2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853203 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بپرسم کسی هست که مشکل منو داشته باشه ولی باردار شده باشه؟؟

من گروهی دارم از اینجا. خیلی‌ها باردارن. خیلی‌ها باردار بودن بچشون متولد شد. خیلی‌ها افسردگی بعد زایمان دارن. بله همه مدلش داخل گروه هست. 

توصیه میکنم بذارید مشکلتون حل بشه تا بارداری و زایمان  خوبی داشته باشید. با بدن صعیف یا بارداری اتفاق نمیوفته یا بیافته با کلی مشکلات.

ممنون که دلگرمی میدید چندتا مشکل دارم 

هم تنبلی تخمدان دارم هم لوله راستم بسته هم خیلی اضافه وزن دارم الان پنج سال اقدام کردم ولی هیچ جواب  نگرفتم دکترم منو فرستاده پیش دکتر نازایی چون شهرمون کوچیکه یه دونه دکتر نازایی داریم اونم سه ماه دیگه نوبت بهم داده

راستش دوست ندارم با ای یو ای یا ای وی اف باردار بشم ولی نمیشم😭😭😭میشه کمکم کنید

ممنون که دلگرمی میدید چندتا مشکل دارم  هم تنبلی تخمدان دارم هم لوله راستم بسته هم خیلی اضافه و ...

عزیزم من پزشک نیستم ولی مشخصه مشکلاتتون ازعدم تحرک و وزن بالا بوجود آمده.

من جای شما باشم تحرک رو  شروع میکنم

تغذیه گرم شروع میکنم 

اصلاح تغذیه میکنم

به یه شخصی که درزمینه طب سنتی خیلی کارکرده باشه نه تازه کارمراجعه میکنم  

تا گرسنه نشدید لب به غذا نزنید .  بعدم کم خوری. کنارش مغزها بخورید تا تنتون قوت بگیره. بدنتون بیقوته. گلدون که کود نخورده چطوری گل بده. 

غذاهاتون باید تغییر کنن. غذاهای مرسوم حذف بشن.

تحرک داشته باشید و خوراکتون خوب بخورید تا وزنتون نرمال بشع.. شما چیزایی خوردین که بدنتون رو به شدت سرد کرده. کسی که تنبلی تخمدان داره بدنش سرد شده.

نیاز به طبیب طب سنتی حاذق دارید.شناسایی کنید. هر طبیبی نرید.

به نظرم یکسال یا بیشتر اول زمان بذارید تنتون سالم کنید بعد اقدام به بارداری 

شما بدنتون نرمال کنید بارداری طبیعی اتفاق میوفته

از 30 صفحه اول تایپیک اصلاح تغذیه رو یادداشت کنید. مواد سالم باید بیا تغذیتون کنارش تحرک مداوم. 

دکتر روازاده تهران طب سنتی کار میکنن

دکتر حسن اکبری ویزیت اینترنتی میدن. غیر حضوری.

‌؛افرادی که استرس شون بالاست و با استرس بیجون میشن ضعف میکنن

تا این حالات رو دارن همیشه مخصوصا خارج خونه همراهشون یه ظرف کوچیک  بادوم کشمش پسته فندق گردو خرما

و یه بطری شربت عسل و شیره باشه

چون استرس خیلی سریع از بدن انرژی میگیره و مارو بیجون و بی‌حال میکنه و صعف عضلات میده

و شماهم که الان کلا صعیف هستید.

تا مدتها این نیاز هست همیشه باهاتون خوراکی سالم باشه

این
سلام به همگی انشالله حال دلتون خوب باشه مامانل عزیز میشه درباره وسواس فکری توضیح بدید چیکار کنم در ...

30 40صفحه همین تایپیک رو بخونید و یادداشت کنید. یه تایپیک هم دارم  مورد وسواس. 

هرکی افسردگی داره وسواس هم داره اینا کنار هم هستن. نکته بنویسید اجرا کنید

سلام امیدوارم ایام به کامتون باشه من تازه به جمعتون اضافه شدم منم افسردگی دارم ومامانم هم افسردگی دارن چند وقت داروخوردم ولی من حتی توخوردن داروهم تتبلی میکنم واستفاده نمیکنم خیلی بی حال وحوصله ام امیدوارم که بتونم یاکمک خدا وراهنمایی های شمابهتربشم .

یه موضوعی هم هست خاستم بدونم مامانل عزیزشما راجب درمان فیبروم رحمی باطب سنتی چیزی میدونین رفتم دکتر گفت درمان نداره واگه بچه میخای زودتراقدام کن که بعدا ممکنه مشکل برات بوجودبیاره  واگه خیلی بزرگ شد عمل میکنن منم خیلی استرس گرفتم الان آمادگی یه بچه دیگه روندارم  از عمل میترسم لطفا راهنماییم کنین؟

کسی طب سنتی خوب سراغ داره؟ باید چیکارکنم بنظرتون؟

سلام امیدوارم ایام به کامتون باشه من تازه به جمعتون اضافه شدم منم افسردگی دارم ومامانم هم افسردگی دا ...

عزیز من خودمم فیبرم داشتم. گفتن عمل نکن. نرفتم جراحی. همین کارای تایپیکم رو انجام دادم. البته من دوتا بچه داشتم بچه نمیخواستم. منتها من کلا راحت طرف شیمیایی نمیرم. من ازخیلی خانمها شنیدم فیبرم در یائسگی خودش از بین میره. یکی آشنا هامون همینطور شد کلا خودش از بین رفت.

طب سنتی هم نمیتونه کاری کنه. شما پیاده روی رو شروع کن اصلاح تغذیه کن. 

اون زمان من باهمین کارا پریودم منظم شد

الانم با 48سال کلا نزدیک یائسگی هستم. 

باز صلاح با خودتون

ولی دکترا طب شیمیایی به همه میگن بیا جراحی.به هرحال کاسبیه براشون.

شما علائمت چیه

عزیز من خودمم فیبرم داشتم. گفتن عمل نکن. نرفتم جراحی. همین کارای تایپیکم رو انجام دادم. البته من دوت ...

ممنون عزیزم که جواب دادی من هیچ علامتی نداشتم توی سونو یهویی متوجه شدم دوسال پیش اونموقع کوچیک بود الان بزرگتر شده من هنوز ۲۸سالمه تا یائسگی خیلی زمان مونده طرف مادریه من دیر یائسه میشن