2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853114 بازدید | 4297 پست
سلام مامانل عزیز ومهربون  من همه تایپیک های شمارو خوندم ازتون ممنونم نکات خیلی خوبی گفتین.من چ ...

کلا از عصر تا آخرشب که میخوای بخوابی  کارایی که قبلا نوشتم واسه  گرم کردن مغز بیشتر انجام بدین. تو جمع قرار بگیرید.  عطر اسفند  پیاده‌روی  غذای گرم مزاج   آهنگ ‌شاد تماس بادوستان   لباس گرم.  ماساژ بارروغن.  ذکر  گفتن و.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست عزیزم نسیم جون  نکته خوبی گفتن  در ادامه  بگم . دوستانی که طبعشون سرد شده   ...

بله کاملا درست میفرمایید. از الان به فکرم افتاده تشک پشمی و کرسی بذارم... مرسی عزیز چه خوب جزئیاتش توضیح دادید.. کارتون واقعااااااا درسته. 

مامانل جان گفتید که عسل و آب جوش برای شما سودابر بوده. نظرتون راجع به سرکنگبین نعنایی حکیم خیر اندیش ...

والا اوایل  بیماری درست میکردم بنا به توصیه شون. 

ولی بعدا خوندم سرکه واسه اعصاب ضعیف خوب نیست.  چون خیلی طبعم سرد بود همون یه ذره سرکه اذیتم میکرد.  بعد به کلیپ از سخنرانی  استاد خیراندیش گوش دادم نوشته بود همه دردهارو میشه با آبجوش و پیاده‌روی از بین برد.  این دو مورد رو از قبل داشتم ولی بیشتر رعایت کردم..  آبجوش وعسل بین وعده های غذایی داشتم.   و واقعا این مورد بدن منو هم گرم کرد هم پاکسازی.  اگه مصرف کردین مشکل داشتین به من بگین

مامانل جان گفتید که عسل و آب جوش برای شما سودابر بوده. نظرتون راجع به سرکنگبین نعنایی حکیم خیر اندیش ...

خود عرق نعنا تند خیلی مصرف دارم بعد هر غذایی حس معده درد دارید بخورید

. اون موقع ها  زیاد زنجبیل تو آبجوش عسلم میزدم.  یا تو غذاهام.  واقعا گرمم میکرد. عالی بود  . منتها بعضی میگن به ما نمیسازه. از کم  شروع کنید.  الانم حس سرما دارم همین کار رو میکنم.

چقدر چقدر چقدر زیباگفتی چیزی که من تازگیا بهش پی بردم

دکتر روازاده میگه کلا افرادی که مشکل اعصاب دارن باید یه مدت حداقل حداقل  شش   ماهی    در فضای راحتر ترجیحا در طبیعت و فضا های  سر سبز  باشن.  حتی ایشون به دانشجوهای در حال تحصیل توصیه میکردن یه مدت مرخصی تحصیلی بگیرن و بیخیال درس بشن.

سلام استارتر عزیز... میخواستم بدونم نظرتون راجع به حجامت یا بادکش چیه؟ من روش ساده حجامت گرم عام بین ...

سلام خانم  گلی. عزیز من انجام ندادم.  یه مدت کیست داشتم پزشک طب سنتی توصیه کرده بود.  تنبلی کردم. انجام ندادم. 

چیز خوبی یاد گرفتین  .  به نظرم بادکش رو همه باید یاد بگیرن.  من تا حدودی کارشو بلدم.و واسه دیگران انجام دادم.

حجامت هم من انجام ندادم. 

هم حجامت هم بادکش ی سری اصول اولیه  داره دوستانی که میخوان انجام بدن باید آشنا بشن. 

پسرم طبعش  گرمه  و لاغر  دوبار در سال  میبرمش حجامت.  البته زیز نظر  طبیب.  مثلا ایشون گفتن فعلا وقت خاص بیاد.  قبلش صورتش تیره بود  بعد از حجامت روشن شد   و آرامتر .  البته توصیه میکنم  حتما حتما  اول واسه مشکلشون با توضیحات کامل نزد طبیب برین  اگه توصیه کرد انجام بدین.  چون شرایط خاص داره.  

سلام استارتر عزیز... میخواستم بدونم نظرتون راجع به حجامت یا بادکش چیه؟ من روش ساده حجامت گرم عام بین ...

من این توصیه حکیم خیر اندیش رو آویزه گوشم کردم  هی هم بهمه توصیه میکنم  .

توصیه شون   اینه که پیاده‌روی جایگزین حجامته