سلام عزیزم. ممنون عزیز اینجا مطرح کردی بقیه دوستان استفادة کنن.
من طب سنتی و اسلامی رو جدا جدا مطالعه نکردم. منتهی دستورات همه رو واسه استرس وافسردگی خوندم. دستورات حکیم خیراندیش از همه سادهتر و کاربردی تر بود.
دستورات آقای تبریزیان رو زیاد عمل نکردم نتیجه شو نمیدونم. حالا شما گفتی قرص خونش خوبه خب دوستانی که کم خونی دارن میتونن امتحان کنن. من قرص آهن قوی یه سال از داروخانه گرفتم خوردم. دکتر نوشته بود.
تنها چیزی که رو خودم دقیق شدم فهمیدم از شدت ضعف و بی قوتی بدن دچار مشکلات اعصاب میشه. اول استرس میاد بعد از استرس غم میاد. فهمیدم خوراکیهای گرم باید بخورم.
دکتر خیراندیش میگه درد رو با غذا درمان کنید و من اینو عمل کردم. با تغییر غذا میشه افسردگی رو درمان کرد. افسردگی از کمبود املاح در بدن هست یا همون کم خونی . ومغزبجات این املاح ر و جبران میکنن.
سیاهدونه عسل خوب بود. ولی در حد کم مصرف کردم. دارو سودابر نخوردم. آبجوش واسه من حکم سودابر داشت. یکسال مرتب با عسل چند بار در طی روز خوردم.
در مورد اجنه من زیاد اطلاعات ندارم. ولی دستور از خدای مهربون داریم موقع مشکل معوذیتن بخونید و من ميخوندم و موثر بود خیلی.
شما خودتون استاد مایی عزیزم خدا تو قرآن بارها فرمودن طلوع و غروب خورشید یاد خدا کنید و خدا را تسبیح کنید. این فرمایش خالق مهربون حتما حکمتی داره. این موقع ها چیزایی هست که باید بیشتر یاد خدا کنیم. و به خودش پناه ببریم و به آرامش برسیم.
من طی مطالعه ام فهمیدم علت غمگین شدن دم غروب سرد شدن دمای زمین هست. با رفتن خورشید دما میاد پایین و افرادی که طبعشون سرد شده از گرمای طبیعی خورشید محروم میشن. حالا افرادی که طبعشون گرمه سردی غروب رو حس نمیکنن . فقط افرادی حس میکنن که طبعشون سرد شده . این حتی یه کم سرد شدن بهشون فشار میاره و غمگینشون میکنه . الان شما بهترین حالت طرفای ظهره. چون خورشید در اوج هست.
خب راهکار اینه که شما دیگه از ساعت 4 عصر به بعد خیلی خیلی مواطب باش سردی نخوری . سردی که نمیخوری هیچ، حتما شروع کن گرمی خوردن مثلا ارده شیره کره محلی عسل مغزها و. حلوا با شیره و روغن محلی خرما . پلو با روغن خوب و.... ..... به بدن گرمی لازم رو برسونی بدن گرم میشه و دم غروب حس غم نمیاد.
ممنونم که مطلب گذاشتی😍😍