریلکسشن یا آروم کردن خودمون  در جایی ساکت و آرام  دور از هیاهو دراز بکشید. آرام چشمها رو  ببیندید آرام عضلات رو شل کنید. آرام تنفس عمیق بکشید طوری که صدای تنفس رو میشنوید. چند دقیقه.  خب حالا مناظر زیبای طبیعت رو  مجسم کنید که خودتون اونجا هستین و در حال استراحت .  دشتی پر از گل.  هوا مطبوع. صدای پرنده ها.  صدای شر شر آب جوی روان.  نسیم ملایم.   عطر پیچیده گلهای بهاری.  زیز سایه درخت.  صدای برگها .  .یا  کنار دریا صدای موج.  آفتاب ملایم. . و....  وهر تصور قشنگ دیگه    تو اون فضا خودتونو حس کنید.   اگه نتونستید دوباره و دوباره  ودوباره تو ذهن تکرارش کنید موفق خواهید شد به آرامش برسید.   در استرسها زیاد و مداوم  در طی روز چند بار تکرار کنید.  

گاهی   گاهی هر دوساعتی یه بار در روز لازم داریم این کارو داشته باشیم.   

در حال عادی انسان لازمه قبل نماز ها خودشو آروم کنه تا بتونه دور از هیاهو زندگی بتونه یه نماز خوب بخونه.  
.

تکرار این کار شمارو ماهر میکنه در استرس معمولی خودتونو آروم کنید. فردی که در استرس هست  تا مدتها نیاز به آرامش داره تا دوباره خودشو باز سازی  کنه.  کم کم به خودمون آرامش تزریق  می کنیم. البته با تجسم طبیعت. در خود فضاهای طبیعی قرار گرفتن ....  امکان پذیره  تا روالمون طبیعی بشه.