2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853001 بازدید | 4297 پست
[QUOTE=122690692]بله کششیه حدود یکی دو ماهه شروعش کردم بعدش اتفاقا حالم خیلی خوب میشه تو طول ورزش هم ...

چقدر زیبا گفتین😍

کپی گرفتم برای خودم نگهشون دارم

دقیقا دقیا

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزکه آمدی سر زدی. ‌ ممنون از لطفت. شما حتما   موفق میشی  مشکلتو حل کنی. کسی که میت ...

عدس فوق العاده سودارو تشدید میکنه، فداتشم، اره ولی عسل چون لاغرم یمدت بخورم هرروز، لاغرتر میشم😔ولی خیلی خوبه خاصیت داره، بعد من فککنم ۳،یا ۴سالی میشه اب جوش میخورم دیگه عادت کردم خیلیم خوبه😊

سلام سلام

اینم نوشیدنی سالم من برای رفع خستگی به جای استفاده از نوشیدنی های صنعتی😌

شربت زعفرون ،عرق نعناع،گلاب و شیرین کننده ش هم نبات

دیگه هر چی تو کمد به چشمم خوب اومد ریختم داخلش😍😄

مامانل نظرتون چیه اینطوری برای هم ایده بذاریم؟ دوستان اگر چیز سالم و مفیدی هر چند کوچولو درست کردن بذارن اینجا همه استفاده کنیم اینطوری آدم انگیزه و ایده هم میگیره برای تغییر تغذیه

ممنون عزیزم.آره بخدا بعضی روزا یادم میره خودمو تو آینه نگاه کنم  مشکلی که دارم اینه خیلی زود ا ...

شما به قول امروزی ها کم خونی داری و به قول قدیمی ها قوت تنت کم شده. 

. کسی که کم خونی داره زودتر از بقیه عصبانی میشه دست خودش نیست  اعصابش نمیکشه 

.  هرچی آدم قویتر باشه حوصله اش بیشتره  و زود عصبانی نمیشه. 

. . قرص آهن و ویتامین ب خوبه ولی اصلا تنهایی  جواب نمیده 

من یه مدت زود  عصبانی میشدم فقر آهن داشتم قرص آهن قوی یکسال خوردم  ولی باید در غذاهات گوشت باشه بیشتر هم قرمز.  واسه فقر آهن من مطالعه کردم گوشت آپز خیلی فایده نداره متل خورش. 

. باید یه کم واست خودت کباب کنی یا داخل روغن  محلی کمی تفت بدی تا با حرارت خاصیتش نره.گوشت گوساله و گوسفندی مخلوط چرخ شده با پیاز و ادویه واسه  این کار جواب میده. اندازه یه قوطی کبریت.متل شامی ولی فقط گوشت. کمی تفت  خیلی سرخ بشه.  

همینطور استخوان بذار بجوشه از صبح تا طهر با حرارت ملایم با آبش سوپ بپز. اونم اگه گوسفندی باشه بهتره.  یه تیکه دنبه هم بنداز کنارش چند ساعت بجوشه بعدا  بذارش کنار .. میدونم خوشت نمیاد  ولی  واقعا اثر داره.

من تجربه دارم  بادوم متل قرص روزی چند تا بخور  4 ماه. روغن زیتون کره محلی  رو غذاهات بریز شاید عادت نداری  از کم شروع کن. ولی بعد چند ماه  انرژیت چند برابر میشه. 

شما چون دوتا بارداری داشتی تقریبا نزدیک هم بدنت بی  جون شده. انشاءالله با تغذیه مقوی دوباره سرحال میشی.  نا امید نشو ادامه بده. شاید یه خرده طول بکشه ولی راهش همینه.

مامانل نظرتون چیه اینطوری برای هم ایده بذاریم؟ دوستان اگر چیز سالم و مفیدی هر چند کوچولو درست کردن ب ...

آره عزیز عالیه. من قبلیم اینجا نوشتم  هر کاری میکنید بنویسید نتیجه کاراتونو بنویسید.  حتی روزانه  کوچکترین کارارو واسه بهتر شدن مون انجام دادیم بنویسیم. فکر خوبیه.

آره عزیز عالیه. من قبلیم اینجا نوشتم  هر کاری میکنید بنویسید نتیجه کاراتونو بنویسید.  حتی ...

خب پس من پایه ام

بقیه ی دوستان هم بیاید از هم ایده و انگیزه بگیریم😍😍😍