2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853031 بازدید | 4297 پست

خدا خیرت بده عزیزم وجودت پراز حس مثبتو عشق به خداست ما هرچه داریم از او داریم اول توکل بر خدا و توسل برائمه،مرسی عزیزم از راهنماییات، چه عالی که تغییر بزرگو مثبتی کردی و این تجاربتو دراختیارمون گذاشتی، خدا بهترینارو بهت بده💚 من هم سودا هستم و یچیز ک منو بشدت عصبی و رنگمو کدر میکنه عدسه ،عجیب ازش بدم میاد قهوه هم همینطور،عصبی هم بشیم خونمون کثیف میشه رنگ تیره، ولی از ته دل بخندیم رنگ شفاف میشه بارها امتحان کردم

من نمازمو میخونم اما سر وقت خیلی کم،الان میخام با اراده شم، نماز صبحمو خداروشکر میخونم، میدونی بیشتر عمرمو تنها و کمحرف بودم از بس دیگران بهم حس منفی دادن میترسم برم سمتشون، یجوری ملکه ذهنمه ک همه ازم دوری میکنن،خدایا توکل بر تو شرو میکنم میخام عوض شم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار مثبتی که امروز انجام دادم واسه صبحانه شکر نریختم تو چای با نبات شیرین کردم 

اگه بتونم مصرف شیرینی جات کم کنم خیلی خوبه 

چون شیر میدم گرسنه ام میشه زود 

همش دنبال بیسکویت و شیرینی میگردم

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

عزیز این که حالتون خوب نیست و بیحال سردخانه حس غم دارن سرکه  وترشیجات یه  مدت طولانی نخورن. حالا خیلی میلت کشید ترشی   با غذا در حد  خیلی کم مصرف بشه.  و مطمئن بشید اون ترشی با سرکه محلی درست شده.   

سرکه های سوپری و کار خونه ای  صد در صد  باعث بدتر شدن شماست.   واسه تهیه ترشی بگردید سرکه محلی پیدا کنید.

کلا سرکه خالی  واسه اعصاب ضعیف خوب نیست. ترکیبش با عسل و شیره کمتر مشکل داره.

من تو خونه  سرکه خودم درست میکنم خواستین مینویسم.

شما که عادت کردین همیشه سر  سفره  ماست باشه  و  الان  حالت بده ماست  واست خوب نیست. حتی محلی. حالا ظهر تابستون کمی بخوری شاید اذیت نشی. 

موقع استرس بالا به توصیه یه حکیم  با عسل زیاد مصرف داشتم استرسمو کم کرد.  ماست با شیره انگور یا عسل  واسه استرس قبل پریودی خوب بود.

بیجونی و غمگین

شاید لازم باشه یکسال یا بیشتر دورش خط بکشی

همینطور کشک. مخصوصا شبها  کشک نخورید . اگه دیگه شبهای فصل سرد باشه خیلی آدمو بدحال میکنه. . مجبور شدی بیشتر گرمی بخور. مصلح کشک گردو  هستش.  متل کاله جوش. 

یکی عللی که گفتم آش رشته نخورید چون کشک داره سرکه داره. و کلا سرده.

دو سال و ۳ ماه  ۸ ماه

آخی💜💜💜  خدا نگهداره.  پس سرت خیلی شلوغه. خدا قوت بده. .  من عاشق بچه هام. درسته اذیتی ولی میگذره. فردا دسته گلات بزرگ میشن. کمکتن.

منم بچه هام  کوچیک بودن یه مدت اذیت بودم. 

فقط حواست به  تغذیه ات باشه. تحرک که مجبوری داشته باشی مثل فرفره

😂😂

من کار مثبتی که امروز انجام دادم واسه صبحانه شکر نریختم تو چای با نبات شیرین کردم  اگه بتونم م ...

آفرین  دخمل خوب

👏👏👏  عزیزم شما بدنت الان خیلی به شیرینی  احتیاج داره باید جایگزین پیدا کنی. شکر  و قند حذف کنی خیلی خوبه ولی حتما نبات و خرما کشمش جایگزین کن. 

مصرفشون نباید کم بشه باهمین چیزا بدنت رو به گرمی میره. خیلی احتیاج داری.

. خرما زرد خشک همون زاهدی واست عالیه  . هم کم خونی تو جبران میکنه هم دیگه تند تند گرسنه نمیشی. من امتحان کردم  واسه قوت تنت عالیه حتما تهیه کن. دوست نداری خرما سیاه بگیر. چون بچه شیر میدی با آبجوش یا چای کم رنگ  ده تا هم  بخوری عیب نداره.  نگران چاقی نباش  گرمیجات چاق نمیکنه. من چند ساله دارم مصرف میکنم. شما  که تحرک هم داری.

من نمازمو میخونم اما سر وقت خیلی کم،الان میخام با اراده شم، نماز صبحمو خداروشکر میخونم، میدونی بیشتر ...

سلام. عزیز💜 همین که اراده کردی خیلی مهمه. همین قدم های اول سختترین و مهمترین قدمهاست.  واسه ادامه دادنشون  بگو خدایا کمکم کن پاهام نلرزه عقب نکشم.  ارتباط با خالقت بزرگترین و بیشترین انرژی رو واست داره. مثل غذا که نخوری کم میاری  اگه در طی روز حس معنوی نداشته باشی حتما کم میآریم اونم ناجور. 

واسه ارتباطات اجتماعی هم  جسمی با تغذیه و ورزش  خودتو قوی کن بعد اعتماد به نفس میره بالا. و راحتره با دیگران ارتباط بر  قرار  میکنی.

خدا خیرت بده عزیزم وجودت پراز حس مثبتو عشق به خداست ما هرچه داریم از او داریم اول توکل بر خدا و توسل ...

ممنون عزیزکه آمدی سر زدی. ‌ ممنون از لطفت. شما حتما   موفق میشی  مشکلتو حل کنی. کسی که میتونه به خودش انرژی بده کار مهمی کرده.

من قهوه اصلا دوست ندارم ولی شنیدم خوب نیست حالا شما واسه بقیه تجربتو گفتی خیلی خوب شد. قهوه اول گرمت میکنه ولی بعد به تن سردی میده. . من فکر  میکنم با دم نوش ها یا حتی با آبجوش میشه بدنو گرم کرد. من هر وقت حس بد دارم حتی الان اولین کارم خوردن آبجوش با عسله.

عدس هم میگن خوب نیست. دکتر به من گفت عدسی نخور  داخل غذا عدس پلو گفت اشکال نداره.

من کار مثبتی که امروز انجام دادم واسه صبحانه شکر نریختم تو چای با نبات شیرین کردم  اگه بتونم م ...

شما کنجد  خام هم بگیر  بذار دم دستت  حس گرسنگی داشتی یه قاشق بریز دهنت.  اینقدر کنجد قوت میده. شیرت هم مقوی میشه. یکی دو قاشقش اندازه یه غذا به تن نیرو میده. کنجد جز مغز هاست. الان  7 تومن میشه ربع کیلو  کنجد. واسه ضعف عالیه. دیگه حس گرسنگی مدام نخواهی داشت. من تجربه اش کردم.  وقتی تو خونه گوشت ندارم  بیشتر تو غذاهام میزنم.

آخی💜💜💜  خدا نگهداره.  پس سرت خیلی شلوغه. خدا قوت بده. .  من عاشق بچه هام. درسته اذ ...

ممنون عزیزم.آره بخدا بعضی روزا یادم میره خودمو تو آینه نگاه کنم 

مشکلی که دارم اینه خیلی زود از کوره در میرم

و میبینم که این عصبانیت من رو بچه ها و شوهرمم تاثیر گذاشته

مثلا من از کوره در میرم داد میزنم سره بچه شوهرمم از اونور داد و بیداد میکنه

خیلی دوست دارم آروم شم ولی متاسفانه روز به روز دارم بدتر میشم

آفرین  دخمل خوب 👏👏👏  عزیزم شما بدنت الان خیلی به شیرینی  احتیاج داره باید جایگزین ...

خرما همیشه تو خونه هست و میخورم از این به بعد بیشتر حواسم هست که حتمی بخورم