2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853100 بازدید | 4297 پست

با خوردن سوپ های مقوی متل سوپ گندم در وعده ناهار بدن رو پاکسازی کنید. حدودچند ماه خصوصا فصل بهار.   پشت سر هم وعده های سفت و سنگین نخورید.   بدن فرصت نمیکنه  مواد  زاید  رو بیرون بریزه. این سوپ رو من حدود یکسال فقط واسه خودم درست میکردم.   دستورشو  پستهای اول قبلا گذاشتم.  خواستین باز میذارم

هر مدلی سوپی دوست دارین خوبه.  ولی یه سری مواد ضروریه.  بلغور گندم  یه تیکه گوشت با استخوان  سبزیجات  کمی روغن سالم  ادویه مورد علاقه  چند ساعت بپزه جا بیوفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوپ رقیق واسه پاکسازی . 

بدن شما یک مدت نیازی به بیرون ریختن مواد زاید داره. 

سیب هم واسه پاکسازی عالیه. .
  به جای آب آبجوش بخورید یا دم نوش  یا چای کمرنگ.  .  اینا کمک میکنه بدن پاکسازی بشه.

چشم خانم گل... راستی ما قدیما خونمون کرسی داشتیم.. یادش بخیر... الان چون امکانش نیست یه ایده ای به فکرم رسید... یه مدت شبا بدنم خیلییی سرد میشد از داروخانه کیسه آب گرم گرفتم. شبها پر آب جوش میکنم میذارم زیر لهاف زیر پاهام دیگه تا صبح تو خواب لرز ندارم و سردم نمیشه... مؤثره 

چشم خانم گل... راستی ما قدیما خونمون کرسی داشتیم.. یادش بخیر... الان چون امکانش نیست یه ایده ای به ف ...

خیلی خوبه به فکر خودتون هستین.  .   منم الان سه ساله از اول آذر تا شب عید کرسی میذارم.  کرسی باعث شد شبا بدنم خواب نره.      اینجا  کسی کرسی نمیذاره.  ولی من زمستون بدون کرسی اصلا تحمل ندارم.  موقع خواب شب عالیه.  شهر ما  شهر سردیه.

ممنون از یاد آوری خوبتون

دوست عزیزم نسیم جون  نکته خوبی گفتن  در ادامه  بگم . دوستانی که طبعشون سرد شده   خصوصا افراد ی که خونه شون  هم سطح زمین هست  و مناطق  سرد .  رو زمین خوابیدن  خودش به بدن سردی  وارد میکنه .   اگه سرامیک  باشه   که  وحشتناکه  .   من  اینو   کامل حس کردم  .    زمستون از  تشک پشم  ضخیم و  کرسی حتما استفاده کنن.    واسه بهبود   خیلی خوب عمل میکنه  .   عاااالیه. 

.   رو زمین بخوابن بیشتر صبح  بدن به خواب میره و کسل میشن. .  واسه کرسی گذاشتن یه  هیتر برقی اتوماتیک  کوچک   همون کرسی برقی میخواد  .   یه کرسی کوچک چوبی  و یه لحاف یا پتو واسه روش. البته لحاف پنبه باشه بهتره.  نبود پتو بندازید.

توصیه میکنم واسه  پاییز آینده   به فکرش باشید😀

سلام مامانل عزیز ومهربون 

من همه تایپیک های شمارو خوندم ازتون ممنونم نکات خیلی خوبی گفتین.من چند تا سوال دارم 

۱_شما طب سنتی رو بیشتر ملاک قرار میدین نظرتون درباره طب اسلامی چیه؟من برای درمان افسردگیم وپانیکم اول با طب اسلامی آشنا شدم اکثرش شبیه طب سنتی هست ولی یه جاهایی نسخه اش فرق می‌کنه.

۲_مثلا برای درمان کم خونی قرص خون داروی اصلیش هست من چندین ماه خوردم و واقعا کوثر بود.یاصبح ناشتا سیاه دونه ۷تا با یه قاشق عسل.یا داروی سودابر.تقویت اعصاب.تقویت قلب.استفاده از نوره.وچیزای دیگه که من بعضی شو انجام دادم و نتیجه گرفتم اینکه میگم بعضی چون من مطالعاتم بالاس عملم کم.میخوام نظر شمارو بدونم 

۳_همه میدونیم جن وجود داره توی قرآن هم هست طب اسلامی میگه اجنه طبع بسیار گرمی دارن وبرای اینکه یه کم سرد بشن دم غروب به افرادی که طبع سرد دارن نزدیک میشن واین باعث مضطرب شدن این افراد میشه.دراین باره هم اگر دوستان اطلاعات معتبری دارن بدن

سلام مامانل عزیز ومهربون  من همه تایپیک های شمارو خوندم ازتون ممنونم نکات خیلی خوبی گفتین.من چ ...

سلام عزیزم. ممنون عزیز اینجا مطرح کردی بقیه دوستان استفادة کنن.  

من طب سنتی و اسلامی رو جدا جدا  مطالعه نکردم.   منتهی   دستورات همه رو واسه استرس وافسردگی خوندم.  دستورات حکیم خیراندیش از همه ساده‌تر و کاربردی تر بود. 

دستورات آقای تبریزیان رو زیاد عمل نکردم نتیجه شو نمیدونم.  حالا شما گفتی قرص خونش خوبه خب دوستانی که کم خونی دارن میتونن امتحان کنن.  من قرص آهن قوی یه سال از داروخانه گرفتم خوردم.  دکتر نوشته بود.

تنها چیزی که  رو خودم دقیق ‌شدم فهمیدم  از شدت ضعف   و بی قوتی بدن دچار مشکلات اعصاب میشه.  اول استرس ‌ میاد بعد از استرس غم میاد.  فهمیدم  خوراکیهای گرم باید بخورم. 

دکتر خیراندیش میگه درد رو با غذا  درمان کنید و من اینو عمل کردم.  با تغییر غذا میشه افسردگی رو درمان کرد.   افسردگی از کمبود املاح در بدن هست  یا همون کم خونی .  ومغزبجات این املاح ر و جبران میکنن.

سیاهدونه  عسل خوب بود. ولی در حد کم مصرف  کردم.  دارو سودابر نخوردم.  آبجوش واسه من حکم سودابر داشت. یکسال مرتب با عسل چند بار در طی روز خوردم. 

در مورد اجنه من زیاد اطلاعات ندارم.  ولی دستور از خدای مهربون داریم موقع مشکل معوذیتن بخونید  و من ميخوندم و موثر بود خیلی. 

شما خودتون استاد مایی  عزیزم خدا تو قرآن بارها فرمودن طلوع و غروب  خورشید یاد خدا کنید و خدا را تسبیح کنید.  این فرمایش خالق مهربون حتما حکمتی داره.  این موقع ها چیزایی هست که باید بیشتر یاد خدا کنیم.  و به خودش پناه ببریم و به آرامش برسیم. 

من طی  مطالعه ام فهمیدم   علت غمگین  شدن دم غروب سرد شدن دمای زمین هست. با رفتن خورشید  دما میاد پایین و افرادی که طبعشون سرد شده از گرمای طبیعی خورشید محروم میشن.  حالا افرادی که طبعشون گرمه سردی   غروب  رو حس نمیکنن  . فقط افرادی حس میکنن که طبعشون سرد شده  .  این حتی یه کم سرد شدن بهشون فشار میاره و غمگینشون میکنه .  الان شما بهترین حالت طرفای ظهره.  چون خورشید در اوج هست. 

خب راهکار اینه که شما دیگه از ساعت 4 عصر به بعد خیلی خیلی مواطب باش سردی نخوری .  سردی  که  نمیخوری هیچ، حتما شروع کن گرمی خوردن مثلا ارده ‌شیره  کره محلی عسل مغزها و. حلوا با شیره و روغن محلی  خرما .   پلو با روغن خوب و.... .....  به بدن گرمی لازم رو برسونی بدن گرم میشه و دم غروب حس غم نمیاد.  

ممنونم که مطلب گذاشتی😍😍