2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست
تواینترنت یکم سرچ کردم خیلی ریختم بهم میگن اگه خیلی بزرگ بشه رحم رودر میارن نگرانم کرده

سرچ نکنین.  بدن ما ها انواع کیست ها درش هست نباید خیلی سخت گرفت چون خطری ندارن. من الان برم سونو ده تا جا بدنم یه چیزی کشف میکنن. دلیل نیست که برم جراحی.. منتها پزشکا همه رو میکشونن اتاق عمل.  

اصلا سرچ نکن

فقط سبک زندگیتو تغییر بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلاصه من که به شدت دنبال این بودم از اون حالت فکرای منفی بیام بیرون حس کردم بعد از آمدن از پارک جنگل ...

عالی هستی گلم خدا خیرت بده من افسرده شدم در حدی که جلو شوهرم میشینم اشک میریزم اونم دلداریم میده .بهش خیانت کردم اما الان خیلی پشیمونم از گذشتم همش فکری میشم روحو روانم بهم میریزه حوصله دختره دوسالمو ندارم اما با این تاپیکت دارم انرژی میگیرم.خدا بلارو ازت دور کنه عزیز دلم.

مامانل جان ممنون از وقتی که میزاری....منم مدتهاست افسرده ام وبا کمک خدا و راهنماییای شما و تلاش خودم ...

عزیزم انشاالله به زودی قرین شادی و آرامش میشین. نا امید نباش فقط محکم ادامه بده

عالی هستی گلم خدا خیرت بده من افسرده شدم در حدی که جلو شوهرم میشینم اشک میریزم اونم دلداریم میده .به ...

عزيزم چند وقت واسه شخص خودت وقت بذار بعد آدم پز انرژی و با حوصله ای میشی. اول تعذیه بعد تحرک. و.. ..

شما فقط بدنت صعیف شده 

. از تایپیکم نکته بنویس بذار دم دستت کم کم رعایت کن 

روزای شادی کنار خانواده در انتظارته

کافی جدی بخواهی

ممنون عزیزم که جواب دادی من هیچ علامتی نداشتم توی سونو یهویی متوجه شدم دوسال پیش اونموقع کوچیک بود ا ...

شما ورزش  رو شروع کن. درست غذا بخور فیبرمت بزرگ نمیشه

فیبرم و  کیست از زیاد غذا خوردن، بد غذا خوردن

نداشتن تحرک، خواب بد موقع و.... است

شما ورزش  رو شروع کن. درست غذا بخور فیبرمت بزرگ نمیشه فیبرم و  کیست از زیاد غذا خوردن، بد ...

ممنون عزیزم چشم تمام سعیمو میکنم از راهنمایی هاتون نهایت استفاده روبکنم خداشماروبرای عزیزانتون حفظ کنن 

سلام مامانل عزیزم

شما تو یکی از تاپیکها تون گفتید که نون سفید نخورید

چه نونی بخوریم خوبه؟؟؟ 

منو شوهرم جفتمون چاقی شکمی داریم

یکماهه به توصیه های غذاییتون که اینجا گفتید خییلی عمل کردم

قند حذف شد کلا

شکر فقط مواقعی که برای بچه هام کیک درست میکنم میزنم اونم خیلیی کم

روغن کارخونه ای کلاا حذف

از سوپری خریده‌ام ن صفر شد

به گفته شما رفتم برای تنقلات کمی خشکبار خریدم

چیکار کنم که این چاقی شکمی آب بشه؟؟ 

سلام مامانل عزیزم شما تو یکی از تاپیکها تون گفتید که نون سفید نخورید چه نونی بخوریم خوبه؟؟؟  ...

سلام عزیزم. 

نونوایی های دوربرتون بگردید. نونهای سبوس دار پخت میشن مخصوصا سنگهای سبوس دار و رنگ تیره بربری های سبوس دار

بهترین حالت استفاده از بلغور گندم در غذاهاست بیشترین قوت رو داره

برای کوچک شدن شکم

کنار اصلاح تغذیه، تحرک مداوم باشه و خیلی ضروریه

همینطور کم خوری  و سالم خوری  بنا به طبع. 

تا گرسنه نشدیم نخوریم قبل سیری دست بکشیم

گاهی روزه بگیریم. 

سلام عزیزم.  نونوایی های دوربرتون بگردید. نونهای سبوس دار پخت میشن مخصوصا سنگهای سبوس دار و رن ...

ازین نونهای جو یا نونهای سبوس دار که تو نون فانتزی ها دارن خوبه استفاده بشه

عزیز کلا افرادی که مشکل اعصاب  دارن  و  باالصطلاح  سودا در بدن زیاده  حتی ب ...

سلام مامانل عزیز

من الان ۶ ماهه سرگیجه دارم و مدام حس خستگی و ضعف دارم ام ار ای هم دادم مشکلی نبود. همش بغض دارم و گریه میکنم سرم سنگینه اکثر مواقع. خیلی میترسم از این احوالم. همش به این فکر میکنم که افراد افسرده مگه سرگیجه هم دارن؟ شما هم همچین تجربیاتی داشتین؟؟ برا سرگیجه چیکار میشه کرد؟

ازین نونهای جو یا نونهای سبوس دار که تو نون فانتزی ها دارن خوبه استفاده بشه

باز بهتره از نون سفید. نون باید ور آمده باشه. مرحله تخمیر داشته باشه. مدتی نونوایی هارو چک کن کدوم بهترن . نونهایی که صبح زود پخته میشن معمولا ور نیامده هستن. نون ور آمده پف داره. نون ور نیامده سفته و راحت در دهان خرد نمی‌شه. نون تازه مصرف کنید

سلام مامانل عزیز من الان ۶ ماهه سرگیجه دارم و مدام حس خستگی و ضعف دارم ام ار ای هم دادم مشکلی نبود. ...

سلام عزیزم، خواهرم سرگیجه نشونه اضطراب و استرسه. 

و استرس و اضطراب از صعف زیاده بدنه.. بله افراد  افسرده ممکنه خیلی علامت داشته باشن. هر کسی یه سری علامت داره. بین دوستانی که مشکل اعصاب  داشتن وچت داشتم سرگیجه زیاد بوده.  مال استرس و اصطراب هستش 

قابل رفعه

از تایپیکم نکته بنویسید بذارید دم دستت کم کم رعایت کنید تا آثار بهبودی پیدا بشه انشالله

سر شما درد نکنه تنها مشوق من😁😂. ممنونم 💜💜💜

خدا بهتون خیر دنیا و آخرت بده،  امروز لینک این تاپیک رو یکی از دوستان دادند من هم برای چند نفر که بهش نیاز داشتند فرستادم. لطفا اگه براتون مقدثر بود ساعت 10-9شب که نی نی سایت مخاطب آنلاین زیادی داره لینک رو مجدد بذارید که تعدادبیشتری مطالب رو بخونند.  خودمم هم یادم باشه اون ساعات،  میذارم. 

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘