2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853203 بازدید | 4299 پست

با گرم شدن هوا حالتون بهتر میشه.  منتها روال تونو  ادامه بدین.  تحرک و غذای  با طبع گرم و کلا درست زندگی کردن  رو فراموش نکنین.  شما مسافر راه سلامتی پیاده نشو فعلا.  تلاش ادامه داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح  نیم ساعت  قبل از صبحانه   یه فنجون یا یه لیوان  ، بسته به میلتون آبجوش بریزید   یا باعسل   یابی عسل  آروم  بخورید.  عسل نبود  شیرین دوست  داشتی کمی نبات بزن.  سم زدایی بدنه. چند ماهی ادامه بدین.

بوی بد از بدن   یا  دهان   و عرق بدبو و  خلط ها و  جوش ها  و  علائم پوستی     و.....   از نشانه های  بالا رفتن سودا  و مواد زاید  در بدن هست.  زنگ  بدن  هست واسه ‌ نیاز به  شروع پاکسازی.

دوستان خواستم تجربه خودم رو از مصرف داروهای ضد افسردگی بگم...  دقیقا عید 98 یه مشکل خانوادگی پیش اومد که خیلیییی عذاب کشیدم و تازه دختر دومم رو که شیر به شیر بودند رو از شیر گرفته بودم که بدنم خیلییی ضعیف و سرد و بی طاقت شده بود که اعصابم کلا به هم خورد... ترس وحشت و افسردگی شدید... خیلی بی قرار بودم تصمیم گرفتم به روانپزشک مراجعه کنم. یه سری دارو برای خواب و افسردگی تجویز کرد و میگرن عصبی تشخیص داد و گفت شش ماه طول درمان... بعد از دو هفته استفاده داروها کم کم آثار مثبت داشت با عوارضی مثل خواب آلودگی زیاد، چاقی یا ورم بدن، جوش زدن بدن خصوصا صورت. کم کم عرض سه ماه تا 60 یا 70 درصد بهتر شدم و کم کم داروها و قطع کردم اما بی حالی دوباره برمی‌گشت و مقطعی بود... منظورم اینه که درمان باید حتما ریشه‌ ای و با تغذیه و تحرک و تغییر سبک زندگی باشه. 

سلام منم همه صفحاتو خوندم . ممنون از تاپیک مفیدتون.

من از 13سالگی به خودم سخت گرفتم تا الان که 33سالمه. 

خیلی به ارامش نیاز دارم. چند دوره هم افسردگی شدید داشتم که فقط یکبارش رفتم دکتر. دوس دارم کلا مغزم پاکسازی بشه.ترس الکی و نگرانی در مورد اینده دارم.

سلام منم همه صفحاتو خوندم . ممنون از تاپیک مفیدتون. من از 13سالگی به خودم سخت گرفتم تا الان که 33سا ...

سلام خانم گل.  انشاءالله مطالبی  که نوشتم کاربردی و واقعا کمک  باشه  واسه  هممون.  عزیزم با  یاد خدا شروع کن.  حتما نتیجه  میگیری.  آدم وقتی ضعیف روحی وجسمی میشه ترس و فکرای منفی  زیاد  به آدم زور میگن .  زیاد  خودتو در معرض  دیدن و شنیدن  زیبایی  های طبیعی قرار بده.  چون یه مدت نیازت بیشتره.  ممنون اومدی ممنون خوندی  ممنون از نظرت😍😍