2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852829 بازدید | 4297 پست
من مشکلاتی که گفتین همشو دارم معده درد شدید یبوست که خیلی اذیتم میکنه ببخشید میشه یهو دوهفته بیرون ن ...

ملاج سرتو شبا روغن سیاهدانه بزن. خیلی خیلی دقت کن سردی نخوری.  خصوصا خصوصا شبا.

خب ‌شما فعالیتت خوبه. با ورزشتون آشنایی ندارم. حرکاتتون کششیه. ؟ راه رفتن واستون خوبه.   من پزش ...

بله کششیه

حدود یکی دو ماهه شروعش کردم

بعدش اتفاقا حالم خیلی خوب میشه

تو طول ورزش هم شارژ میشم

دارو چند سال پیش یه دور زیر نظر پزشک خوردم خوب شدم دیگه قطع کرد دوباره که بعد یه مدت حالم بد شد رفتم پزشک دوباره دارو داد یه دوره خوردم ولی ادامه ندادم چون حس میکردم اثر نداره و بازم من درمانمو تکمیل کنم برخواهد گشت الان سه سال میشه دارو نخوردم

از دوران پیش دانشگاهی شروع شد که دکتر افسردگی تشخیص داد

اون مدت خوب شدم

ولی بعد که ازدواج کردم و ماجرای طلاقم پیش اومد انقدر فشار روم بود که دوباره اعصابم ضعیف شد و حملات پانیک اینبار بهم دست میداد و ...

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاج سرتو شبا روغن سیاهدانه بزن. خیلی خیلی دقت کن سردی نخوری.  خصوصا خصوصا شبا.

ممنون عزیزم. خیلیم سردم میشه دلم میخواد تو خونه هم باکاپشن بخوابم. ایناییکه گفتی رو انجام میدم حتما

عزیز شما خب  شرایطت خاصه بچه داری. بهتر تنظیم کنی اون 4 ساعت  رو زودتر بخوابی.  بهتری ...

از خدامه ساعت ۱۲ برم تو رخت خواب

ولی تا بیام بچه ها رو بخوابونم شده دو

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
ممنون عزیزم. خیلیم سردم میشه دلم میخواد تو خونه هم باکاپشن بخوابم. ایناییکه گفتی رو انجام میدم حتما

تو خونه سردت میشه خرما بخور شربت عسل نبات کشمش  اینقدر گرمت بشه. خصوصا شبها قبل خواب

از خدامه ساعت ۱۲ برم تو رخت خواب ولی تا بیام بچه ها رو بخوابونم شده دو

واقعا. من بچه هام بزرگن. بچه داری سختترین کار دنیاست. ولی خب شیرینی خودشو داره. خدا حفظشون کنه

دورهمی یا  جمع دوستانه  یا جمع خانوادگی جمع  آدمها مثلا مسجد حسینیه و....... بیشترین اثر رو در  ایجاد حس خوب و حال خوب   داره .

به رفت آمد سخت نگیرید. 

قبلا گفتم  ولی چون خیلی خیلی خیلی مهم بود تکراری  نوشتم. 

بارها شد حالم بد بود فکر میکردم بخوابم حالم بهتر میشه ولی با مشقت وسختی  به مکافات رفتم بیرون . 

خونه مادر م  یا دوستم  یا مسجد  عجیب حالم عوض شد وقتی برگشتم دیدم مثبت بود. این کار باید تکرار بشه.

دوستان  که  سوال دارن کل مطالب تایپیک رو خوندید هر قسمتش رو باهاش مشکل دارن سوال کنن. 

خواهشا با دقت بخونید. من موقع نوشتن  با دقت تمام نوشتم. خواستید از کارایی که باید حتما انجام بدین خلاصه برداری کنید  داخل یه برگه  بنویسید یه جا جلو چشم بزنید. کاری که من همیشه واسه کارای مهم خودم انجام میدم. بازم سوال  بود   بنده با کمال میل  جواب میدم در حد فرصتم.

برنج هندی و برنج مشکوک نخورید  حتی چند قاشق  . برنج نیم دانه ایرانی بخورید خیلی خیلی بهتر از برنج های خارجی هست. چون مطمئنه. برنج سرشار از ویتامین ب هست و واسه افسردگی خوبه. برنج هندی اصلا برنج نیست. یه غذای کاذبه  بدن رو خراب میکنه باهر مارکی باشه نخورید. به تن سردی شدید میده.

[QUOTE=122690692]بله کششیه حدود یکی دو ماهه شروعش کردم بعدش اتفاقا حالم خیلی خوب میشه تو طول ورزش هم شارژ میشم &n ...[/QUOTE

فشارهایی عصبی بعد از استرس باعث افسردگی میشن. بعد اینقدر زجر میکشی که میفهمی نباید خیلی به خودت فشار میاوردی. هممون همین هستیم. 

. الان بعد 45 سال زندگی  وقتی مشکلی پیش میاد اذیت  که میشم  با خودم میگم ولش کن  این هم میگذره  . باید یاد بگیریم زیاد بهم نریزیم و نصف پر  لیوان رو هم ببینیم.  

الان دیگه وقتی یه موضوعی یا چیزی به نظرم منفی میاد و میخواد منو بهم بریزه سریع  باخودم  میگم خب این مسئله نقطه مثبتش چیه؟

میشه در چاله مشکلات نکات قشنگ رو هم دید  اونجا یه چیزایی چشمک میزنن که زیبایی و امید هنوز  هست

.. در دل تاریکی  وسیاهی نا امید کننده  ستاره ها واسمون چشمک میزنن ماه واسمون  نور میریزه. باد  نوازشمون میکنه . درخت واسمون دست تکون میده. میگه ما هستیم تو هم باش دووم بیار تا صبح درخشان بدمد.  و حتما دوباره زندگی روشن میشه. 

میشه فقط کافیه بخوای پیداش ون کنی  و نا امید نشی  و کلا بهم نریزی.  

اونا میگن ناامید  نشو. هنوز خدای مهربانی هست که تو رو نوازش کنه.