2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خونسردیتو حفظ میکنی و به این فکر میکنی قرار نیست اتفاقی برات بیفته و چنددقیقه بعد خوب میشی

و در ادامش نیازه بری روانپزشک و دارو بگیری داروشم اسنترا ست یا هم خانواده هاش

هیچ وابستگی هم نداره و عالیه زیر نظر دکتر هم دوزش کم و زیاد میشه سر از خود اصلا دارو رو کم و یا زیاد یا قطع نکن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ممنون عزیزم🥲

🌷

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اخه من سنم کمه ۲۰ سالمع از الان ارامبخش تا کی🥺💔

عزیزم نگران نباش 

سعی کن یوگا کار کنی 

ورزش کنی 

با آهنگای آروم مدیتیشن کن 

قرآن بخون 

ارتباطت رو با خدا قوی کن 

مطمئن باش جواب میگیری 

راستی اینم بدون هر حالتی بهت دست میده گذراست ....نفس عمیق بکش تا رد شه 

بدون جسمت واقعا هیچ آسیبی نمیبینه .

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱